San Antonio Spurs

Kawhi
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Kawhi » 23 jul 2014, 18:28

Kad je sad ostavi zbog twittera :mrgreen:

38 godina :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jul 2014, 18:28

[youtube][/youtube] :cool:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jul 2014, 20:19

[youtube][/youtube]
Ko se sjeca ovog? :lol: :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jul 2014, 23:48

Stigli rezultati danasnjih testova Manuove frakture i oni su takvi da se ne moze izvesti konacan zakljucak.Argentinski doktor smatra da on moze igrati,iako nijednom nije rekao da je povreda u potpunosti sanirana.Nalazi se sada salju u SA na osnovu kojih ce doktori SA donijeti odluku hoce li ovaj igrati ili ne na SP.Iz ovoga se moze izroditi i sukob na relaciji Manu-SAS,jer on ima zelju da igra,a ovi mu to mogu zabraniti.Nije mi lik nikako jasan...Ako si povrijedjen,ne mozes igrati,ali izgleda da ce mu Pop vjerovati i dopustiti da,ipak,on bude taj koji ce odluciti.Nadajmo se samo da,ako odluci igrati:1.da mu nece biti nista 2.da ce ispasti sto prije. :pray:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 jul 2014, 16:12

Green od naredne sezone nosi broj 14 umjesto dosadasnjeg broja 4.Broj 14 je nosio u srednjoj skoli i na koledzu...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 jul 2014, 16:30

slika

16-godisnji Tiago Splitter.Uzor mu je oduvijek bio Duncan sto se vidi i na posteru iza.Mogu misliti kako mu je bilo,nakon sto je ostvario svoje snove...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jul 2014, 19:09

http://www.sbnation.com/nba/2014/7/27/5 ... -cavaliers" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj da zbog Jamesovog povratka u CLE mi gostujemo i ne primimo prstenje!?? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :crazy: :crazy: Kakvi debili!Pa ako vec mora igrati na otvaranju,nek gostuje sampionima!Mora da ih je strah da ne bude rasut sa 20 razlike u svom povratku. :oops: :oops:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 28 jul 2014, 10:17

Liga se vrti oko Jamesa, tako da me ne cudi to...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jul 2014, 01:36

Buck Harvey @Buck_SA · 1h

Spurs sent @manuginobili a letter -- citing stress fracture and recovery time, they will not grant him permission to play @FIBA. #Spurs

Odlicne vijesti za nas,samo se nadam da nece biti nekog sukoba...Manu voli svoju zemlju,ali brate,ako nisi 100% ne mozes igrati,a nije mu ni 25god, pa da ga pustis da rizikuje.SA stiti svoju 'investiciju',a vjerovatno i njegovu karijeru.Mislim da Manu nema pravo da se ljuti.Odluka je u njegovom interesu,jer svakako imaju povrijedjenih igraca i pored njega + su stari i kosarkaski savez im je gori od nekad naseg, jer je korupcija uzela maha.Uostalom,pustili su ga da igra u Pekingu sa povredom clanka,koju je tamo obnovio,a onda je,zbog toga sto to nikada nije bilo sanirano,dozivio frakturu na drugom(zbog 'kompenzacije' napora) i propustio PO.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jul 2014, 02:01

Shvacam odluku kluba, ali nema sanse da on ovo mirno prihvati. Mislim da bi Manu radije izabrao SP nego PO... :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jul 2014, 02:07

Lillard je napisao/la:Shvacam odluku kluba, ali nema sanse da on ovo mirno prihvati. Mislim da bi Manu radije izabrao SP nego PO... :mrgreen:
Nije to bas tako...Uredu je kad si zdrav i biras,ali ako imas frakturu,onda nema sta da mislis...Jos uvijek ima hematome(to su nalazi pokazali)i dok bi sanirao i njih,ne bi imao vremena da se pripremi za SP.Usput,juce mu je bio rodjendan,pa se treba sjetiti i toga: http://www.poundingtherock.com/2014/7/2 ... i-birthday" onclick="window.open(this.href);return false; Fantasticni video klipovi od pocetka njegove karijere,a mislim da je najbolji sa SP 2002.Cak sam bio zaboravio sta je radio tu i kako je dominirao!! :o :o

