FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 26 jul 2014, 22:51

Skver je napisao/la:Ne znam ciji si ti igrac, ali po ovome sto si napisao cini mi se da si blizak ekipi koja bi opstruirala ove pozitivne promjene sto su se desile u poslednjih godinu dana. Sve sto si napisao su notorne lazi i zaista ne znam sta ti u stvari zelis.
Da ne kontaš dalje, reći ću ti ja :D Šabovićev pulen.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 22:54

denis evo izjavio da je rezultat nebitan,u drugom planu.zadovoljan covjek zalaganjem i trkom,borbenostcu.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jul 2014, 22:58

opet jedni te isti likovi trune o stvarima o kojima veze nemaju :facepalm: :facepalm: .....vezano za tekmu u bijeljini...nisam bio al kazu ljudi,prelose...izbij,nabij ho ruk...prepoznatljiva igra,zar ne :D :D ...kad se igra ovo finale u doboju i koja ce ekipa igrat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 23:05

staragarda je napisao/la:opet jedni te isti likovi trune o stvarima o kojima veze nemaju :facepalm: :facepalm: .....vezano za tekmu u bijeljini...nisam bio al kazu ljudi,prelose...izbij,nabij ho ruk...prepoznatljiva igra,zar ne :D :D ...kad se igra ovo finale u doboju i koja ce ekipa igrat
nemam veze,informisi me da budem upucen.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jul 2014, 23:07

Napisat cu jos ovo da rijesimo mnoge nejasnoce. Azmir Husic je bio dogovorio sve sa JFH , Sasa Vugdalic je finisirao dogovor.....Znaci bila je sasvim druga koncepcija u pitanju od ove sto imamo sada....sa JFH su trebala doci pojacanja i to bi bilo to...dakle na vrijeme se reagovalo, sve je bilo super a onda je ispalo da JFH dolazi sa svojim timom pomocnika i to je javio pred sam polazak.....maltene sa aerodroma......naravno slijedio je prekid svakog dogovora jer Sloboda nije Dinamo da u strucnom stabu ima 15 ljudi. Ostatak price smo svjedoci da se trazi neki solidan tim koji ce izgurati ovu polusezonu, na pripreme smo otisli sa igracima koji su u tom trenutku bili dostupni....i u drugim klubovima jos dolaze igrace jer jos nije kraj prelaznog roka...kasnije ce mo vidjeti sta ce se desavati, dakle radi se u hodu i po meni ovo je vise nego solidno sto je do sada uradjeno.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 26 jul 2014, 23:31

Skver je napisao/la:Napisat cu jos ovo da rijesimo mnoge nejasnoce. Azmir Husic je bio dogovorio sve sa JFH , Sasa Vugdalic je finisirao dogovor.....Znaci bila je sasvim druga koncepcija u pitanju od ove sto imamo sada....sa JFH su trebala doci pojacanja i to bi bilo to...dakle na vrijeme se reagovalo, sve je bilo super a onda je ispalo da JFH dolazi sa svojim timom pomocnika i to je javio pred sam polazak.....maltene sa aerodroma......naravno slijedio je prekid svakog dogovora jer Sloboda nije Dinamo da u strucnom stabu ima 15 ljudi. Ostatak price smo svjedoci da se trazi neki solidan tim koji ce izgurati ovu polusezonu, na pripreme smo otisli sa igracima koji su u tom trenutku bili dostupni....i u drugim klubovima jos dolaze igrace jer jos nije kraj prelaznog roka...kasnije ce mo vidjeti sta ce se desavati, dakle radi se u hodu i po meni ovo je vise nego solidno sto je do sada uradjeno.
A ti si kao samoprozvani strucnjak koji je kadar zakljuciti da je ovo 'vise nego solidno' te upucen u zbivanja u drugim klubovima koji kao tek ocekuju pojacanja..........Aferim majstore!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 23:33

HerLutwoII je napisao/la:
Skver je napisao/la:Napisat cu jos ovo da rijesimo mnoge nejasnoce. Azmir Husic je bio dogovorio sve sa JFH , Sasa Vugdalic je finisirao dogovor.....Znaci bila je sasvim druga koncepcija u pitanju od ove sto imamo sada....sa JFH su trebala doci pojacanja i to bi bilo to...dakle na vrijeme se reagovalo, sve je bilo super a onda je ispalo da JFH dolazi sa svojim timom pomocnika i to je javio pred sam polazak.....maltene sa aerodroma......naravno slijedio je prekid svakog dogovora jer Sloboda nije Dinamo da u strucnom stabu ima 15 ljudi. Ostatak price smo svjedoci da se trazi neki solidan tim koji ce izgurati ovu polusezonu, na pripreme smo otisli sa igracima koji su u tom trenutku bili dostupni....i u drugim klubovima jos dolaze igrace jer jos nije kraj prelaznog roka...kasnije ce mo vidjeti sta ce se desavati, dakle radi se u hodu i po meni ovo je vise nego solidno sto je do sada uradjeno.
A ti si kao samoprozvani strucnjak koji je kadar zakljuciti da je ovo 'vise nego solidno' te upucen u zbivanja u drugim klubovima koji kao tek ocekuju pojacanja..........Aferim majstore!
budi ljubazan iznesi nam tvoju verziju stanja,i rjesenja molim te, :hmmmmm:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jul 2014, 23:41

