Fakat neki preozb shvataju zayebancijehzkg je napisao/la:Niste mogli da jednog Krpica zadrzite a pisali ste imena da vam dolaze Kajkut,Mesanovic,Kokot,Rukavina,Torlak,Bekic itd. sad bi i Komazecaklasik je napisao/la:A Nikola Komazec ?
Ako nema nista od Bekica, ako je neodlucan, mislim da bi nam centarfor tipa Komazeca odlicno dosao, ako ga Borac pokusava dovest, zasto onda nebi probali i mi, nisu oni u nista boljoj situaciji od nas.a odose im Huseinbasic,Jusufbasic,Redzepi itd. raspad sistema a oni dovode igrace za 3 klase bolje
![]()
Btw. prica o transferu Komazeca u Borac je laz.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nije tu upitanju nikakva zajebancija, ja sam samo napiso ukoliko je Borac u stanju da angazuje Komazeca onda mislim da smo i mi.Zodiac je napisao/la: Fakat neki preozb shvataju zayebancije.
Al evo covjek je izjavio da nema nikakvih kontakata sa Borcem i da nebi ni za koga drugog u BiH igro osim za Sarajevo.
Ma msm ovo za Rukavinu ,znam da je jedan s ovog foruma namjerno pisao da isti treba da dodje da vidimo hoce li neki portal objaviti
,a evo neki su fakat povjerovali .
Igrao bi on i za Slobodu, Zelju, Vratnik samo da ima veca primanja, da se ne lazemo svi znamo kako to ide.klasik je napisao/la:Al evo covjek je izjavio da nema nikakvih kontakata sa Borcem i da nebi ni za koga drugog u BiH igro osim za Sarajevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vidim dosle Sarajlijice na temu omiljenog im kluba, a strumfovi jos ne mogu onu titulu da prebole sto smo im na Grbavici uzeli 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Da se mi okrenemo tekmi protiv Travnika i otvaranju prvenstva a o pojačanjima neka brinu oni koji za to primaju platu .
Što se tiče tekmi sa vezirima odigrali smo ih ukupno 25 (ligaških naravno) imamo 15 pobjeda ,3 remija i 7 poraza ,uz gol razliku 41-22 .
Na Pirota areni je odigrano ukupno 12 utakmica ,slavili smo u njih 3 ,2 puta nije bilo pobjednika a 7 pobjeda ima domaćin ,gol razlika je 18-8 u korist Travnika ,zadnji put smo neporaženi Pirotu napustili sezone 08/09 kada je bilo 1-1 ,a zadnja pobjeda je u sezoni 04/05 kada je bilo 2-0 za Slobodu .
Najtezi poraz dozivjeli smo 09/10
4-0 za Travnik ,najveca pobjeda 7-0 u Tuzli.
Očekujem 0-0,1-1 ili ako bude kakve sreće 0-1
.
Što se tiče tekmi sa vezirima odigrali smo ih ukupno 25 (ligaških naravno) imamo 15 pobjeda ,3 remija i 7 poraza ,uz gol razliku 41-22 .
Na Pirota areni je odigrano ukupno 12 utakmica ,slavili smo u njih 3 ,2 puta nije bilo pobjednika a 7 pobjeda ima domaćin ,gol razlika je 18-8 u korist Travnika ,zadnji put smo neporaženi Pirotu napustili sezone 08/09 kada je bilo 1-1 ,a zadnja pobjeda je u sezoni 04/05 kada je bilo 2-0 za Slobodu .
Najtezi poraz dozivjeli smo 09/10
Očekujem 0-0,1-1 ili ako bude kakve sreće 0-1
Ako nista, barem bi se tribine sad trebale fino picnuti pred dolazak repke. Red je vala da se one kospe sa zapada ociste.
Jedan grad, jedna ljubav!
Biće uspjeh ako uzmemo bod u Travniku. Mnogo bolje ekipe napuštaju Pirotu praznih ruku.

I da postave ostatak stolica na sjevernoj tribini.Gifron je napisao/la:Ako nista, barem bi se tribine sad trebale fino picnuti pred dolazak repke. Red je vala da se one kospe sa zapada ociste.
