FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jul 2014, 15:06

Ancic stize umjesto Redzepija, samo cemo ga morati sacekati dok dodje u formu..on je taj igrac iza napadaca...

stoper je eto rijesen (taj jedan zadovoljio), znaci po meni treba jos jedno dobro desno krilo po mogucnosti kreativno i to je to...te ako Sadikovic hoce tog veznog...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jul 2014, 15:32

Ancic je provjeren igrac za ovu ligu nema tu puno price bolji je or Redzepija sigurno ali mi je zao Redzepija svakako..malo jesmo grijesili malo I Azmkr jer je bio na odmoru ali brate popljuvat covjeka je sramota...pojedine citam po FB pljuju odjednom im covjek nevalja jer kao mi trazimo evropu l..neka oproste oni koji kritikuju a uz to opet prize podrsku I zahvalnost Azmiru ali oni koji u svim tim kritikama zaborave da nam je covjek kupio PL, a prvo spasio nas zajedno uz nas gasenje kluba ..zaboravljamo da su ti isti navijaci koji pljuju ibjerucke prihvatali Gracica I Olimpic I pomirili se sa tim da budemo Vukovi I sad isti ti ljudi po FB zbog par igraca koji su otisli pljuju po Azmiru.

Covjek je napravio tih par gresaka samim odlaskom na odmor I jos ne umije raditi ovaj posao nema iskustva ali ovo mu je skola I naucit ce...tu je nas zlajci on je tu uz njega rece mu sta misle navijaci I kako treba samo sabura ljudi...nemoj da me ta nekolicina navijaca otjera da se prekrizim da vise za sebe kazem da nisam.Fukara I da sebe odmah smjestim.na zapad sa Probosvjetom I kospicarima jer samo zbog ovoh koji su nezadovoljni..jer ne zelim da budem dio takvoh navijaca nezahvalnih koji za godinu dana su spremni dici ruke I kazu ne zele pruziti podrsku vise nikome.

ZlajcI brate moj popricaj tamo.sa Azmirom uputi ga malo reci gdje su greske da zna u buduce da imamo manje ovih nezadovoljnih..malo nam je izgleda dao

Naucit ce sigurno ako ga neko posavjetuje a Zlajci ti to mozes.

Jedan je Azmir Husic a svi ostali su gnjide !!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKR
Kontakt:

Post Postao/la FKR » 26 jul 2014, 16:43

Tuzlaci je li se protiv Radnika igra danas ili sutra?

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 jul 2014, 16:53

FKR je napisao/la:Tuzlaci je li se protiv Radnika igra danas ili sutra?
Danas u 18h
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 26 jul 2014, 17:37

wienultras je napisao/la:
dosada je napisao/la:VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI,SPREMA SE OLUJA....JOS OVIH ZATVORASA TREBA DOVEST ,SAMO U KOSTI . :D :urnebes: OVIH DANA BICE POJACANJA..A REDZEPI NEK NEGDJE TRAZI BINGO...NIJE AZMIR SISO VESLO.
oluja,oluja,u inat dusmanima :bih: :bih:
bas u inat dusmanima,citam oni strumfovi plave boje sanjaju titulu,al nije zabranjeno sanjati....seljo je kao zivot,samo zivot ide dalje ....a strumfovi nek brinu svoje brige ,a nas nek puste na miru... IZGLEDA DA SE ZAISTA SPREMA OLUJA ...VALTER JE OTKRIVEN ........ :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jul 2014, 17:45

dosada je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
dosada je napisao/la:VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI,SPREMA SE OLUJA....JOS OVIH ZATVORASA TREBA DOVEST ,SAMO U KOSTI . :D :urnebes: OVIH DANA BICE POJACANJA..A REDZEPI NEK NEGDJE TRAZI BINGO...NIJE AZMIR SISO VESLO.
oluja,oluja,u inat dusmanima :bih: :bih:
bas u inat dusmanima,citam oni strumfovi plave boje sanjaju titulu,al nije zabranjeno sanjati....seljo je kao zivot,samo zivot ide dalje ....a strumfovi nek brinu svoje brige ,a nas nek puste na miru... IZGLEDA DA SE ZAISTA SPREMA OLUJA ...VALTER JE OTKRIVEN ........ :D
Na zadnje tri stranice ni jednig manijaka nit ko sta pise o vama a ti prozivas ovdje manijake. Ti izgleda brines nase brige dok nicim izazvan spominjes najveci klub i kao da vas mi pustimo na miru :facepalm: :facepalm:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 17:48

