Nije za 16, nego za 20.YNWA je napisao/la:
kad se pogledaju svi transferi lovren za 16 miliona funti je krađa![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- mordfustang
- Kontakt:
gaston je napisao/la:16 miliona za Chambersa koji je drugi izbor u odnosu na Clynai mi se nesto zalimo za Lovrena
Nakon povrede Clynea momak je dobio prliliku u prvom timu i sa svojih 19 godina je uspio odlično da ga zamjeni
Priznajem cijena je veća neko što bi trebala biti,ali koga briga,da voajer ne misli da momak nema kvalitet ne bi davao tolike pare
Upravo to je ono što govorim, vrijeme će pokazati kakav je to potez bio. Možda bude fula, a možda krađa stoljeća. Možda bude i samo solidan igrač za rotacije koji ako bude tu 5-6 godina će otplatiti tih 16 miliona. Da se sad ismijava taj potez nema smisla.mordfustang je napisao/la:
Priznajem cijena je veća neko što bi trebala biti,ali koga briga,da voajer ne misli da momak nema kvalitet ne bi davao tolike pare
Mnogi su pricali da se Lovren mogao prosle godine dovesti za 10-ak mil, a sad ga placaju 20. Ok, ali da vas podsjetim, Lovren je tad bio igrac kojeg su navijaci maltene tjerali uz kluba. Da je tad doveden pricalo bi se isto sto se sad govori za Cana, Lallanu i sl. Zalite se na Markovica, jer je eto previse placen za jednog potencijala, a s druge strane je sasvim uredu, cak i odlican posao prelazak Shawa za 37mil u United. Uz to je Englez jos i mladji i igra na odgovornijoj poziciji. Nudjene su velike pare za Williana, otisao je u Chelsea za 30mil. Da li vrijedi toliko, po meni ne. Nije opravdao toliko, a jeftiniji Shurle je dosta vise pokazao. Mkhitarjan je bio blizu dolaska, ali je otisao u jaci klub. Za Costu su nudili dobre pare dok jos nije bio ni blizu popularan kao sad, ostao je u AM i nije pogrijesio. Nema potrebe kupovati igraca koji je poznat ako ga trener cijeni ili ako mu ne odgovara samo da bi se dovelo zvucno pojacanje.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
upravo to sam i cekao..da Brendanu Lovren ne valja, ne bi ga ni dovodio..na ovom trzistu 16 odnosno 20 miliona je nista ali sto se onda Lovren tako podcjenjuje kada je i Chambers imao jednu polusezonu (malo vise) odlicnu kao i Lovrenmordfustang je napisao/la:gaston je napisao/la:16 miliona za Chambersa koji je drugi izbor u odnosu na Clynai mi se nesto zalimo za Lovrena
Nakon povrede Clynea momak je dobio prliliku u prvom timu i sa svojih 19 godina je uspio odlično da ga zamjeni

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Chambers 19...Lovren 25....Chambers i nije mogao imat više dobrih sezona jer je uskočio u ekipu 2012-te....Lovrenove epizode po Evropi svi znamo....
A.F.C. