Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jest. Sad trebas slusati neka predavanja i tek onda ispiti pa voznja a prije je bilo kod kuce nabubas i ides na ispit 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Jest. Sad trebas slusati neka predavanja i tek onda ispiti pa voznja a prije je bilo kod kuce nabubas i ides na ispit
to sam i mislio, nekad je bilo dobro, a sad vi mladji trpite sex po americkom sistemu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Što je najgore imam i neku prvu pomoć sutra kuknjava
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma ovdje ti je ako poloziti samo platis i mozes se zayebavati do voznjeTribalian je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jest. Sad trebas slusati neka predavanja i tek onda ispiti pa voznja a prije je bilo kod kuce nabubas i ides na ispit![]()
to sam i mislio, nekad je bilo dobro, a sad vi mladji trpite sex po americkom sistemu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prva pomoc je da zadovoljis formu
za noc bola mozes spremiti testove, nemoj brukat muski rod
za noc bola mozes spremiti testove, nemoj brukat muski rod
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svojevremeno , to je bila samo jedna obavezna kutija.Dex je napisao/la:Što je najgore imam i neku prvu pomoć sutra kuknjava
Treba to u svakom slucaju .
[youtube][/youtube]
žalosno ali smješno
žalosno ali smješno
Neko ima i šteleOtelo je napisao/la:Ma ovdje ti je ako poloziti samo platis i mozes se zayebavati do voznjeTribalian je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jest. Sad trebas slusati neka predavanja i tek onda ispiti pa voznja a prije je bilo kod kuce nabubas i ides na ispit![]()
@Ljiljane Ma naštrebo sam ja to već u mislima, samo mi mrsko
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Naravno da imam 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najbitnija su ti ona pravila i da skontas raskrsnica, ostalo je sve šaša 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/4831 ... ci-Balkana" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
U Austriji moras nauciti oko 1300 pitanja, onda dobijes 80 pitanja na testu. 
Taj "novi" je kod nas otkako smo se bratski odvojili od vasTribalian je napisao/la:Stari je onaj kad sam ja polagao, izvozis casove i onda na testove da polazes pa voznju, a po novom (bar je ovde tako) ide se u skolu.Dex je napisao/la:
Ne znam ni koji je novi![]()
Yebo mater ako padnem, roknut ću se, položim prijemni za ETF, a padnem na testovima za vozačku kuknjava
Meni je to puno logicnije i razumnije...kakvih sve starih šofera ima, treba vas u dunav pobacat
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dex ako padnes testove, odricem te se. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Hajmo ljudi,lajkaj te,još malo pa nestalo.. 
Lajka sam ti zadnju slikuNarin je napisao/la:Hajmo ljudi,lajkaj te,još malo pa nestalo..
Valjda nisam pogresio forumasa
Zar si me mogao zamijeniti s nekim?Otelo je napisao/la:Lajka sam ti zadnju slikuNarin je napisao/la:Hajmo ljudi,lajkaj te,još malo pa nestalo..![]()
Valjda nisam pogresio forumasa![]()
![]()
Evo čekam da mi cure lajkaju,al se stisle nešto..
Sve je moguce kad sam ja u pitanju
Ma yebo cure, lakse bez njih 100x
Ma ne bih ja zamjerio i da si zamijenio :pOtelo je napisao/la:Sve je moguce kad sam ja u pitanju![]()
Ma zezam se,nije mi to cilj,neg eto,mora se jednom godisnje promijeniti,mogao si i ti vala..
Vala i jesam mogao no ja to na godisnjoj bazi mjenjam, znaci tek negdje krajem februara/pocetkom marta 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.