Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 17:14

steve-o je napisao/la:kung fu pandza nije uvijek bio regularan ni prije pa je uvijek odigrao vrhunski za repku kad je god pozvan!
Kung Fu zasluzuje mjesto u repki taman se opet vratio u Siroki.
Dobro se zna zasto se naprimjer jedan Maloca gura ispred Pandze tjst zbog njihove lijepe..........
Zato sto im je ovaj skresao u brk da ''iako'' dolazi iz Sirokog njegova drzava i repka ce vazda biti BIH.
A to pojedinima u klubu ne pase.pogotovo sto je ovaj Stanko olindjani ''politicar'' jos i prije.
Sto se Mudonje tice utakmica se igra svih 90 minuta a ne sedam ,osam :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 mar 2010, 17:28

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:kung fu pandza nije uvijek bio regularan ni prije pa je uvijek odigrao vrhunski za repku kad je god pozvan!
Dobro se zna zasto se naprimjer jedan Maloca gura ispred Pandze tjst zbog njihove lijepe..........
Zato sto im je ovaj skresao u brk da ''iako'' dolazi iz Sirokog njegova drzava i repka ce vazda biti BIH.
A to pojedinima u klubu ne pase.pogotovo sto je ovaj Stanko olindjani ''politicar'' jos i prije.
zato mi i jest kung fu jedan od najdraziji igraca u nasoj repka, pa makar ne odigrao ni minute u hajduku. jos kad sam procitao kako je pohvalio papeta, sad mi je jos drazi!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 01 mar 2010, 19:14

Saban je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nije Ediz pozvan. Pandža ni u zadnjoj utakmici Hajduka nije igrao ni minute. On, Damjanović, pa i Vladavić su zalutali na ovaj spisak.
Treba dodati jos i Medunjanina, vjecitu rezervu.
Gdje ti zivis :o :shock: :oops:
Covjek svaku utakmicu ima minutazu i to mozda i najjacoj ligi na svijetu,i koji se nazabijao golova u skromnoj minutazi,i ti ces pricati kako je on zalutao na ovaj spisak,svasta...
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 19:25

demir44 je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nije Ediz pozvan. Pandža ni u zadnjoj utakmici Hajduka nije igrao ni minute. On, Damjanović, pa i Vladavić su zalutali na ovaj spisak.
Treba dodati jos i Medunjanina, vjecitu rezervu.
Gdje ti zivis :o :shock: :oops:
Covjek svaku utakmicu ima minutazu i to mozda i najjacoj ligi na svijetu,i koji se nazabijao golova u skromnoj minutazi,i ti ces pricati kako je on zalutao na ovaj spisak,svasta...
Jos par kola i ovaj drito ispada iz najjace kobajagi lige lige svijeta.Ako ga Barcelona ne kupi,naebo je. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 01 mar 2010, 19:29

Kako god,njemu je najmanje do ljeta igrati u toj ligi... ;)
Rotor Volgograd...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 mar 2010, 19:31

Još 14 kola. Valladolid je na 4 boda od sigurne zone. Ja ga ne volim, ali što se tiče njegovih igara, zaslužio je poziv glatko.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 19:31

demir44 je napisao/la:Kako god,njemu je najmanje do ljeta igrati u toj ligi... ;)
Poslije ljeta,medo se sprema za zimski san :mrgreen:
Nece ga iz jazbine izvuci za deset godina :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 01 mar 2010, 19:37

harishp je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Kako god,njemu je najmanje do ljeta igrati u toj ligi... ;)
Jel se treba nasmijati :roll:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 19:38

demir44 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jel se treba nasmijati :roll:
''Kako ko'',sto bi koke rekle.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 mar 2010, 19:53

Uglavno ti imenjak igra u najjacoj ligi svijeta, dok drugi gledaju kud sunce hoda. A nastavi li ovako lako ce se on izvuci iz jazbine.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 19:55

