demir44 je napisao/la:Zenga je napisao/la:Posavina je napisao/la: (...) ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba.
Molim te stupi u kontakt sa ovim likovima:
Delac (Chelsea)
Subotic (Dortmund),
Corluka (Tottenham),
Simunic (Hoffenheim),
Lovren (Lyon),
Bartulovic (Dnipro),
Kuzmanovic (Stuttgart),
Rakitic (Schalke),
Marin (Werder Bremen),
Ilicevic (Kaiserslautern),
Bilic (Sporting Gijon),
Klasnic (Bolton),
Jelavic (Rapid Wien),
Petric (HSV),
Arnautovic (Inter).
Slobodno ih pozovi sviju redom, u ime naroda, hem li jedan od njih prihvati poziv mi cemo nogirati npr. Muratovica sa spiska (uz svo duzno postovanje, covjeku su 34!).
Mogao si popricati i s ovim starim kerovima:
Krstajic,
braca Kovac,
Mario Stanic,
Koroman,
Savo Milosevic

SVAKA CAST MAJSTORE NA OVOM POSTU,NAJBOLJI POST DO SADA KAKO SAM JA NA OVOM FORUMU...JOS JEDNOM,CESTITAM

Hvala Demire, ovo je realnost a da je srece mi bi bili SILA....

Postovani zemljaci svih religija, vakat je da svi zagrnemo rukave i da se okanimo nacionalnih kljuceva i sl. gluposti. Da su nam 15ak momaka roma najbolji fudbaleri onda bi iskljucivo oni i
niko drugi trebali predstavljati nasu domovinu!
Inace cemo mi gledati kako ova tuzna lista iznad raste i siri se a mi cemo redovno pratiti EP/SP putem malih ekrana....
demir44 je napisao/la:Covjek svaku utakmicu ima minutazu i to mozda i najjacoj ligi na svijetu,i koji se nazabijao golova u skromnoj minutazi,i ti ces pricati kako je on zalutao na ovaj spisak,svasta...
Ovdje ce covjek zaista svasta procitati, pojedini se cude kako ima mjesta za naseg jedinog igraca iz Primere? Ocigledno je da pojedini stvarno lupaju i veze nemaju sa fudbalom. Pa ne mjesam se ni ja u diskusije oko rukometne repke jer sam "tek toliko upoznat", znam pravila al' slabo igrace i taktike raznorazne pa se i ne javljam niti se prosipam.