Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
predhodnih godina dok se nije igrala LP lafo su se nudile masovne pare za wc igrace koji nisu htjeli preci kod nas iz razloga sto ne igramo LP.Sad igramo LP i kojem timu smo poslali ponudu za wc igraca ? bolje je umjesto toga dovesti 8 igraca a ne 3 wc igraca, **** taktika
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa ni u zimskom prijelaznom roku nisu nikoga doveli, stvarno ovo je po meni katastrofalan prijelazni rok.
Ja sam, pa malo je reci, razocaran.
Ja sam, pa malo je reci, razocaran.

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ja se nadam lijevom beku i napadacu. Ali napadacu koji moze sam nesto napraviti, to mozda bude Markovic, ali mozda i ne bude. Sa tim se ne treba kockati, ipak klub igra napadacki i takva igra nam je i donijela drugo mjesto. Barem jedno od ovo dvoje da dodje i ja bih bio zadovoljan.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U januaru se Liverpool morao pojacati, da smo doveli 2 igraca siguran sam da bi ovo bila uspjesnija sezona. Naravno da ne treba biti nezadovoljan, ali ostaje zal za izgubljenim.
Opet kazem, treba imati vjeru u Rodgersa i nadam se da cemo uspjeti makar da je ponovimo, sa prolazem u knockout u ligi prvaka.
Opet kazem, treba imati vjeru u Rodgersa i nadam se da cemo uspjeti makar da je ponovimo, sa prolazem u knockout u ligi prvaka.

- BeyKopites
- Kontakt:
Plasman u TOP4, prolazak grupe u LP i ako se otvori žrijeb pokušati napasti jedan od kupova, to bi bilo odlično sa ovim igračkim kadrom!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sa ovim igračkim kadrom, 5-6 mjesto na tabeli, 1/8 finala LP i najviše polufinale nekog kupa
Ja te volim, volim Željo..
Dovedeno 4,5 igrača a ni jedno pojačanje .
Večeras u pola 1 će na oficijelnoj stranici kluba biti besplatan stream treninga iz Chicaga.
Nije mi jasno što toliko crnjačite, a sezona nije ni počela, čak nije ni transfer rok gotov. Da se razumijemo, ne branim nikoga, i meni su neki potezi čudni ali nismo mi ti koji vodimo ekipu. Kao navijači, svi mi imamo svoje neke želje ali jel stvarno mislite da znamo bolje od tog kompletnog stručnog štaba ko i šta nama treba? Previše se zamarate transferima, pogotovo cijenama igrača. Što se toga tiče sve je davno otišlo u neku stvar, a ako realno pogledate uopšte situacija nije toliko loša koliko se ovdje priča. Npr. ono što smo preplatili Lallanu dobili smo na Remiju, ustvari ostale cijene su u današnjem fudbalu poprilično normalne. Npr, ako Rodgers misli da je Lovren ono što nam treba na štoperu je li toliko bitno hoće li ga dovesti za 15 ili za 20 miliona? Kao, da je doveden za 12 miliona bio bi odličan transfer, za 15 eto nije loše, a za 20 katastrofa. Ma daj... naravno, tom logikom bi se trebalo voditi i za ostale pozicije pa recimo za Morena također dati 20 miliona, ali možda nisu toliko sigurni u njega pa ne žele preplatiti. Osim toga, za njega su pregovori krenuli sa početnom cifrom od oko 10 miliona, Sevilla sad traži 20 pa možda čak i više. Možda se misli da se za manju cijenu može dobiti sličan kvalitet, a možda se i računa na Enriquea ozbiljnije nego što mislimo. Niko od nas to ne može znati.
Možda ne žele dovesti još nekoga oko koga će se graditi igra , a ko će nas iskoristiti kao stepenicu prema Realu i Barci.
