FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ono što ja mogu reći jeste da će momci iz UG iskoristiti prvu priliku i ponovo ukazati Azmiru na ove stvari te upozoriti na mešetare i menadžere te ostale prostore za poboljšanje o kojima ste već pisali.
Međutim, ponaljam mi iz UG nismo bivši treneri, struka, ne razumijemo se toliko u dovođenja, odvođenja, kvalitetne igrače na tržištu itd itd. Svakom forumašu koji je dao utisak da dolazi iz struke ili bar poznaje tržište igrača, a posebno naše bivše mlađe generacije, sam poslao pm sa prijedlogom da ga upoznamo sa Azmirom. Nekima sam čak dva puta slao. Znate koliko sam odgovora dobio - NULA! Znači, nije mi nikada ni odgovoreno ni na jednu takvu poruku, a kamoli da je šta realizirano.
Azmir oko igrača radi s onima koji mu se nude jer mora s nekim.
Evo, mi ćemo pričati s njim, ali šta da mu ponudimo kao alternativu? Ponavljam, nije to naš background, ne razumijemo se u te stvari. Ponovo pozivam svakoga tko misli da može pomoći, ako ništa savjetom. Pišite na pm ako ne želite javno.
Međutim, ponaljam mi iz UG nismo bivši treneri, struka, ne razumijemo se toliko u dovođenja, odvođenja, kvalitetne igrače na tržištu itd itd. Svakom forumašu koji je dao utisak da dolazi iz struke ili bar poznaje tržište igrača, a posebno naše bivše mlađe generacije, sam poslao pm sa prijedlogom da ga upoznamo sa Azmirom. Nekima sam čak dva puta slao. Znate koliko sam odgovora dobio - NULA! Znači, nije mi nikada ni odgovoreno ni na jednu takvu poruku, a kamoli da je šta realizirano.
Evo, mi ćemo pričati s njim, ali šta da mu ponudimo kao alternativu? Ponavljam, nije to naš background, ne razumijemo se u te stvari. Ponovo pozivam svakoga tko misli da može pomoći, ako ništa savjetom. Pišite na pm ako ne želite javno.
tuzlanska Sloboda
diplomatija je napisao/la:Gledajući ovu vasu ekipicu po imenima daj boze da se ne provedete kao Gradine prije dvije godine, tanko je ovo boga mi..
Čuj tanko, a pola ekipa u PL je u raspadnutim stanjima
Trebate vi zaganjati Zorana Belosevica kad je slobodan, manite se ovih iz zatvora 
zlajci je napisao/la:Ono što ja mogu reći jeste da će momci iz UG iskoristiti prvu priliku i ponovo ukazati Azmiru na ove stvari te upozoriti na mešetare i menadžere te ostale prostore za poboljšanje o kojima ste već pisali.
Za početak, nek se Azmir oglasi javno o daljnim planovima i očekivanjima. Ranije je pričao o milionskim pojačanjima jer nije imao prave informacije. Sad mu je dosta toga jasno i može korigovati izjave u skladu sa realnim stanjem. Ubi nas ova njegova šutnja
aS_Roma je napisao/la: 6 mjeseci u zatvoru, 6 mjeseci hodao po ulici, ne moze ni potrčati
Za početak, ima 25min video na tuzlanski ba sa skupštine o planovima i očekivanjima od prije skoro 2 mjeseca.Tuzlak04 je napisao/la:Za početak, nek se Azmir oglasi javno o daljnim planovima i očekivanjima. Ranije je pričao o milionskim pojačanjima jer nije imao prave informacije. Sad mu je dosta toga jasno i može korigovati izjave u skladu sa realnim stanjem. Ubi nas ova njegova šutnjazlajci je napisao/la:Ono što ja mogu reći jeste da će momci iz UG iskoristiti prvu priliku i ponovo ukazati Azmiru na ove stvari te upozoriti na mešetare i menadžere te ostale prostore za poboljšanje o kojima ste već pisali.
Ubi vas šutnja, a niko neće ni kuycom da mrdne.
