imal toxija ubice ,jel dere i dalje sve redom

kad se sjetim drogbe i psga kad su bili veliko iznenadjenje pod vodstvom slavnog strucnjaka

ee imal gdje muhovica ,pod kojim je sad nickom

Moderator/ica: Padovan
isti mu je nick sada,samo ne igra vise @Muhovicbarca_87 je napisao/la:ooo moomci, djesteee stari igraci,nisam bio ovdje godinama
![]()
![]()
imal toxija ubice ,jel dere i dalje sve redom![]()
kad se sjetim drogbe i psga kad su bili veliko iznenadjenje pod vodstvom slavnog strucnjaka
ee imal gdje muhovica ,pod kojim je sad nickom
gdje su ti ljudi ? naravno da ne .. nek se jave na stranicu i cekajte da neko odustane kao sto su svi to radiliGracanicaAA je napisao/la:Jeste za da u Ligi 1 i 2 budu 12 klubova...
Posto ima vamo ljudi koji bi zeljeli da igraju...
Teško je pronaći dovoljno igrača trebala bi 4 igrača odmah, a svake sezone se desi na početku par otkaza, jer kad krenu gubiti napuste ligu, tako da bi trebalo i par igrača za liste čekanja.GracanicaAA je napisao/la:Jeste za da u Ligi 1 i 2 budu 12 klubova...
Posto ima vamo ljudi koji bi zeljeli da igraju...
Phoenix patch 13/14 , ima mjesta za stare gigante, da je vas vratiti onda bi se i moglo nesto skontati.DesimaL je napisao/la:Na kojem trenutno igrati patchu ?
Ako budem imao vremena da se probam nekada vratiti,ako me primite nazad
Nemoj slab siEvolution87 je napisao/la:Ima li mjesta da se i ja vratim ovoj igri
prpa, prpaarelinho je napisao/la:Nemoj slab siEvolution87 je napisao/la:Ima li mjesta da se i ja vratim ovoj igri
Za početak bi morao na listu čekanje, jer trenutno su sva mjesta popunjena!DIFovac je napisao/la:Da li postoji mogucnost da i ja updnem u ovu PES 6 ligu?
Moze, stavi me na listu cekanja.Padovan je napisao/la:Za početak bi morao na listu čekanje, jer trenutno su sva mjesta popunjena!DIFovac je napisao/la:Da li postoji mogucnost da i ja updnem u ovu PES 6 ligu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.