Opet ponavljam, previše se razmišlja i "sekira" oko tih transfera. Prošli ljetni rok kad je završio po meni bio loš, osim Sakha, a onda smo odigrali odličnu polusezonu. Kada smo svi očekivali pojačanja u januaru nije se doveo niko, ja sam mislio da smo time izgubili šansu za četvrto mjesto. Šta se dalje desilo svi znamo. Ko zna šta bi bilo sa Sterlingom da se doveo Costa, Willian ili Mkhitaryan, ili Konoplyanka u januaru. Ja sam iskreno očekivano jednog igrača koji će biti koliko-toliko približnog kvaliteta Suarezu, ali možda se vode tom politikom da se pruži prilika ovima koji očigledno imaju prostora za napredak pa dalje da se vidi šta će. Šteta bi bilo gušiti Coutinha, Sterlinga, Hendu itd. Na njihovim mjestima su dovedene ili već postoje u najmanju ruku solidne zamjene.
Možda čekaju neku odličnu priliku kao što je sada bio Sanchez, prošle godine D. Costa i sl.
Mi imamo sistem, odličan sistem koji je napravljen po igračima koje imamo, bar većini njih. Ključni igrači tog sistema su mladi i očekuje se da napreduju. Ja mislim da će nama isti, ako ne i veći problem od Suarezovog odlaska predstavljati puno zgusnutiji raspored. To mislim po tome što smo dobili dosta utakmica i kada njega nije bilo, a i kada ga je igrao ali ga nije išlo pa je umjesto da donese prevagu samo gubio lopte, mahao rukama i sebi i drugima, tražio penale (doduše neke i opravdano). Opet da se razumijemo, ne umanjujem njegovu vrhunsku kvalitetu i činjenicu da nas je izvukao više puta i kada smo baš loše stajali na terenu. Rješenje za sve to jeste da se dovede više igrača, naravno kvalitet treba biti presudna stvar. Da li ga svi dovedeni igrači, i ovi koji trebaju doć imaju ne bih mogao garantovati, ali mogu sa sigurnošću reći da nisu toliko loši koliko se ovdje priča, mislim čak da su neki i dobro podcjenjeni. Čini mi se, gotovo sam siguran, da neki ovdje nisu ni gledali datog igrača više od par puta ali po "trendu" ovdje dođu pljuju po klubu. Ne kritikuju, nego pljuju. Evo samo za primjer, ja mislim da će mnogi biti pozitivno iznenađeni Canom.
Poruka ovog svega je da niko ne zna šta se dešava u klubu, niko ne zna šta će se desiti , a ovdje se plače kao da smo trenutno u Southamptonovoj situaciji. Morate shvatiti da mi nemamo ni šeika ni Rusa da za godinu dana postanemo favoriti za titulu i da se previše stvari upropastilo u zadnjih 20+ godina. Morate shvatiti da je politika vlasnika da se polahko, stabilno gradi budućnost. Iako po meni nisu baš idealni vlasnici drže se većine onoga što su obećali kada su tek došli. Kada bi se to sve uzelo u obzir malo bi se smanjila ta neka nerealna očekivanja i svima bi nam bilo lakše.
Istina je da podsjećamo na Arsenal od prije par godina, al Bgm i oni polahko ali sigurno opet dođoše u poziciju favorita za titulu.
Nije mi jasno što toliko crnjačite, a sezona nije ni počela, čak nije ni transfer rok gotov. Da se razumijemo, ne branim nikoga, i meni su neki potezi čudni ali nismo mi ti koji vodimo ekipu. Kao navijači, svi mi imamo svoje neke želje ali jel stvarno mislite da znamo bolje od tog kompletnog stručnog štaba ko i šta nama treba? Previše se zamarate transferima, pogotovo cijenama igrača. Što se toga tiče sve je davno otišlo u neku stvar, a ako realno pogledate uopšte situacija nije toliko loša koliko se ovdje priča. Npr. ono što smo preplatili Lallanu dobili smo na Remiju, ustvari ostale cijene su u današnjem fudbalu poprilično normalne. Npr, ako Rodgers misli da je Lovren ono što nam treba na štoperu je li toliko bitno hoće li ga dovesti za 15 ili za 20 miliona? Kao, da je doveden za 12 miliona bio bi odličan transfer, za 15 eto nije loše, a za 20 katastrofa. Ma daj... naravno, tom logikom bi se trebalo voditi i za ostale pozicije pa recimo za Morena također dati 20 miliona, ali možda nisu toliko sigurni u njega pa ne žele preplatiti. Osim toga, za njega su pregovori krenuli sa početnom cifrom od oko 10 miliona, Sevilla sad traži 20 pa možda čak i više. Možda se misli da se za manju cijenu može dobiti sličan kvalitet, a možda se i računa na Enriquea ozbiljnije nego što mislimo. Niko od nas to ne može znati.
Možda ne žele dovesti još nekoga oko koga će se graditi igra , a ko će nas iskoristiti kao stepenicu prema Realu i Barci.
Opet ponavljam, previše se razmišlja i "sekira" oko tih transfera. Prošli ljetni rok kad je završio po meni bio loš, osim Sakha, a onda smo odigrali odličnu polusezonu. Kada smo svi očekivali pojačanja u januaru nije se doveo niko, ja sam mislio da smo time izgubili šansu za četvrto mjesto. Šta se dalje desilo svi znamo. Ko zna šta bi bilo sa Sterlingom da se doveo Costa, Willian ili Mkhitaryan, ili Konoplyanka u januaru. Ja sam iskreno očekivano jednog igrača koji će biti koliko-toliko približnog kvaliteta Suarezu, ali možda se vode tom politikom da se pruži prilika ovima koji očigledno imaju prostora za napredak pa dalje da se vidi šta će. Šteta bi bilo gušiti Coutinha, Sterlinga, Hendu itd. Na njihovim mjestima su dovedene ili već postoje u najmanju ruku solidne zamjene.
Možda čekaju neku odličnu priliku kao što je sada bio Sanchez, prošle godine D. Costa i sl.
Mi imamo sistem, odličan sistem koji je napravljen po igračima koje imamo, bar većini njih. Ključni igrači tog sistema su mladi i očekuje se da napreduju. Ja mislim da će nama isti, ako ne i veći problem od Suarezovog odlaska predstavljati puno zgusnutiji raspored. To mislim po tome što smo dobili dosta utakmica i kada njega nije bilo, a i kada ga je igrao ali ga nije išlo pa je umjesto da donese prevagu samo gubio lopte, mahao rukama i sebi i drugima, tražio penale (doduše neke i opravdano). Opet da se razumijemo, ne umanjujem njegovu vrhunsku kvalitetu i činjenicu da nas je izvukao više puta i kada smo baš loše stajali na terenu. Rješenje za sve to jeste da se dovede više igrača, naravno kvalitet treba biti presudna stvar. Da li ga svi dovedeni igrači, i ovi koji trebaju doć imaju ne bih mogao garantovati, ali mogu sa sigurnošću reći da nisu toliko loši koliko se ovdje priča, mislim čak da su neki i dobro podcjenjeni. Čini mi se, gotovo sam siguran, da neki ovdje nisu ni gledali datog igrača više od par puta ali po "trendu" ovdje dođu pljuju po klubu. Ne kritikuju, nego pljuju. Evo samo za primjer, ja mislim da će mnogi biti pozitivno iznenađeni Canom.
Poruka ovog svega je da niko ne zna šta se dešava u klubu, niko ne zna šta će se desiti , a ovdje se plače kao da smo trenutno u Southamptonovoj situaciji. Morate shvatiti da mi nemamo ni šeika ni Rusa da za godinu dana postanemo favoriti za titulu i da se previše stvari upropastilo u zadnjih 20+ godina. Morate shvatiti da je politika vlasnika da se polahko, stabilno gradi budućnost. Iako po meni nisu baš idealni vlasnici drže se većine onoga što su obećali kada su tek došli. Kada bi se to sve uzelo u obzir malo bi se smanjila ta neka nerealna očekivanja i svima bi nam bilo lakše.