Dobar golmanski dres :lol: :lol: :lol:
slika

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 jul 2014, 23:43

NKMramor je napisao/la:Dobar golmanski dres :lol: :lol: :lol:
slika
Sta je ovo sa grbova, ko da smo nedoBog coravi :D

Sve ostalo na nivou.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 23:50

mah k'o da je bitno, nisu to pravi dresovi svakako :D

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 26 jul 2014, 23:51

wienultras je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:
budi ljubazan iznesi nam tvoju verziju stanja,i rjesenja molim te, :hmmmmm:
Nemam namjeru da ti iznosim u gluho doba noci tako tesku pricu,a ti volis da slusas uspavanku za laku noc ili kakvo lagano stivo! Sve je extra,ako zapne ima se para :thumbup:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 23:56

nije da je tesko gradivo,ili volim li,ili nevolim uspavanke,nego ti nemas pojma,hlupas gluposti...dovidjenja prijatno..

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 jul 2014, 00:01

Ajde ne kenjajte svako ima pravo na vlastito misljenje ali ne razumijem zasto se isti ako vec znaju kako pomoci klubu i ako vole Slobodu ne odluce i konkretno pomognu. Nema od price na forumu nista, mogu se ovdje razmijeniti misljenja pa cak i dogovorit neka saradnja ali konkretne stvari moramo sami napravit ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 jul 2014, 00:03

ojjjj danas u Bijeljini Dzafic u prvoj postavi :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 27 jul 2014, 00:05

Hajd eto navedi mi jednu glupost ili bilo sta neutemeljeno i ja cu je potkrijepiti cinjenicama.
Sta sam po tebi lose napisao? Doduse nisam pisao postove tipa,krasno je,bajno je,ovako treba,ne moze drugacije,extra,svaka cast,kralju,sahu,idole moj.........bravooo. To nisam pisao i i odmah to nije dobrodoslo!
Hajd eto vi pisite ja necu sigurno.
P.S. moze li se ikako izbrisati trajno profil da ne mogu pristupiti vise tj doci u iskusenje da pisem,ozbiljno pitam.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 jul 2014, 00:17

HerLutwoII je napisao/la:Hajd eto navedi mi jednu glupost ili bilo sta neutemeljeno i ja cu je potkrijepiti cinjenicama.
Sta sam po tebi lose napisao? Doduse nisam pisao postove tipa,krasno je,bajno je,ovako treba,ne moze drugacije,extra,svaka cast,kralju,sahu,idole moj.........bravooo. To nisam pisao i i odmah to nije dobrodoslo!
Hajd eto vi pisite ja necu sigurno.
P.S. moze li se ikako izbrisati trajno profil da ne mogu pristupiti vise tj doci u iskusenje da pisem,ozbiljno pitam.
ni ja nisam pisao Kralj sah i slicne gluposti,nego da u trenutnoj situaciji radi se sto najbolje moze..ako ti mislis da to nije tako,reci nam,i navedi koja su tvoja rjesenja,a ne konstantno ti nesto smeta,a necujem nikakvo konstruktivno rjesenje.vec sam ti rekao i meni stosta nepase,ali kada se sve sabere,bolje je i ovako nego nikako.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jul 2014, 00:19

HerLutwoII je napisao/la:A ti si kao samoprozvani strucnjak koji je kadar zakljuciti da je ovo 'vise nego solidno' te upucen u zbivanja u drugim klubovima koji kao tek ocekuju pojacanja..........Aferim majstore!
Nisam nikakv strucnjak, samo sam napisao kako je bilo i i napisao sam svoje vidjenje trenutne situacije....Ljudi se odlucili da za sada ne ulazu veliki novac u trenera i ekipu...bezveze se palis...jbt. pa nisam ti nista ruzno rekao.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 jul 2014, 01:13

svaka budala pise na ovom forumu....pojedini ljudi glume analiticare ko da rade u realu 20 godina.... sreca pa vas znam uzivo (vecinu) pa ne shvatam ozbiljno nista sta napisete........

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2014, 02:36

...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 jul 2014, 06:02, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jul 2014, 02:39

KrojcicaHills je napisao/la:svaka budala pise na ovom forumu....pojedini ljudi glume analiticare ko da rade u realu 20 godina.... sreca pa vas znam uzivo (vecinu) pa ne shvatam ozbiljno nista sta napisete........
:tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []