Žali Bože velikog potencijala.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
pazi hrabrost i reflekse mačke i dalje ima, ali mu je čitanje u qrcu.. a to se stiče igrom i rutinomalan_kardec je napisao/la:Ma trebali su ga dati negdje na pozajmicu čisto da ne grije konstantno klupu, da stekne neku rutinu, ovako Bajković bio nezamjenjiv, a Rajkoviću se ne piše dobro ni u sljedećoj sezoni jer je doveden Kahriman. Rajković će jedino dobiti šansu ako se Damir povrijedi.
Žali Bože velikog potencijala.
Ma za šta dvije utakmice, mamu im đubretarsku. Ako budu dvije, to je onda skandal. Za čist start na loptu direktni crveni karton i dvije tekme suspenzije.marconato je napisao/la:Veliki hendikep nam je nepravedni crveni Maksimoviću i bojim se da ga sada ne kazne sa recimo 2 utakmice...![]()
ma hebo to što ima hrabrost kad nas ukopa u najvažnijoj utakmici na turniru. Da sam na Paunovićevom mjestu, protiv Bugara bih dao šansu mlađem Milinkoviću-Saviću. Jel ono bijaše on potpisao za man. utd?DANTES je napisao/la:pazi hrabrost i reflekse mačke i dalje ima, ali mu je čitanje u qrcu.. a to se stiče igrom i rutinom
DANTES je napisao/la:inače alane ova ekipa jeste bolja(nema janković i radonjića, nema veljkovića ni SMS-a)
e ovoj ekipi nažalost fali tandem ko onaj prošli(mitar i uroš)..jbg oni su razarači... ja bih počinjao sa malikanom Jovićem a kasnije ubacivao onog dražića... očekujem bolje partije od pantića i gacinovica
Mislim da grijesis! Nas dalje vodi i bilo kakav trijumf nad Bugarima u slucaju da Ukrajinci izgube ili remiziraju sa Nijemcima 0-0 ili 1-1, jer bi tada imali istu gol razliku kao i oni s tim da bi mi imali vise postignutih golova!alan_kardec je napisao/la: Ovako treba nam bilo kakva pobjeda u zadnjem kolu u slučaju da na tekmi njemačka-ukrajina ne bude neriješeno. Ako tamo bude neriješeno, nama treba pobjeda od dva ili više golova razlike da bismo bili drugi u grupi i u polufinalu išli na vjerovatno Portugalce, ko i na prošlom prvenstvu. Ako ipak ne uspijemo pobijediti, bod je dovoljan za mundijal, u slučaju poraza ostajemo bez svega. Ja ipak ne sumnjam u Paunovića.
shvatias li sad što ga partizan pustio na ep?marconato je napisao/la:Uvijek bio![]()
Nakon drugog kola situacija je sledeca:
A:
1. Portugal 6
2. Austrija 6
3. Izrael 0
4. Madjarska 0
B:
1. Njemačka 4
2. Ukrajina 4
3. Srbija 2
4. Bugarska 0
Nista, mozemo i moramo tuci Bugare 2+ da ne mislimo nista i ja bih bio zadovoljan, a u polufinalu sta bude!
Ponavljam, osnovni cilj je da osiguramo SP sledece godine, jer bi u punom sastavu + kad pojedinci jos malo stasaju sigurno bili jedan od favorita za zlato!![]()
Procitao sam zanimljiv koment sa jednog portala: "Živković je vec PRERASTAO ovu generaciju i danas je bio ubjedljivo najbolji na terenu u oba tima..." Veoma paradoksalno s obzirom da on ima tek 18, a ovo je U19 prvenstvo...![]()
Recimo, mali Jović jos nema ni punih 17...
nisam.čuo, ali ništa me ne bi iznenadilomarconato je napisao/la:Ne sumnjam da Djura srecno trlja ruke...![]()
Nego, negdje sam procitao da se on i Pantić vracaju u Bg nakon grupne faze...Je li to istina?!
pa pokazali su ga svijetu i to je to... kreteni... još jedna utakmica ništa ne znači...marconato je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 88139.html
Koja glupost, pa zar ga nisu mogli pustiti jos sutra da odigra, da osiguramo SP i prolaz u polufinale...
a vaš jović nek da još koji gol i adio srbija, buenos dias espana ili tako nešto.... vidim terza se mota po mađarskoj.... tvrdi pazar...alan_kardec je napisao/la:idiotizam epskih razmjera.![]()
bolje onda da ga nisu ni pustili na ep, ali, što rekoste, izreklamirali ga i vratili nazad, a za repku ih zaboli ona stvar. Jadno.
Ne znam jel istina, ali čuo sam da se Veljko Simić povrijedio i da neće igrati do kraja turnira. Bez njega, Živkovića i kapitena Maksimovića i treće mjesto je uspjeh i onda sljedeće godine pokušati sa kompletnom ekipom nešto napraviti na mundijalu.
ne znam ko me više nervirao... komentator utakmice njemačka-ukrajina, sa svojim tiradama i pesimizmom...marconato je napisao/la:Toooooooooo, Srbija je u polufinalu, Mandić '90!Pravda je zadovoljena! Stvarno bi bila steta da se nismo plasirali u polufinale, a nadigrali smo i Nijemce i Ukrajince! + je osigurano SP sledece godine!
Bravo orlići !!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.