Cuj koji treneri su toliko osvojili u prvoj sezonirotweiss je napisao/la:Ja sam morao da se prijavim i odgovorim na tvoje izjave PEP, žao mi je što imaš tako loše mišljenje o našem treneru! Samo te želim pitat?? Koji trener Bayerna je u prošlosti osvojio više u prvoj sezoni i koji trener je omogućio da Bayern bude tako moćan u prvoj sezoni kao pep?? Kaži mi da znamo svi??!? Mi smo stali kada je povrijeđen Thiago da istina je trebamo to svi priznat da je glavni vezni naše ekipe i neka je! Kao da je frajer spoj Ronaldinha i Čavija! A da samo mi imamo tako moćnu ekipu pa hajde...Imaju je i dr velikani da sad ne nabrajam..Uđi na transfermarkt pa pogledaj Real, Barsu ili Chelsea, Paris ništa mi nismo bolji od njih po kadru realno...I čak nemaju pun starih igrača kao mi, ali manje mladih što je extra..Ispeci pa reci drug Pep je Institucija!
Pa jesu li jupp i npr. Van gaal dobili na ruke ovako snažnu i uigranu ekipu koja je pokorila svijet.
Jesu li dobili osvajača lp pa su mogli uzeti ove lagane kupove svjetsko klupsko prvenstvo itd.
Samo su Real i Barca imali na papiru ekipu kao bayern ali je bayern imao najuigraniju i ekipu u najboljoj formi kojoj se pep trebao prilagoditi.