Ovo polusezonu što uzmemo gostujućih bodova uzeli smo
u drugom djelu gostujemo Sarajevu,Željezničaru,Širokom Brijegu,Zrinjskom,Veležu... tu se nećemo nakupiti bodova
Baš nam je raspored ružan ,neizbalansiran maximalno
Baš nam je raspored ružan ,neizbalansiran maximalno
kako bi bilo fino otvoriti ovo pobjedom i onda Celik kuci dolazi tu smo favoriti- DVA KOLA 6 bodova 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ako neko možda nije znao, ukinuta zabrana za gostovanja, od danas i zvanično
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vi cete izgubit od Travnika, al nas cete uzet glat u 2.kolu .
btw. Koliko moze stati u taj kavez za gostujuce navijace na Tušnju ?
Evo koliki je "kavez"BiLy je napisao/la:Vi cete izgubit od Travnika, al nas cete uzet glat u 2.kolu .
Jao parole
eto njih opet na jesen u Tuzlu samo sa drugom navijačkom skupinom.Robovi Bujrum u Tuzlu da se napravi atmosfera za pamćenje
Iskreno se nadam da će makar jedna TV kuća prenosit utakmicu,uh kad bi bila ArenaSport 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
wienultras
- Kontakt:
oluja,oluja,u inat dusmanimadosada je napisao/la:VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI,SPREMA SE OLUJA....JOS OVIH ZATVORASA TREBA DOVEST ,SAMO U KOSTI .![]()
OVIH DANA BICE POJACANJA..A REDZEPI NEK NEGDJE TRAZI BINGO...NIJE AZMIR SISO VESLO.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
wienultras
- Kontakt:
Emrah je napustio tusanj nakon kratkotrajne probe.jedno ime manje.
Cim sam vidio da vam je on na probi rekao sam ako vam on ostane imate prelosu ekipu ovo je ocekivano ne moze on ni u petoj ligi igrati...wienultras je napisao/la:Emrah je napustio tusanj nakon kratkotrajne probe.jedno ime manje.
Zeljina nada i skola fudbala
papak Zeljo ima skolu fudbala o kojoj tvoj jadni klub moze samo sanjati Zeljo ima igrace koji igraju u repki a prosli su Zeljinu skolu igraju po engleskoj, italiji, belgiji a vi hadalji od alena skore niste napravili igraca.aS_Roma je napisao/la:Cim sam vidio da vam je on na probi rekao sam ako vam on ostane imate prelosu ekipu ovo je ocekivano ne moze on ni u petoj ligi igrati...wienultras je napisao/la:Emrah je napustio tusanj nakon kratkotrajne probe.jedno ime manje.
hhh puuu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
wienultras
- Kontakt:
svejedno ciji je,nije zadovoljio i to je to,a ekipa nije lose,ima tu imena solidnih.
spoj mladosti,i par iskusnih igraca.za nas cilj,opstanka,stabilizacije,i vracanja dugova,solidno.stim da prelazni nije gotov..tanki smo na sredini,ocekujemo to pojacanje veznog reda.napad i odbrana su solidni
spoj mladosti,i par iskusnih igraca.za nas cilj,opstanka,stabilizacije,i vracanja dugova,solidno.stim da prelazni nije gotov..tanki smo na sredini,ocekujemo to pojacanje veznog reda.napad i odbrana su solidni
ide BANpile87 je napisao/la:papak Zeljo ima skolu fudbala o kojoj tvoj jadni klub moze samo sanjati Zeljo ima igrace koji igraju u repki a prosli su Zeljinu skolu igraju po engleskoj, italiji, belgiji a vi hadalji od alena skore niste napravili igraca.aS_Roma je napisao/la:Cim sam vidio da vam je on na probi rekao sam ako vam on ostane imate prelosu ekipu ovo je ocekivano ne moze on ni u petoj ligi igrati...wienultras je napisao/la:Emrah je napustio tusanj nakon kratkotrajne probe.jedno ime manje.
hhh puuu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.