Prije 12 dana sam napisao:
Osim pravnice koja je svoje usluge stavila na raspolaganje u vezi sudskih sporova niko s edrugi nije javio. Znači opet - NULA.Kada već toliko znate evo načina da pomognete. Tražim sljedeće volontere, a sve ostalo ću ja uvezati sa klubom:
1. za prodaju klubskih artikala na štandu na Panonskom jezeru; broj izvršilaca neograničen
2. za promociju sezonskih karti po privrednim društvima po cijelom kantonu; poželjno ekonomista ili student ekonomije, broj izvršilaca neograničen
3. za čiščenje sjeverne tribine nedeljom ujutro; broj izvršilaca neograničeno
4. dilomirani pravnik sa iskustvom da pomogne klupskom pravnom predstavniku sa tužbama; broj izvršilac neograničen
Posebna ponuda:
5. Traže se osobe koje će godišnje kroz vidove donacije financijski pomoći Slobodi u iznosima od minimalno 2.000 KM
Zainteresirani kandidati neka na pm pošalju ime i prezime, godinu rođenja, broj na koji apliciraju te kontakt telefon. Rok za prijave je 10 dana.
Borj prijavljenih bit će objavljen ovdje na forumu!
Svaka čast momcima iz jezgra Fukara koji sjajno rade posao, svaka čast momcima iz udruženja koji su tu šta god zatreba i i ovom momku iz Mramora koji napravi u photoshop-u šta god treba. Nađite si ulogu i pomognite klubu.
Tuzlak04, ne odnosi se ovo direktno na tebe. Pokušavam da dignem svijest o tome kako trebate početi razmišljati. Ako vidite prostor za poboljšanje dajte konkretan prijedlog i stavite se na raspolaganje. Manite su kukanja, ubi nas šutrnja,a tamo video od 25min, ko da ste u klimaksu ebote..a niko kuycem ne mrda
tuzlanska Sloboda
To je ono najgore što ove "igrače" niko živ ne poznaje, 95% ih nikad niko nije ni pogledao i onda na preporuku raznoranih "menadžera" dolaze u klub "na probu" i ispostavi se da je mućak totalni.zlajci je napisao/la:Ono što ja mogu reći jeste da će momci iz UG iskoristiti prvu priliku i ponovo ukazati Azmiru na ove stvari te upozoriti na mešetare i menadžere te ostale prostore za poboljšanje o kojima ste već pisali.
Ja lično ne poznajem ni ove igrače iz PLBiH (gledao sam i čuo za šakicu njih) a komoli ove neke iz Srbije,Hrvataske (drugih liga)...
Tu u klubu trebaju naći nekoga ko poznaje ovaj naš domaći fudbal dobro i zaposliti ga (mislim da se njega isplati i "dobro" platiti).
Ono što je trebalo uraditi a to je već u jesenskoj polusezoni poslati "odgovorna " lica da uprate tih 4-5 igrča koliko nam treba jel i načelno dogovori transfere u slučaju da uđemo u PL. Bolje je otić 5 puta na utakmicu Olimpica,Travnika,Čelika karikiram sad i pogledat igrača nego ga voditi u Sloveniju na 15 dana, em je jeftinije em vidiš kakav je u takmičarskom smislu.
Priprema se ekipa za ŽeljuaS_Roma je napisao/la:manite se ovih iz zatvora
Ja te volim, volim Željo..
-
vizionar57
- Kontakt:
...apsolutno se slazem! Sta se dogadja pa suti a javnost samo nagadja...bez navijaca nema niti kluba.Tuzlak04 je napisao/la:zlajci je napisao/la:Ono što ja mogu reći jeste da će momci iz UG iskoristiti prvu priliku i ponovo ukazati Azmiru na ove stvari te upozoriti na mešetare i menadžere te ostale prostore za poboljšanje o kojima ste već pisali.
