Za ove ostale ne znam, ali znam da mali Seferagic, zeli igrati za nas. Otac mu je dolazio u savez da vidi sta treba da uradi da bi mali mogao igrati za nas. A citao sam i njegov intervju koji je dao prije par mjeseci za SC. gdje je rekao da mu je san zaigrati za BiH.pazzarac je napisao/la:ne branim Susica i Savez ali da se ne lazemo ova grupa igraca bi prihvatila cak i obecani poziv jedino ako bi isti izostao iz njihove primarne domovine,BIH je za njih uvijek bila druga opcija a za neke i trećaTMovac je napisao/la:Bolje onda obecati jednom od ovih Hrgota, Seferagic, Tanksson. Mladji su, veci potencijali,i kvalitetom ako nisu bolji, sigurno nisu slabiji od pomenutog. U ovu grupu (kojoj treba obecati poziv) bi dodao i Alilovica.Virtu4l je napisao/la:Šta je smiješno, momak razvajuje u Widzewu, promijenio bi državljanstvo ako bi mu obećali poziv.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Seferagic je daleko od A repke, tek mu je 19 godina i igra u drugoj Sui ligi. On bi jedino mogao igrati za u19 ili u21, ali ja mislim da mu to ne preporucuji ni njegovi a ni nas savez jel duplo bolje ce se razvit u igraca u mladoj repci Svicarske, jest da je zalosno ali takvo je stanje kod nas.
-
imperator10
- Kontakt:
Amer Kadric, 1994. godiste, danas u prvoj postavi Erfurta protiv Borussije Dortmund II na otvaranju sezone u 3. Njemackoj ligi. Treba ga probati za U21.
Sa moba sam pa ne moze drugacije ugl na zvanicnom fb profilu denija milosevica ima ova slika
https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/h ... 389a7baf55" onclick="window.open(this.href);return false;
neko komentarisao:" insallah ovakav kvalitet igraca mora zaigrat za BIH" a deni odgovorio:" Insha Allah brate moram se potruditi za to !"
https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/h ... 389a7baf55" onclick="window.open(this.href);return false;
neko komentarisao:" insallah ovakav kvalitet igraca mora zaigrat za BIH" a deni odgovorio:" Insha Allah brate moram se potruditi za to !"
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne brinemo mi za Denija, samo neka on postane dobar igrač, više me brine Modić, da ga neće preveslati
naravno da daleko od A reprezentacije ali bi bio veliki rizik da zaigra za njihovu U21 selekciju i igracki eksplodira onda se drasticno povecava sansa da bude novi Seferovic ili Tankovic,u takvim situacija BIH gubi u 90% slucajeva osim ako igrc ispadne iz sastavaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Seferagic je daleko od A repke, tek mu je 19 godina i igra u drugoj Sui ligi. On bi jedino mogao igrati za u19 ili u21, ali ja mislim da mu to ne preporucuji ni njegovi a ni nas savez jel duplo bolje ce se razvit u igraca u mladoj repci Svicarske, jest da je zalosno ali takvo je stanje kod nas.
naravno da su zapadni savezi bolje organizovani ali igranje za U21 BIH ne mora da znaci da ce se duplo slabije razviti,glavni razvoj mu zavisi od kluba i klupskog trenera,uslova ,sanse koju dobije ....,on ce u mladoj reprezentaciji provesti godisnje max. 20-30 dana u nekoliko termina a koliko vidim on trenutno nije clan njihove ni U19 ili u21
zasto se brines za modica? ne znam vise sta taj momak treba uciniti. jos vidim nekakav ovdje pise da on nije nikakav potencijal, pa ako decko nije potencijal onda nema svakako razloga za brigu..Sheyi je napisao/la:Ne brinemo mi za Denija, samo neka on postane dobar igrač, više me brine Modić, da ga neće preveslati
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Na **** trenutno igraju St. Pauli i Celtic, Atajic u prvih 11.
Nego, zasto Vlado Jagodic vise ne poziva Atajica. Razumijem da nije kvalitet za prvih 11 mlade repke, i da malo igra u svojim klubovima, ali mislim da ima sigurno mjesta na klupi. A ni Mesanovic nije nesto veci talent od njega.
Nego, zasto Vlado Jagodic vise ne poziva Atajica. Razumijem da nije kvalitet za prvih 11 mlade repke, i da malo igra u svojim klubovima, ali mislim da ima sigurno mjesta na klupi. A ni Mesanovic nije nesto veci talent od njega.
Nije da nismo navikli da nam uzimaju igrače odnosno da ih srce odvede drugima, ali hajde vidjećemo. Pročitao sam na Avazu da Srbi kreću po Modića zato bih ja njega pozvao prvom prilikom u A tim, jer ako dodje poziv i s one strane pa bude vaganja, bojim seSTEVIE je napisao/la:zasto se brines za modica? ne znam vise sta taj momak treba uciniti. jos vidim nekakav ovdje pise da on nije nikakav potencijal, pa ako decko nije potencijal onda nema svakako razloga za brigu..Sheyi je napisao/la:Ne brinemo mi za Denija, samo neka on postane dobar igrač, više me brine Modić, da ga neće preveslati
- Goalgetter
- Kontakt:
Penal za Celtic u 87 minuti, Atajic promasio cijeli gol. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Enis Nadarevic posudjen u Trapani [Seria B] iz Genoe. Nikako da se adaptira u Seria A, steta.
http://www.transfermarkt.de/enis-nadare ... eler/37889
http://www.transfermarkt.de/enis-nadare ... eler/37889
Pratim Okica tri godine i prati onu neznalicu kao vapi za brzim igracima inace hronican bolesti nase repke.Head je napisao/la:Brz je Okic nema sta ali moje misljenje kao covjeka koji prati FKS 24 sata dnevno je da je Cimirot jedini igrac koji moze igrati u repci. Tu bih dodao i Stojceva ali nema nase papire.
Al eto @head prati svoje SArajevo idalje sto teze tekme budu to ces uvidjati neke stvari da je Sefkina ubojitost najace oruzje koje imate , kakav Cimirot. I sada ovu zadnju tekmu zabi covjek dva komada iskljucivo na osnovu svoje brzine i solidne tehnike (al tehnike u sprintu) . I to protiv Norvezana koji nisu bas tako spori .. Tako lako sa dva solo gola covjek vam zaradi tolike hiljade ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Slazem se da bolje poznajes Okica od mene, nemam nista protiv, cak niko sretniji od mene ds se on ugura u reprezentaciju 
1946
Isti slučaj kao kad Edin puca penal. Onaj što prodaje košpice nadje se u poslu i ode do WC-a da ga lopta slučajno ne pogodi u potiljak.
vidim cocalic kao i uvijek standardan za maccabi. danas 90 minuta u pobjedi protiv vrancica i paderborna.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bio sam na onoj utakmici gdje su navijaci uletili na teren i potukli se sa igracima Haife, i Cocalic je dosta dobro odigrao protiv Lillea u to vrijeme. Ali sumnjam da je kalibar za reprezentacije i da je nesto bolji od nasih ostalih stopera.STEVIE je napisao/la:vidim cocalic kao i uvijek standardan za maccabi. danas 90 minuta u pobjedi protiv vrancica i paderborna.
slazem se. trenutno su ovi stoperi koji imamo bolji od njega, ali nikad se nezna ako bude povreda bio bi sigurno solidan back-up ako nista.. igra za solidan klub, i u izraelu ga hvale strasno.Goalgetter je napisao/la:Bio sam na onoj utakmici gdje su navijaci uletili na teren i potukli se sa igracima Haife, i Cocalic je dosta dobro odigrao protiv Lillea u to vrijeme. Ali sumnjam da je kalibar za reprezentacije i da je nesto bolji od nasih ostalih stopera.STEVIE je napisao/la:vidim cocalic kao i uvijek standardan za maccabi. danas 90 minuta u pobjedi protiv vrancica i paderborna.
Ko je dobar njemu ne treba SP da se proda mislim na Sanjina Prcića koji ce preci u Rennes francuskog prvoligasa..Safete Susicu ubleho Avdija Vrsajevic,Tin SVen Susic,Anel Hadzic,Senijad Ibricic
Kakav je Rennes, je l' približan kvalitetu Hajduka? Možda mu je ovoj potez unazad, mislim, preći u nekakav prosječan klub iz LIGUE 1?