Adinjo je napisao/la:Uglavno ti imenjak igra u najjacoj ligi svijeta, dok drugi gledaju kud sunce hoda. A nastavi li ovako lako ce se on izvuci iz jazbine.
Dabogda on stvarno zaigrao bas u Barceloni i to umjesto mu ahbaba Pyola. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 01 mar 2010, 22:59

harishp je napisao/la:
Pandza nikad nije ni imao šanse u hrvatskoj reprezentaciji...
on je ispodprosječan stoper u hrvatskoj ligi i žalosno je da nemamo bar 20 boljih stopera od njega, očito imamo samo 1 ili 2

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 mar 2010, 23:21

Prosjecan ili ne NAS je i ja ga postujem i volim. Da li je imao sanse za Hr ne znam,jer je zaigrao za nasu A sa 20 -tak god tako da ga nisu ni mogli zvati.Koliko je igrao pokazao je i vise od ocekivanog.Ko je sve igrao proteklih god Pandja je za njih car.Niti se kad bunio niti puno nametao,kad je igrao,odigrao je u najmanju ruku korektno. Za mene kraj price....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 23:30

Mrgood je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pandza nikad nije ni imao šanse u hrvatskoj reprezentaciji...
on je ispodprosječan stoper u hrvatskoj ligi i žalosno je da nemamo bar 20 boljih stopera od njega, očito imamo samo 1 ili 2
Kad jedan ispodprosjecni strpa u dzep jednog Felainia meni vise nema ko sta pricati o ispodprosjecnosti.
Dinamovci malo morgen mogli naigrati protiv Hajdukove odbrane i tog istog ispodprosjecnog Pandze.
Ta prica isto ne pije,jer se vrlo dobro vidi njegove igre u repci.
Zalosno da nemamo bar 5 ljudina katolika i Bosacina kao on a ne nekih 20 stopera ili sijaset koji bjeze u Hrvatske repke na mig..Uostalom cetiri do pet pravih stopera je i dovoljno.On je sigurno tu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 mar 2010, 23:47

harishp je napisao/la: Kad jedan ispodprosjecni strpa u dzep jednog Felainia meni vise nema ko sta pricati o ispodprosjecnosti.
Istog sam misljenja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 02 mar 2010, 00:11

Neznam sta je Susic naumio ali ja mislim da nam Muratovic i Damjanovic nece moci pomoci u ovim kvalifikacijama.Damjanovic nikad neigra za Kaizerlautern a i Muratovic odavno neigra za Sturm(neznam sta je razlog) vjerovatno je u losoj formi a i star je tako da bi bilo bolje dati sansu nekim mladim momcima da se privikavaju u repreprezentaciji jer od njih dvojice nema svakako puno hajra.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 02 mar 2010, 03:59

demir44 je napisao/la:
Zenga je napisao/la:
Posavina je napisao/la: (...) ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba.
Molim te stupi u kontakt sa ovim likovima:

Delac (Chelsea) Subotic (Dortmund), Corluka (Tottenham), Simunic (Hoffenheim), Lovren (Lyon), Bartulovic (Dnipro), Kuzmanovic (Stuttgart), Rakitic (Schalke), Marin (Werder Bremen), Ilicevic (Kaiserslautern), Bilic (Sporting Gijon), Klasnic (Bolton), Jelavic (Rapid Wien), Petric (HSV), Arnautovic (Inter).

Slobodno ih pozovi sviju redom, u ime naroda, hem li jedan od njih prihvati poziv mi cemo nogirati npr. Muratovica sa spiska (uz svo duzno postovanje, covjeku su 34!).

Mogao si popricati i s ovim starim kerovima: Krstajic, braca Kovac, Mario Stanic, Koroman, Savo Milosevic :roll: :roll: :roll:
SVAKA CAST MAJSTORE NA OVOM POSTU,NAJBOLJI POST DO SADA KAKO SAM JA NA OVOM FORUMU...JOS JEDNOM,CESTITAM :idea: :idea: :idea:
Hvala Demire, ovo je realnost a da je srece mi bi bili SILA.... :roll: Postovani zemljaci svih religija, vakat je da svi zagrnemo rukave i da se okanimo nacionalnih kljuceva i sl. gluposti. Da su nam 15ak momaka roma najbolji fudbaleri onda bi iskljucivo oni i niko drugi trebali predstavljati nasu domovinu!