Za početak, nek se Azmir oglasi javno o daljnim planovima i očekivanjima. Ranije je pričao o milionskim pojačanjima jer nije imao prave informacije. Sad mu je dosta toga jasno i može korigovati izjave u skladu sa realnim stanjem. Ubi nas ova njegova šutnja
Predlazem da se da se oformi komisija maloljetnih forumasa sa ovog pdf i da se hitno sastane sa Azmirom te da im isti objasni sta, kako i zbog cega se radi to sto se radi....iskreno cudi me to kako neki ozbiljni ljudi u koje i sebe ubrajam padaju pod uticajih istih i jos nude saradnju, jer izgleda svi su upuceniji od onih ljudi koji se profesionalno time bave, a neki su cak bivsi uposlenici UEFA......Ako sam nekog uvrijedio ili povrijedio unapred se izvinjavam. Necu se vise oglasavati na ovom pdf do daljneg, ali cu sigurno i dalje pratiti isti jer ovdje ima sigurno ozbiljnih i pametnih momaka.
P.S. Kako je pocelo uskoro ce nam na ovom pdf pisati i praviti plan priprema za jutarnje i poslijepodnevne treninge.
P.S. Kako je pocelo uskoro ce nam na ovom pdf pisati i praviti plan priprema za jutarnje i poslijepodnevne treninge.
- ASD
- Kontakt:
Realno, ovaj igracki kadar jeste tanak za PL ali za nadati se da iskoce neki od tih proslogodisnjih fudbalera i pokazu se kao dobri igraci i u PL-u.Tuzlak04 je napisao/la:diplomatija je napisao/la:Gledajući ovu vasu ekipicu po imenima daj boze da se ne provedete kao Gradine prije dvije godine, tanko je ovo boga mi..
Čuj tanko, a pola ekipa u PL je u raspadnutim stanjima
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 25 jul 2014, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI,SPREMA SE OLUJA....JOS OVIH ZATVORASA TREBA DOVEST ,SAMO U KOSTI .
OVIH DANA BICE POJACANJA..A REDZEPI NEK NEGDJE TRAZI BINGO...NIJE AZMIR SISO VESLO.
Je li sutra u Klokotnici Sloboda -Zvijezda u 17.30?
PRIPREMNA UTAKMICAvatreni je napisao/la:Je li sutra u Klokotnici Sloboda -Zvijezda u 17.30?
GRADSKI STADION BIJELJINA
FK RADNIK-FK SLOBODA
SUBOTA, 26. JULI
16. MEMORIJAL "11 ŠEHIDA NOGOMETNIH ASOVA"
STADION U KLOKOTNICI
NK ZVIJEZDA-FK SLOBODA
SUBOTA, 26. JULI
Obje utakmice pocinju u 18 h ... ja sam cuo da u Bijeljinu ide prvi tim a u Klokotnicu drugi tim i juniori
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Tim koji će se suprotstaviti Bijeljincima je:
Fejzić, Pirić, Efendić, Omić, Mitrović, Salihović, Bajraktarević, Halilović, Sarić, Radovanović, Mehidić, Mujić, Šećerović, Kuduzović, Džafić, Lukić, J. Mujkić.
U isto vrijeme ostali naši prvotimci učestvovaće na Memorijalu "11 šehida nogometnih asova" u Doboj - Istoku (Klokotnica). Njih će sa klupe predvoditi Denis Karić, a nastupaće sljedeći igrači:
Hodžić, A. Mujkić, Todorović, Šahmani, Selamović, Aničić, Pršeš, Mehanović, Musić, Janković i devet fudbalera iz juniorskog pogona.
Ova ekipa svoj prvi meč na turniru igra protiv gradačačke Zvijezde, a za nedjelju (27. juli), zavisno od rezultata protiv Gradačačana, igraće se meč za treće ili prvo mjesto Memorijala.
Dodajmo i to da je nakon kratkotrajne probe Tušanj napustio mladi stoper Emrah Hasanhodžić. Takođe, nakon ovih mečeva naš treći golman Emir Hodžić odlazi na posudbu u Slogu iz Simin Hana.
