AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Hocemo li razbiti ovog Liverpola ?
Ma nije rezultat u prvom planu. Samo nek se oni uigravaju i nek' se niko ne povrijedi. Polahko tek je prvi ozbiljniji meč, da vidimo kako stojimo s formom i fizickom spremom. Zna li neko kako teče oporavak Strootmana i kad bi se mogao vratiti na teren???
Astori -> Roma
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Koji je kralj ovaj Sabatini ahahahaha ne vjerujem,ukrao ga lacijalima ispred nosaSissoko je napisao/la:Astori -> Roma
Jos jedan napadac i to je to za ovaj prelazni rok
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
izgleda da bi mogao doci Jackson Martinez iz porta, ali je zainteresovan i Milan 
Bili smo za nijansu bolji od Liverpoola u prvom pol. Veći posjed lopte. Fali tu jedan špic, jer kad dođemo u poziciju da centriramo sa krila, nema nikoga na skoku u 16m. Florenzi se gubi ko abdest na lijevom krilu, treba mu Rudi naći drugu ulogu u timu. Totti na asistenciju Cole-a imao odličnu šansu. Nadam se da ce u drugom Ucan i Destro dobiti priliku.
totti majstor fudbala ako ovako nastavi do 50. godine ce igrati
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Odusevljen Ucanom i Keitom... strasnu cemo vezu imati, a to je galvni dio tima. Pjanic, DDR, Strotman, Naingolan, Keita, Ucan ali i Florenci tu moze da uleti. Odbrana sa Astorijem, koji je imao odlicnu sezonu iza sebe i Toloijem, koji je po meni ono malo minuta sto je odigrao bio odlican. Doci ce jos Caracko, jos jedan stoper i to je to, napadac izgelda nece kako je Rudi rekao.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
tacnofera je napisao/la:totti majstor fudbala ako ovako nastavi do 50. godine ce igrati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo 
Mada po meni ovaj Manceter je bolji od Liverpoola, bice guravo
- Unknown Genius
- Kontakt:
Da si pogodio bar vrijeme odigravanja susreta, tvoj post bi bio manje smiješan.macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- L'Avvocato
- Kontakt:
A koga ste to nabili još?macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
https://plus.google.com/events/cg0e1nr0 ... gjf6g7c07c" onclick="window.open(this.href);return false;Unknown Genius je napisao/la:Da si pogodio bar vrijeme odigravanja susreta, tvoj post bi bio manje smiješan.macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
LiverpoolaL'Avvocato je napisao/la:A koga ste to nabili još?macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: AS Roma
Subota 22:00 Arenasport1macahz je napisao/la:https://plus.google.com/events/cg0e1nr0 ... gjf6g7c07c" onclick="window.open(this.href);return false;Unknown Genius je napisao/la:Da si pogodio bar vrijeme odigravanja susreta, tvoj post bi bio manje smiješan.macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
Pusti se tih gluposti sutra je tekma
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kojim sve idolima je dopušten pristup internetu.macahz je napisao/la:https://plus.google.com/events/cg0e1nr0 ... gjf6g7c07c" onclick="window.open(this.href);return false;Unknown Genius je napisao/la:Da si pogodio bar vrijeme odigravanja susreta, tvoj post bi bio manje smiješan.macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
- L'Avvocato
- Kontakt:
1:0macahz je napisao/la:LiverpoolaL'Avvocato je napisao/la:A koga ste to nabili još?macahz je napisao/la:Veceras sa Man. Unt. vljda ce Garcia iizvesti najjacu ekipu, bez puno kalkulacija da i njih nabijemo
Aha, ok. Nabili ih.
★★★
- Unknown Genius
- Kontakt:
Vjerovatno su sinoć i Manchester nabili, čekamo da nam @macahz potvrdi rezultat.L'Avvocato je napisao/la: 1:0
Aha, ok. Nabili ih.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: AS Roma
I mene bas zanima koliko završi?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.