E nek si ga spomeno na našoj temi.MosaLjoze1921 je napisao/la:Došlo vrijeme kad pametan zašuti, a pitar progovori.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Re: Odg: FK Željezničar
za pomoćni znam 1000% da si u pravu.znao Sam I Ja samo sutim nek se nagadja.da Sam u pravu poslacu ti ime na ppsuper je napisao/la:nemam puno vremena da ulazim u pojedinosti al sam neku vece procitao ovdje da neko spominje pare od uefe koje su namjenjene za klubove premier lige za obnovu da su se iskoristile za pravljenje pomocnog terena su potpuno netacne,taj teren je napravljen zahvaljujuci direktoru i njegovom prijatelju koji je vidio pravi potez kluba i pocastio nas sa obnovom pomocnog terena,uz to je jos pomogao u novcanoj pomoci al otom potom,ne trazeci nista zauzvrat... mislim da Zeljo nije imao bolje uprave(cjelokupne) od rata ovamo,rade se prave stvari i vidjet ce se do kraja godine rezultati,ekipa je ove godine na ostrozub poboljsanja rada i popravak drugih stvari stavljenja hajdemo reci malo u kraj al vidjelo se da ce Zeljo opet imati ekipu medju 4 tima premier lige,opet ponavljam bit ce teskih trenutaka i rezultata al Zeljo ce izaci iz ovog jaci...........ocekujte mozda jos jedno pojacanje al je to sad trenutno u fazi pregovaranja i zamolio bih ove sto znaju da ne iznose javno....pozz svima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
I tako lagano prodje sok od evropskog neuspjeha i pozitivne stvari ponovo isplivavaju...
Cini mi se da ce stil igre biti dosta drugaciji,sa puno vise kombinatorike ali ce to uzet jos vremena. Srecom, i taj pomocni je pri kraju,a valjda i glavni teren malo srede.
Ono sto sam od Bajica vidio neku vece me bukvalno sokiralo. Ono je potpuno drugi igrac. Pa momak je demonstrirao sve sto jedan igrac treba da ima,sut, skok, igru glavom, dribling... On ako ovako nastavi mi smo na konju. Za malog Nuspahica je vec sve receno. On ce,po meni, za.ebat Viscu.
Taj drugi i malo pokretljiviji zadnji vezni nam je, po meni, potreban, al mozda neko od mladjih iznenadi. Ne znam kakav je tu plan uprave.
Za golmana i odbranu se ne sikiram ama bas nikako. Ove utakmice su nam bas dosle u nevakat sto se toga tice i platili smo danak toj neuigranosti i neiskustva trenera. Al eto, sva steta bila u tome...
S ovim uredjenjem pomocnog i eventualnom popravkom glavnog terena to bi napokon moglo da lici na normalnu igru, a ne nabijanje i solo akcije kao vecinom do sad. Ova sezona je,mislim, u tom smislu kriticna i nakon nje bi mogli vec razmisljati i o milionskim transferima i ozbiljnijim rezultatima u Evropi.
Nadam se da ce i ovo sa clanarinama napokon zazivit. Boricemo se za titulu do zadnjeg kola!
Cini mi se da ce stil igre biti dosta drugaciji,sa puno vise kombinatorike ali ce to uzet jos vremena. Srecom, i taj pomocni je pri kraju,a valjda i glavni teren malo srede.
Ono sto sam od Bajica vidio neku vece me bukvalno sokiralo. Ono je potpuno drugi igrac. Pa momak je demonstrirao sve sto jedan igrac treba da ima,sut, skok, igru glavom, dribling... On ako ovako nastavi mi smo na konju. Za malog Nuspahica je vec sve receno. On ce,po meni, za.ebat Viscu.
Taj drugi i malo pokretljiviji zadnji vezni nam je, po meni, potreban, al mozda neko od mladjih iznenadi. Ne znam kakav je tu plan uprave.
Za golmana i odbranu se ne sikiram ama bas nikako. Ove utakmice su nam bas dosle u nevakat sto se toga tice i platili smo danak toj neuigranosti i neiskustva trenera. Al eto, sva steta bila u tome...
S ovim uredjenjem pomocnog i eventualnom popravkom glavnog terena to bi napokon moglo da lici na normalnu igru, a ne nabijanje i solo akcije kao vecinom do sad. Ova sezona je,mislim, u tom smislu kriticna i nakon nje bi mogli vec razmisljati i o milionskim transferima i ozbiljnijim rezultatima u Evropi.
Nadam se da ce i ovo sa clanarinama napokon zazivit. Boricemo se za titulu do zadnjeg kola!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kada legnu pare od uefe za stadione,radit ce se gl teren i svlacionice koliko sam ja upucen,u planu je ugradnja prskalica....