Fejzić, Pirić, Efendić, Omić, Mitrović, Salihović, Bajraktarević, Halilović, Sarić, Radovanović, Mehidić, Mujić, Šećerović, Kuduzović, Džafić, Lukić, J. Mujkić.
U isto vrijeme ostali naši prvotimci učestvovaće na Memorijalu "11 šehida nogometnih asova" u Doboj - Istoku (Klokotnica). Njih će sa klupe predvoditi Denis Karić, a nastupaće sljedeći igrači:
Hodžić, A. Mujkić, Todorović, Šahmani, Selamović, Aničić, Pršeš, Mehanović, Musić, Janković i devet fudbalera iz juniorskog pogona.
Ova ekipa svoj prvi meč na turniru igra protiv gradačačke Zvijezde, a za nedjelju (27. juli), zavisno od rezultata protiv Gradačačana, igraće se meč za treće ili prvo mjesto Memorijala.
Dodajmo i to da je nakon kratkotrajne probe Tušanj napustio mladi stoper Emrah Hasanhodžić. Takođe, nakon ovih mečeva naš treći golman Emir Hodžić odlazi na posudbu u Slogu iz Simin Hana.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
samke12345
- Kontakt:
A Nikola Komazec ?
Ako nema nista od Bekica, ako je neodlucan, mislim da bi nam centarfor tipa Komazeca odlicno dosao, ako ga Borac pokusava dovest, zasto onda nebi probali i mi, nisu oni u nista boljoj situaciji od nas.
Ako nema nista od Bekica, ako je neodlucan, mislim da bi nam centarfor tipa Komazeca odlicno dosao, ako ga Borac pokusava dovest, zasto onda nebi probali i mi, nisu oni u nista boljoj situaciji od nas.
Niste mogli da jednog Krpica zadrzite a pisali ste imena da vam dolaze Kajkut,Mesanovic,Kokot,Rukavina,Torlak,Bekic itd. sad bi i Komazecaklasik je napisao/la:A Nikola Komazec ?
Btw. prica o transferu Komazeca u Borac je laz.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- BordoMahala
- Kontakt:
klasik je napisao/la:A Nikola Komazec ?
Sto se Redzepija tice, ako je istina ono sto sam cuo, momak je trazio sto nece ni u jednom klubu u PL dobit, momak je kvalitet sigurno al uslove koje je zahtijevao na zadnjem sastanku su u namjanju ruku nerealni.hzkg je napisao/la: Niste mogli da jednog Krpica zadrzite a pisali ste imena da vam dolaze Kajkut,Mesanovic,Kokot,Rukavina,Torlak,Bekic itd. sad bi i Komazecaa odose im Huseinbasic,Jusufbasic,Redzepi itd. raspad sistema a oni dovode igrace za 3 klase bolje
![]()
Btw. prica o transferu Komazeca u Borac je laz.
Huseinbasic nasao bolji angazman, bolju ligu i to je to, isto vazi i za Kajkuta i Mesanovica, , sto se Bekica (mladjeg) tice momak ako ne nadje nista vani dolazi u Slobodu, to bi vjerovatno se ovi dana trebalo znat, Jusufbasic se kod nas nije dokazao, moguce da bi bio neka opcija u napadu.
Krpic je sam otiso u Istru sa Huseinbasicem, nije se snaso, u medjuvremenu dosli drugi napadaci, a niko za njim nije puno ni tugovo.
Sto se tice Kokota Rukavine Torlaka to je bila samo prica po forumu koje su nase zelje, a niko nije izjavio da ce nesto od toga bit.
Za Komazeca ja kazem ako ga Borac moze potpisat (mada pise da nisu se nasli u uslovima) onda vjerujem da mozemo i mi, vjerujem da Azmir ima jos "lufta" u budzetu za ovu sezonu al ipak zeli da se jos neko ukljuci.
Eto ako te jos nesto zanima slobodno pitaj, nadam se da ti je jasnije.
Pozdrav ziv ti meni bio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.