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jul 2014, 03:31

Ne mogu da spavam,pa gledam neke tekme od prije kao sto je npr. ARG-USA s OI 2004. Znaci,smijesno je kakva su 4 faula Duncanu svirali i sasvim mi je jasno zasto je poslije rekao da vise nikad nece igrati takmicenje pod okriljem FIBA-e.Jedan je bio sigurno,ostala 3 ni blizu,a sve su sudili za 22min igre! :o Ovo nije bila jedina tekma gdje su mu svirali takve stvari i onda Edin Avdic kaze da su ga domnirali nekakvi likovi i da je on bio los tad!? :roll: Dok je on bio na terenu,USA je drzala balans i bila velika prijetnja,a i on je dominirao,kako u odbrani,skokovima,tako i u napadu,jer se citava odbrana ARG fokusirala na njega,a time se otvarao prostor za sve ostale koji,usput receno,bazen nisu mogli da pogode..Ko ima vremena,nek pogleda.Dovoljno je 1.poluvrijeme i 3min drugog.
[youtube][/youtube]

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 29 jul 2014, 09:32

Sjecam se toga, faulovi su bili smijurija...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 jul 2014, 12:15

Smijurija zato sto se Duncan kao prva zvijezda izblamirao, MVP izvan San Antonija i Popa je bio samo dobar igrač, ta 2004 je jedna od većih bruka nba, a Duncan i Iverson su se izblamirao zajedno sa juniorima sada glavu zvijezdama Lebron, Wade, Caremelo i Ammare, 4 godine prije sličan roster sa Garnettom, Carterom, Allenom i Kiddom nisu dozvolili iznenađenje.

A kad vec pričamo u svaštari o Kobe vs. Duncan onda se sjeti kako Kobe koji se nije nametao do finala nego igrao odbranu a kad je bilo gusto protiv Španije svi se sklonili tati i dodavali njemu loptu da rješava i prelomi tekmu, a nije da nije bilo zvjezda Lebron, Wade, Caremelo, Bosh, Howard, Paul,...to se zove preuzeti odgovornost kao voda a Duncan je bio postodjen u sa toga tako da mojne gluposti da je Duncan sistem nego je Pop sistem koji izvuče maximalno, Duncan jeste najbolji igrač, ali mu je Ginobili preuzimao odgovornost uvjek i štedio ga eventualnog neuspjeha plus sto mu je Pop štedio minute. Pop je sistem u SA, tako da bi Garnettom, Webber ostvarili isti uspjeh u sa, a da ne govorim Malone npr.;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2014, 12:31

Drugi put klekni kada u usta (post) budeš uzimao ime najvećeg PF-a svih vremena. :kafa:

Ali ako se uzme u obzir nick na forumu onda je i razumljivo, nećemo ti zamjeriti. Neka si nam objasnio par stvari i podijelio nekoliko šamara, svi se divimo tvojoj nadasve elokventnoj i ekstravagantnoj izjavi. Prekucao si temu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 jul 2014, 12:50

Prvo nije pf, jer je veći dio karijere igrao centra, a i visok je 7.0 a kao centar nije medju prvih pet ;-)
Izmislili su da je pf jer je igrao sa admiralom tu poziciju, ali kad nije bio ovaj na terenu igrao je centra. Gatnett je sličnih fizikalija i ista generacija ali je frajer i igrao tu poziciju i brzi je. Kada bi birao roster npr usa tima u primeu uvjek bi na poziciji pf prije izabrao Garnettom;-)

Morao sam malo da trznem neobjektivne navijače SA, jer nekontaju koja je sreća imati jednog trenera i to toliko godina i kojeg kvaliteta pa kvalitetnog gm da izvuče Ginobilia iz 2 runde a Parkera na kraju prve.... Toliko se stvari poklopilo i oni porede Kobea sa Duncanom smjesno, ja jesam namjerno pretjerao, Duncan jeste 2 igrač '00 tih godina ali iza Bryanta ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 jul 2014, 12:50

Normalno da je smijesno poredit Brayanta sa Duncanom , jer kosarka nije basket.
A ti se prebaci na svastaru sa ovim glupostima..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 29 jul 2014, 12:51

@KB

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2014, 13:01

Kobe Bryant je napisao/la:Prvo nije pf
O, hvala ti svemoćni prosvjetitelju.
Kobe Bryant je napisao/la:Kada bi birao roster npr usa tima u primeu uvjek bi na poziciji pf prije izabrao Garnettom;-)
Boli nas qurac koga bi ti birao.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jul 2014, 14:13

Sta reci o komentarima navijaca koji se toliko puta ,do sada,isprovaljivao na forumu! :damn: :damn: I cuj izblamirao se. :lol: :lol: Pa covjeku sudije nisu dale ni priliku da se izblamira,sto je najgore.Onakav kriterij sudjenja nije ni u PLBiH kad gostujes...

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.