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Hajd mi malo nagovijesti na p.m. ako ti nije tesko. Procitao sam statut al su mi malo nejasni ciljevi udruzenja.fkzeljeznicarba je napisao/la:
Uskoro obavještenje.
Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ovaj forum je idealan da se uprati kako iz dana u dan od potpunog pesimizma i očaja smo došli do stanja da jedva čekamo početak sezone i do stanja kada pružamo igračima podršku, msm da trebamo biti ponosni na ovakav mentalitet i potruditi se da ga sačuvamo.neroazzuro je napisao/la:I tako lagano prodje sok od evropskog neuspjeha i pozitivne stvari ponovo isplivavaju...
- ultrassa1921
- Kontakt:
mijenjaj dilera,cuce te adjoultrassa1921 je napisao/la:ide dupla ove godine vjerujte mi,imam neki ludi osjecaj

Prvaci SRBIH :1946
-
- Kontakt:
Ma braca, meni je sustinski (a vjerovatno i vecini ostalih navijaca) najbitnija jedna stvar - zalaganje. A momci su poginuli na terenu! Mi smo ispali samo zbog neuigranosti i neiskustva trenera, a oba ta problema su rjesiva. Sad imamo jednu kvalitetnu,ali i skolovanu ekipu mladih igraca sto zadnjih 10-ak godina nije bilo slucaj. Moje neko misljenje je da su dometi ove ekipe uz korekciju na par mjesta (zadnji vezni,desno krilo) neslucene. Do sad smo kratkorocno isli na rezultat s igracima koji su dobri za nase prilike,ali vidis da nikad nece biti svjetski nivo (Jamak,Svraka,Culum,Lazo,Adil,Vasilic,i sl.),a od ovih sto dolaze dosta bi ih se moglo razvit bas dobre igrace. Pocev od Are i Zole koji su otisli do Baje, Sadikovica, Nuspahica, Kvesica, Tome i ovih juniora.
Ne znam,meni ova tranzicija ide mozda i brze od ocekivanog. Ispada da je dovoljna jedna sezona aklimatizacije s prvim timom za juniora. To nije lose.
Ne znam,meni ova tranzicija ide mozda i brze od ocekivanog. Ispada da je dovoljna jedna sezona aklimatizacije s prvim timom za juniora. To nije lose.
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma dosta o evropi, okrenut' se olmpiCu i podriti ekipu do kraja, naša su djeca, naš ponos, naš klub, tu se razlikujemo od ostalih Bogu hvala !
Napunimo tu gey arenu i pokažimo im da smo uz njih do kraja !
Volim te Željo !
Napunimo tu gey arenu i pokažimo im da smo uz njih do kraja !
Volim te Željo !
Volim te Željo !
Svraka vam ide u onaj Sehicev klub a trenutno je u Austriji...dobicete vjerovatno ok pare za njega..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Jeste, lijepo je vidjeti da se raja vrlo brzo, nakon razočarenja, ipak vratila normalnoj priči, jer razloga za optimizam ima. Također je dobro da smo se vratili optimizmu uprkos tome što su naši glavni rivali prošli u Evropi dalje od nas. Često je to, i nama i njima, osnovni razlog za mir, kao: ispali smo, ali ispali su i oni, sad se možemo opustiti i krenuti dalje. U određenoj mjeri je to ok, jer kakvu-takvu čar našem suludom praćenju ove lige i klubova u njoj daje i to rivalstvo, i uvijek ćemo se mi nekako jedni s drugima porediti, naslađivati kad smo bolji i živcirati kad smo lošiji, ali i nama i njima treba biti prije svega cilj da se nekako konačno izdignemo iz ove žabokrečine. Oni su krenuli jednim putem, posrećilo im se kao malo kome, u usponu su i trenutno imaju pravo da likuju. Mi ćemo pokušati nekim zaobilaznim, uzdat se u se i u svoje kljuse, pa da vidimo dokle ćemo stići, i ko će prvi napraviti nešto obziljnije.imekorisnicko je napisao/la:Ovaj forum je idealan da se uprati kako iz dana u dan od potpunog pesimizma i očaja smo došli do stanja da jedva čekamo početak sezone i do stanja kada pružamo igračima podršku, msm da trebamo biti ponosni na ovakav mentalitet i potruditi se da ga sačuvamo.neroazzuro je napisao/la:I tako lagano prodje sok od evropskog neuspjeha i pozitivne stvari ponovo isplivavaju...
