Isto kao sto su vidjeli Swansea, Newcastle i jos poneki Engleski i Italijanski klub

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vidimo i mi sto sta u njemu, samo nije to za forumaplavipatriota je napisao/la:očito svi vide nešto u njemu osim nas..
i dok je igrao u austrijskoj ligi nije mi izgledao da moze biti igrac za reprezentaciju,nista posebnoSheyi je napisao/la:Tačno, za Dilavera se pisalo kao da je Branislav Ivanović, a ne vjerujem da je bolji od Vršajevića
jel i tebi SUsic amidzafkv123 je napisao/la:Dalje od tebe. U to sam 100% ubijedjen. Ali to nije tema.
Sad direkt u englesku. Igracina!Goalgetter je napisao/la:Vode 1:0 protiv Grödiga, Hadzic asistirao Beichleru.
Zar misliš da bi mu, poslije ove asistencije u zadnjem kolu, klub poput Newcastle-a ili Swansea bio zanimljiv?!Batko je napisao/la:I šta bi, jeli se jos uvijek otimaju Swansea i New Castle za njega? Ili su se neki veći klubovi uključili?
Sent from Angelina's bed
objasnio.dino-92 je napisao/la:nemojte mijesati stvari. hadzica i dilavera se spominjalo kad su imali 19, 20 godina. i tad su igrali u austrijskoj ligi sto nije nimalo lose za mlade igrace. recimo hadzic je igrao za mlade reprezentacije austrije koje su miljama ispred nasih. tad su vazili kao talenti, mogli su se isprobati. ali oni su stagnirali u zadnjim godinama i mi smo dobili u medjuvremenu neke druge igrace, tako da nisu zasluzili pozive. ali prije 3-4 godine su se mogli isprobati, jer niko nije znao kako ce se razvijati.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.