FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Samo da poselamim raju i unaprijed cestitam bajram svim jaranima s teme, posebno ovim mojim "starcima" geronimu i klaretu.
Ostalima pozdravi.
Sto se tice baye, pa najjjjjjjj smo jaci.
Titule su neminovnost!!!!!
Ostalima pozdravi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Pocinjemo...Starke - Gaudino, Ribéry, Martínez, Lewandowski, Rafinha, Pizarro, Bernat, Rode, Alaba, Badstuber
Radujem se Badstuberu 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema nam vise od pola ekipa a kada pogledamo ovu postavu sticemo dojam da uopste nismo oslabljeni. 
Lijepo je vidjeti Riberya koji se oporavio u potpunosti tako da od istog mozemo puno toga ocekivati.
Lijepo je vidjeti Riberya koji se oporavio u potpunosti tako da od istog mozemo puno toga ocekivati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta je ovo Ribery postao muftija..pustio bradu ovo ono

Moglo bi biti nesto od ovog Gaudina. A sto se tice ovog kupa, dobro je pa ne gubimo. Hahah
Al bice to bolje.
Sent from my L1020
Al bice to bolje.
Sent from my L1020
ooo amidza sta mai ,nema te od kad si preuzeo FK sarajevosekerbay je napisao/la:Samo da poselamim raju i unaprijed cestitam bajram svim jaranima s teme, posebno ovim mojim "starcima" geronimu i klaretu.
Ostalima pozdravi.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Lewandowskiiiiiiiiiii bravo majstore kakav gol. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lewaaaaa. 
Jao Boze, kakav majstor.
Jao Boze, kakav majstor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobar pogodak Lewe. Iako je utakmica onako vise da se ekipa rastrci, moze se dosta toga vidjeti.
- anelbavarac
- Kontakt:
Lewa ploditelj velikih razmjera. 
bice veselo kada ribac i roben u dju u ritam lewa ima da trpa neilice ,majstorski gol
,samo ovo mi nekako opet mirise na proslogodisnje meljanje hlopte 
Hvala bogu pa dovedosmo ovog Lewu znao sam šta će biti..Ubit će ljude po Evropi cjeloj!
hehe
Majstoreeee
Majstoreeee
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery i Lewa se sjajno razumiju. Vidi se da gode jedan drugom i da preko njih ici vecina akcija.
Gaudino je veliki talenat, puno veci od Scholla a ono mu daje prednost je to sto je tip igraca kakav odgovara Pepu.
Nadam se da ce biti barem ponekad na klupi u nadolazecoj sezoni jer je evidentno da mali ima hranrosti i da igra sa dosta lakoce.
Gaudino je veliki talenat, puno veci od Scholla a ono mu daje prednost je to sto je tip igraca kakav odgovara Pepu.
Nadam se da ce biti barem ponekad na klupi u nadolazecoj sezoni jer je evidentno da mali ima hranrosti i da igra sa dosta lakoce.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo ga doveli džabe,među top 3 špica trenutno.
Pred golom hladan ko špricer eh kako će da karinđa protivničke odbrane pa nisu svjesni. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Imal gdje snimka gola?
Ako Lewa ne izbaci na 40 golova ove sezone nije nista napravio
Ako Lewa ne izbaci na 40 golova ove sezone nije nista napravio
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko god da se samnom ne slaže ne mora, šta mu mogu!? Ali ovaj štuber nikad nije bio igrač niti će biti!Treba ga tušut za nešto para i kupit Benatiu!
[youtube][/youtube]
Najs.
Najs.
Imal gdje kvalitetan stream, nasao sam samo za sopcast al mi ne odgovaraju rumunski komentatori 
decko malo jace od dvije si hefte na ovome forumu a vec hoces ,glumis nekog manguocica,mislis da si popio svu pamet svjeta,uvazavaj svacije misljenje i imaj postovanje prema starijim forumasimarotweiss je napisao/la:Ko god da se samnom ne slaže ne mora, šta mu mogu!? Ali ovaj štuber nikad nije bio igrač niti će biti!Treba ga tušut za nešto para i kupit Benatiu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.