Istina je da podsjećamo na Arsenal od prije par godina, al Bgm i oni polahko ali sigurno opet dođoše u poziciju favorita za titulu.
lijepo si ti to sve napisao,,ali brate opsirno ovako na prvu kad sam vidio ,,pa jbt treba odvojit 5 min da se sve procita,,sada akda bih se osvrnuo na sve sto si napisao i moj post bih bio dug bar ovoliko,,,ali samo cu ti reci jedno slazem se da liverpul radi dobar posao,,,i to sto se tice transfera sto postavljas pitanje zasto se oko toga dize tolika frka,,pa jbt tu smo da bih pricali o transferima i govorili svoje zeljeheski je napisao/la:Večeras u pola 1 će na oficijelnoj stranici kluba biti besplatan stream treninga iz Chicaga.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
U redu je imati želje ali valjda je potrebno nekom dati šansu da igra pa ga onda kritikovati.topnik1 je napisao/la: i to sto se tice transfera sto postavljas pitanje zasto se oko toga dize tolika frka,,pa jbt tu smo da bih pricali o transferima i govorili svoje zelje
Lallana nije ni izašao na teren neki ga ovdje odmah prozvaše novim Downingom.
Nisu upisali nijedne minute u zvaničnim utakmicama a skoro svi dovedeni se ovdje smatraju da nemaju kvalitet za Liverpool.
To je taj balkanski mentalitet kad se naslijepo biva trener ili selektor.
jesmo to mi balkanci nešto gluplji ili ? Pa mi slijepo pratimo ove timove, pratimo im akademije i logično da znamo mnogo i vrlo je lahko pretpostavit kako će se neki igrač uklopiti. Ne pričam striktno za Liverpool nego inačelfckop je napisao/la:U redu je imati želje ali valjda je potrebno nekom dati šansu da igra pa ga onda kritikovati.topnik1 je napisao/la: i to sto se tice transfera sto postavljas pitanje zasto se oko toga dize tolika frka,,pa jbt tu smo da bih pricali o transferima i govorili svoje zelje
Nisu upisali nijedne minute u zvaničnim utakmicama a skoro svi dovedeni se ovdje smatraju da nemaju kvalitet za Liverpool.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne govorim za igrače koji su iz kluba nego za igrače koji se dovode u klub. A što si se to ti našao prozvanim na ovoj temi?nedim93 je napisao/la:jesmo to mi balkanci nešto gluplji ili ? Pa mi slijepo pratimo ove timove, pratimo im akademije i logično da znamo mnogo i vrlo je lahko pretpostavit kako će se neki igrač uklopiti. Ne pričam striktno za Liverpool nego inačelfckop je napisao/la:U redu je imati želje ali valjda je potrebno nekom dati šansu da igra pa ga onda kritikovati.topnik1 je napisao/la: i to sto se tice transfera sto postavljas pitanje zasto se oko toga dize tolika frka,,pa jbt tu smo da bih pricali o transferima i govorili svoje zelje
Kažeš vrlo lahko je pretpostaviti kako će se neki igrač uklopiti, da je tako lahko nijedan trener ne bi imao promašeni transfer.
Ne osjećam se prozvanim nego mrzim ovo podcjenjivanje po forumu koji služi upravo za ovakve rasprave. Razumijem da tvoj post teži ka optimizmu al ne mora se uvijek povlačit jedna te ista teza , ako nisi menadžer onda nemaš pojma o životu. Govorim figurativno kad se igrač dovede, upravo kao i ovi ovdje komentari da je Lovern očigledno preplaćen i td.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne potcjenjujem ja nikog ovdje nego govorim da ne treba brzati sa kritikama. Nisam nigdje spomenuo cijene i preplaćivanje i potplaćivanje. Ne težim prema optimizmu nego samo prema realnosti. Nigdje u mom postu nije naglašeno da ćemo mi razvaliti sljedeću sezonu, to bi već bio optimizam.nedim93 je napisao/la:Ne osjećam se prozvanim nego mrzim ovo podcjenjivanje po forumu koji služi upravo za ovakve rasprave. Razumijem da tvoj post teži ka optimizmu al ne mora se uvijek povlačit jedna te ista teza , ako nisi menadžer onda nemaš pojma o životu. Govorim figurativno kad se igrač dovede, upravo kao i ovi ovdje komentari da je Lovern očigledno preplaćen i td.