sto ich spominjes **** te zeljo i citav njihov rezervni sastav,ucero ti amaw :!: :urnebes: :urnebes:
sace da se skupe ko muha na **** da objasnjavaju kako mi nemozemo u istu recenicu,kako su oni giganti,i sto kuraca.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
za ostalo si upravu,reko ti,bice oluje gadne
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 26 jul 2014, 18:35

wienultras je napisao/la:sto ich spominjes **** te zeljo i citav njihov rezervni sastav,ucero ti amaw :!: :urnebes: :urnebes:
sace da se skupe ko muha na **** da objasnjavaju kako mi nemozemo u istu recenicu,kako su oni giganti,i sto kuraca.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
reko sam ja da je valter otkriven..... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a jesu ljudi zapaljivi ,najveci bh.klub...a samo citaju sta ko drugi pise .....nek prave mercedes arenu..... :urnebes: :urnebes: :shock: :urnebes: :shock: da im bi maker fićo arena .. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :kafa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 26 jul 2014, 18:38

dosada je napisao/la:
wienultras je napisao/la:sto ich spominjes **** te zeljo i citav njihov rezervni sastav,ucero ti amaw :!: :urnebes: :urnebes:
reko sam ja da je valter otkriven..... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a jesu ljudi zapaljivi ,najveci bh.klub...a samo citaju sta ko drugi pise .....nek prave mercedes arenu..... :urnebes: :urnebes: :shock: :urnebes: :shock: da im bi maker fićo arena .. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :kafa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Bas si dosada

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 26 jul 2014, 19:24

rezultati ????

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jul 2014, 19:27

U srijedu 6.8 u programu festivala kaleidoskop premijermo ce biti prikazan film "JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV" sa pocetkom u 18:30 u kino Kaleidoskop..

Takodje u cetvrtak 7.8 ce biti prikazivan film "JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV" u terminima od 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 u domu mladih.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 26 jul 2014, 19:30

1-1 u Bijeljini

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 19:33

samke12345 je napisao/la:1-1 u Bijeljini
ko zabi za nas,jel gotovo ili
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jul 2014, 19:57

dosada je napisao/la:
Sto dirate ljude beze?..boli nas ba sta oni misle I jos vise mrzim citat ovo o njima..daj ne prizivaj mi djecurliju ovdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 26 jul 2014, 20:05

Ekipa pod vodstvom Denisa Sadikovića protiv Radnika je igrala 1:1 poveli smo preko Sarića u 19-toj minuti, a domaćini su poravnali na 1:1 nakon što je u 40-toj minuti Mitrović postigao autogol.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 20:28

Mitroviću odlazi :!: otkad pratim Slobodu, nikad naš igrač nije zabio autogol, a ovaj već obara rekorde

a ovaj Saric bi mogao biti pojačanje izgleda!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jul 2014, 20:44

Chinaglia je napisao/la:Mitroviću odlazi :!: otkad pratim Slobodu, nikad naš igrač nije zabio autogol, a ovaj već obara rekorde
Tačno hajmo ga otjerati sad svi, poslije utakmice koja se igrala u 100000000 eura i to za prvaka Bosne i Hercegovine

Mitroviću odlazi! :njanjanja:

PS: Ovaj put ćemo zanemariti to što je sve tekme pripremne igrao od početka i na visokom nivou, što govore i rezultati.

PS 2.) Ovo je najsmješniji komentar koji sam pročitao na ovom forumu, oca mi :clap:
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 26 jul 2014, 20:50, ukupno mijenjano 2 puta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 20:45

hahahah, samo sam tebe čekao :urnebes: svi u odbranu, jedan je Mitar! :P

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jul 2014, 20:47

Chinaglia je napisao/la:hahahah, samo sam tebe čekao :urnebes: svi u odbranu, jedan je Mitar! :P
Opusti se samo, kad ga Mitar zabije Travniku il Čeliku glavom posmatraj :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 jul 2014, 20:48

Chinaglia je napisao/la:hahahah, samo sam tebe čekao :urnebes: svi u odbranu, jedan je Mitar! :P
ahhahaahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MITROVICU ODLAZI :salut: :salut:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []