Mume
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
a ko je Gerrard?
Mume

Mume
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

15.10.2013.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li gdje da se kupi ovo pivo sa Tajlanda

koje stranica na Faceu (od tri) je njegova oficijelna? mislio sam da je ona najveća, al' sad nisam siguran 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ova gore sto sam postavio je oficijelna.Chinaglia je napisao/la:koje stranica na Faceu (od tri) je njegova oficijelna? mislio sam da je ona najveća, al' sad nisam siguran
Ja mislim da je ova
https://bs-ba.facebook.com/mume.besic" onclick="window.open(this.href);return false;
https://bs-ba.facebook.com/mume.besic" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ta je.Mozambik je napisao/la:Ja mislim da je ova
Koji ce broj nositi?
Steta sto nece igrati u ovim pripremnim utakmicama u Tajlandu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
cold blooded killer

na njihovom forumu sam vidio da su slobodni brojevi 5, 17Pirke je napisao/la:Koji ce broj nositi?
10Chinaglia je napisao/la:na njihovom forumu sam vidio da su slobodni brojevi 5, 17Pirke je napisao/la:Koji ce broj nositi?
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
evo ga izviruje 

Na Grandold cirkus ne prestaje 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma on uzima 5Chinaglia je napisao/la:na njihovom forumu sam vidio da su slobodni brojevi 5, 17Pirke je napisao/la:Koji ce broj nositi?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
[youtube][/youtube]he does look like that young gangster type that isnt particularly big or strong but always turns out to be the scariest and most sadisitc...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- firefirefirely
- Kontakt:
GreenTeddy je napisao/la: He has a beautiful smile
yeah he does that just before he gouges your eyes out and hangs you on a meat hook..
broj 5 je za rusilce , Seo u reprezentaciji ima 5 tako da ce i Besic u Evertonu nositi 5fukarezv je napisao/la:ma on uzima 5Chinaglia je napisao/la:na njihovom forumu sam vidio da su slobodni brojevi 5, 17Pirke je napisao/la:Koji ce broj nositi?
Rušilce? Wtf