Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Narko, cije si ono dijete oteo? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Od zaove sestrične malauschtipak je napisao/la:Narko, cije si ono dijete oteo?
Možda je i moje,ličimo li?
Joj Narine jesi opasan. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- reds_forever
- Kontakt:
Narina vole djeca al on ne voli djecu :p
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Nije ovo chat ako nema Legende da prosipa suplju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:Narina vole djeca al on ne voli djecu :p

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Reci to jednoj plavuši kuknjavaNitro je napisao/la:Joj Narine jesi opasan.
Gio - :* :* šteta samo sto za liverpool navijas,al željo te izvlaci :p
Redsice - sta da ti pricam,zavolit cu ih nekad,doduse volim ovo dijete :p
J3balo me ovo mjenjanje imena, sad čekam 60 dana da vratim ime na normalno, hoću ja da se indijanišem i pratim furku sa tribine
@Narin ne diraj mi 'pool
@Narin ne diraj mi 'pool
Ja te volim, volim Željo..
Cekaj, da si me pitao za savjet ne bi ga nikad ni mijenjaogio10 je napisao/la:J3balo me ovo mjenjanje imena, sad čekam 60 dana da vratim ime na normalno, hoću ja da se indijanišem i pratim furku sa tribine![]()
@Narin ne diraj mi 'pool
Ono pravo
Zamisli koliko si treba izgubio zbog imena. Mozde te je njih 10 trazilo pod pravim imenom a tim promjenio
Ja sam jedno vrijeme imao srednje ime Downing, sad me sram kad se sjetim
Zamisli koliko si treba izgubio zbog imena. Mozde te je njih 10 trazilo pod pravim imenom a tim promjenio
Ja sam jedno vrijeme imao srednje ime Downing, sad me sram kad se sjetim
Ni nalik.
Jesu l' te natjerali da je uzmes? Kako djecu ne volis, ba?
Skontah da ti licis na onog Gacica sa granda. :>
LANET OLSUN!
Ma zajeb'o sam se, šta ćeš
Valjda još 5-6 dana bana imam, pa mogu vratiti ime u normalu
Valjda još 5-6 dana bana imam, pa mogu vratiti ime u normalu
Ja te volim, volim Željo..
@uschtipak gdje ti je kolegica S..... ?
Kad vratis ime nece ni jedna da te trazi, neka obrnuta psihologija kuknjava
Kad vratis ime nece ni jedna da te trazi, neka obrnuta psihologija kuknjava
Normalno da su me natjerali,nisam se sigurno ja ponudio..Kazu da ima za uspomenu..uschtipak je napisao/la:Ni nalik.Jesu l' te natjerali da je uzmes? Kako djecu ne volis, ba?
gledao sam finale samo,nemoj na njeg,pjeva one boze sacuvaj pjesme..
Ja sam ljepši..
Bjez' ba, prvo navijas za ZeljA, sad ne volis ni djecu. Mis'is li kad na pravi put izIc'? 
LANET OLSUN!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Narine dobar si za još jedan like. 
Ne može ništa gore iznervirat k'o dijete oko 2-3 godine, šta god kažeš to ne sluša.
Ne može ništa gore iznervirat k'o dijete oko 2-3 godine, šta god kažeš to ne sluša.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], MaroonBjelave i 20 gostiju.