Inace cemo mi gledati kako ova tuzna lista iznad raste i siri se a mi cemo redovno pratiti EP/SP putem malih ekrana.... :roll:

demir44 je napisao/la:Covjek svaku utakmicu ima minutazu i to mozda i najjacoj ligi na svijetu,i koji se nazabijao golova u skromnoj minutazi,i ti ces pricati kako je on zalutao na ovaj spisak,svasta...
Ovdje ce covjek zaista svasta procitati, pojedini se cude kako ima mjesta za naseg jedinog igraca iz Primere? Ocigledno je da pojedini stvarno lupaju i veze nemaju sa fudbalom. Pa ne mjesam se ni ja u diskusije oko rukometne repke jer sam "tek toliko upoznat", znam pravila al' slabo igrace i taktike raznorazne pa se i ne javljam niti se prosipam. :|

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 02 mar 2010, 04:19

bh fanatik je napisao/la:Neznam sta je Susic naumio ali ja mislim da nam Muratovic i Damjanovic nece moci pomoci u ovim kvalifikacijama.Damjanovic nikad neigra za Kaizerlautern a i Muratovic odavno neigra za Sturm(neznam sta je razlog) vjerovatno je u losoj formi a i star je tako da bi bilo bolje dati sansu nekim mladim momcima da se privikavaju u repreprezentaciji jer od njih dvojice nema svakako puno hajra.
Muratovic nam je odlican bio, hvala njemu i svaka cast - ali vise nema tempa u nogama. Sto se tice Damjanovica bio je solidan ranije, gotov da nema minutaze u zweiti, steta. Nesto poput Vladavica, "nema ih nigdje", cudno!

Nije mi jasno kako niko nije zvao Zlatka Janjica iz Bielefelda ('86 godiste), pa momak je i lani imao 15 nastupa dok su igrali u Bundesligi - cak je bio u prvih XI protiv sampiona Wolfsburga? :idea:
Momak tvrdi da je Cirin asistent (?) obavio razgovor s njim lani al' da nije nista cuo nakon toga, golemo...

mesi75
Kontakt:

Post Postao/la mesi75 » 02 mar 2010, 04:36

Zenga je napisao/la:
bh fanatik je napisao/la:Neznam sta je Susic naumio ali ja mislim da nam Muratovic i Damjanovic nece moci pomoci u ovim kvalifikacijama.Damjanovic nikad neigra za Kaizerlautern a i Muratovic odavno neigra za Sturm(neznam sta je razlog) vjerovatno je u losoj formi a i star je tako da bi bilo bolje dati sansu nekim mladim momcima da se privikavaju u repreprezentaciji jer od njih dvojice nema svakako puno hajra.
Muratovic nam je odlican bio, hvala njemu i svaka cast - ali vise nema tempa u nogama. Sto se tice Damjanovica bio je solidan ranije, gotov da nema minutaze u zweiti, steta. Nesto poput Vladavica, "nema ih nigdje", cudno!

Nije mi jasno kako niko nije zvao Zlatka Janjica iz Bielefelda ('86 godiste), pa momak je i lani imao 15 nastupa dok su igrali u Bundesligi - cak je bio u prvih XI protiv sampiona Wolfsburga? :idea:
Momak tvrdi da je Cirin asistent (?) obavio razgovor s njim lani al' da nije nista cuo nakon toga, golemo...
Pa jest bas ova utakmica protiv gane pa i svedske je bila ko stvorena da se isprobaju neka nova imena koji redovno igraju u timova al eto safet je pozvao uglavnom iste igrace koje je i ciro pozivao bez obzira sto trenutno il nisu u formi il ne igraju za svoje timove.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 mar 2010, 05:30

Kakav je ovaj Haris Bukva? ..igra u Sturmu s Muratom, ljevi/desni bek, puni 22. godinu za 2 sedmice. Gledam mu statistiku, vecinom ulazi s klupe ali evo zadnje kolo je odigrao punih 90 minuta u gostujucoj pobjedi Sturma, 2:1.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, sirBobbyMoore i 17 gostiju.