Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
Zar je ovo burzin post?Unknown Genius je napisao/la:Zaboravili ste na legendarni burzin post vezan za vuvuzele iz 2010.Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
Nego čiji je? Ovo je jedino mogao biti još @pajin, ali on je ipak pismeniji.mandraX je napisao/la:Zar je ovo burzin post?Unknown Genius je napisao/la:Zaboravili ste na legendarni burzin post vezan za vuvuzele iz 2010.Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
Mislim da je ovo @analitičar napisao. Ponavljam, mislim.Unknown Genius je napisao/la: Nego čiji je? Ovo je jedino mogao biti još @pajin, ali on je ipak pismeniji.
Goalgetter je napisao/la:Kad smo vec kod Burze.don burza je napisao/la:al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik![]()
NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
JA NA ŠKUTORE IGRAM, BOG IH JBO , JEBM VAM MAJKU U DUPE
da je smiješno, nijeJackTheStripper je napisao/la:JA NA ŠKUTORE IGRAM, BOG IH JBO , JEBM VAM MAJKU U DUPE
Forumaš "BiLy" na temi šuplja & kukanje.
E sad ga zasra'. Ovako jake dvije stranice smijeha i legendarnih postova ti prekineš sa ovim? Ja bi te banov'o sad.JackTheStripper je napisao/la:JA NA ŠKUTORE IGRAM, BOG IH JBO , JEBM VAM MAJKU U DUPE
Forumaš "BiLy" na temi šuplja & kukanje.
bagrcavi je napisao/la:Idi otvori neku novu temu Boga ti, nemoj ovdje lijepiti nikakve postove.
Pa i jest tradicija, nije mjesecno ali svakih par mjeseci se desi da se izvrte stari postoviel-fighter je napisao/la:Trebalo bi postati ovdje kao neka vrsta tradicije da se barem jednom mjesecno sjetimo ovih legendarnih postova. Burza je "ubijao" sa skoro svakim komentarom, zatim Analiticar, Memo, onaj sto je presao u Borussiu Dortmund, komentari o Fazliji, Enveru i Ernadu...i ovih nekih novijih tipa Pastrmke, Habiba, Jesusa, onog sto je navijao za Monaco itd.
I da, Kaunas je ono uzeo iz vica koji se vec godinama provlaci.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 13 gostiju.