Zato treba sad istrpiti tu famoznu stabilizaciju i podmlađivanje ekipe. Jah, pitari nas, preko svake mjere dobronamjerno, upozoravaju da je to šuplja priča. Istina, kada se kod nas u Bosni priča o stabilizaciji i podmlađivanju to najčešće jeste šuplja, ali mi imamo puno razloga da ipak vjerujemo tome kada govore Amar i ljudi oko njega, zbog godina koje je proveo u klubu, zbog svega dobrog što je napravio dosad, jer da nam se vratio da prosipa šuplje, davno bi već otišao, jer ako je iko realno govorio o ovoj ligi i bosanskom fudbalu, to je bio Amar, još dok je na klupi sjedio. Bez ubleha i dizanja euforije, čak i u vrijeme kada smo imali svako pravo da budemo euforični.
Nešto vjerujem da će ova sezona biti bolja od prethodne. Koliko bolja, ne znam, ali i ja se radujem početku prvenstva. Nabavio sam i tu MojuTV, odavno su pare spremne za godišnju, našao sam konačno i posao da imam slobodne vikende, ima akobogda da pogledam sve utakmice ove sezone.

FK Željezničar 1921
Ako je tacno ovo za Svraku nije mi nimalo drago smatram da uprkos svemu covjek ima mjesta u prvih 11.
-
- Kontakt:
Ovoj ekipi da bi prekucala trebaju Dželo, Buki, Vazda i Hare Alihodžić. To su te pozicije.
Dželo i Vazda bi natrpali jedno 35 komada. Buki bi razbio sve na sredini, a ako bi ko slučajno i prošao od Hareta ne bi dalje. Naravno, Amar na klupi. To je za ove što hoće duplu ove sezone.
Vratimo se u realnost. Ja bih sad potpisao 55 bodova jer za nešto više bojim se da neke pozicije nisu adekvatno pokrivene. Fizička sprema se mora još podići do nivoa od 100 kilometara timski pretrčanih i to je ono što se može i mora učiniti. I na kraju podrška mora biti i kući i na strani i to je ono što je do nas i što se može i mora.
Dželo i Vazda bi natrpali jedno 35 komada. Buki bi razbio sve na sredini, a ako bi ko slučajno i prošao od Hareta ne bi dalje. Naravno, Amar na klupi. To je za ove što hoće duplu ove sezone.
Vratimo se u realnost. Ja bih sad potpisao 55 bodova jer za nešto više bojim se da neke pozicije nisu adekvatno pokrivene. Fizička sprema se mora još podići do nivoa od 100 kilometara timski pretrčanih i to je ono što se može i mora učiniti. I na kraju podrška mora biti i kući i na strani i to je ono što je do nas i što se može i mora.
Ja smatram da smo pogrijesili sto ga nismo prodali prije godinu dana kad smo mogli osim ako su sada vece pare u pitanju usto sumnjam.zidane je napisao/la:Ako je tacno ovo za Svraku nije mi nimalo drago smatram da uprkos svemu covjek ima mjesta u prvih 11.
Bolje ikad nego nikad...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedino ako je dobra cifra u pitanju. Smatram da nije losiji od Jamaka, Hasanovica i Sadikovicaterabajt je napisao/la:Ja smatram da smo pogrijesili sto ga nismo prodali prije godinu dana kad smo mogli osim ako su sada vece pare u pitanju usto sumnjam.zidane je napisao/la:Ako je tacno ovo za Svraku nije mi nimalo drago smatram da uprkos svemu covjek ima mjesta u prvih 11.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Bolji je svraka od njih kad hoće, al fazon je sto mu je vise dojadilo jbg oče gdje drugo i da uzme para, za njegov odlazak se znalo ima pola godine samo se čeka da ga neko uzme i da odštetu želji plati, isto tako je i sa jamakom al on ne može da nadje ino angažmanzidane je napisao/la:Jedino ako je dobra cifra u pitanju. Smatram da nije losiji od Jamaka, Hasanovica i Sadikovicaterabajt je napisao/la:Ja smatram da smo pogrijesili sto ga nismo prodali prije godinu dana kad smo mogli osim ako su sada vece pare u pitanju usto sumnjam.zidane je napisao/la:Ako je tacno ovo za Svraku nije mi nimalo drago smatram da uprkos svemu covjek ima mjesta u prvih 11.

samo?
i za svraku i za nas je krucijalno da sada bude prodan. s njegovom prodajom se već zakasnilo, ali ako se sad ne proda cijela karijera mu ode nizbrdo, a ni mi nećemo uzeti ništa za njega jer mu ugovor ističe dogodine u ova doba. momak ima mušice u glavi i očito je da je mentalno nestabilan, al' ne želim mu da propadne, a ako sad ne ode propašće.

i za svraku i za nas je krucijalno da sada bude prodan. s njegovom prodajom se već zakasnilo, ali ako se sad ne proda cijela karijera mu ode nizbrdo, a ni mi nećemo uzeti ništa za njega jer mu ugovor ističe dogodine u ova doba. momak ima mušice u glavi i očito je da je mentalno nestabilan, al' ne želim mu da propadne, a ako sad ne ode propašće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.