sto ta ga nedim gadja argumentimanedim93 je napisao/la:Ne osjećam se prozvanim nego mrzim ovo podcjenjivanje po forumu koji služi upravo za ovakve rasprave. Razumijem da tvoj post teži ka optimizmu al ne mora se uvijek povlačit jedna te ista teza , ako nisi menadžer onda nemaš pojma o životu. Govorim figurativno kad se igrač dovede, upravo kao i ovi ovdje komentari da je Lovern očigledno preplaćen i td.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
16 miliona za Chambersa koji je drugi izbor u odnosu na Clyna
i mi se nesto zalimo za Lovrena

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Podsjeti me kojeg WC igraca smo pokusali dovesti prijeTorres_9 je napisao/la:predhodnih godina dok se nije igrala LP lafo su se nudile masovne pare za wc igrace koji nisu htjeli preci kod nas iz razloga sto ne igramo LP.Sad igramo LP i kojem timu smo poslali ponudu za wc igraca ? bolje je umjesto toga dovesti 8 igraca a ne 3 wc igraca, **** taktika

kad se pogledaju svi transferi lovren za 16 miliona funti je krađagaston je napisao/la:16 miliona za Chambersa koji je drugi izbor u odnosu na Clynai mi se nesto zalimo za Lovrena

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Nemoj tako, svi drugi imaju sjajnu transfer politiku samo naši imaju groznu.gaston je napisao/la:16 miliona za Chambersa koji je drugi izbor u odnosu na Clynai mi se nesto zalimo za Lovrena
a ja mislio da je Carl Jenkinson World Class, bar se tako piše 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
TRENING UŽIVO: http://www.liverpoolfc.com/video/live/l ... 86dee1744#
@topnik1: Nisam rekao, bar nisam htio reći da se dobro radi što se tiče transfera. Samo kažem da se još ne zna i da niko ne može znati. To će vrijeme pokazati. Razumijem normalnu kritiku, za to uvijek ima razloga i ima i takvih forumaša zbog kojih i pratim ovaj forum godinama, ali ako pogledaš zadnjih par stranica po komentarima nekih se čini da smo osuđeni na propast. U ovom trenutku to je veliko pretjerivanje. Također nisam htio reći ni da ne treba komentarisati ni pisati svoje želje, šta bi drugo radili, pogotovo u pauzi
, ali ne može to biti mjerilo. Ja razumijem sve koji navijaju za Liverpool, mi smo navikli da se loše radi u klubu i šta god se sad uradi nas podsjeća na te loše poteze. Međutim sad je neka druga atmosfera, i iako realno postoje neke sličnosti sa tim stvarima iz prošlosti, postoje i mnogi drugi pokazatelji svjetlije budućnosti. Šta će prevagnuti vidjećemo, ali da je sve tako crno kao što se piše, nije.
Kolega @lfckop je to fino objasnio, ne znam što ste se našli uvrijeđeni, nije on nikoga podcjenio nit išta slično.
@topnik1: Nisam rekao, bar nisam htio reći da se dobro radi što se tiče transfera. Samo kažem da se još ne zna i da niko ne može znati. To će vrijeme pokazati. Razumijem normalnu kritiku, za to uvijek ima razloga i ima i takvih forumaša zbog kojih i pratim ovaj forum godinama, ali ako pogledaš zadnjih par stranica po komentarima nekih se čini da smo osuđeni na propast. U ovom trenutku to je veliko pretjerivanje. Također nisam htio reći ni da ne treba komentarisati ni pisati svoje želje, šta bi drugo radili, pogotovo u pauzi

Kolega @lfckop je to fino objasnio, ne znam što ste se našli uvrijeđeni, nije on nikoga podcjenio nit išta slično.
Zadnja izmjena: heski, dana/u 27 jul 2014, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.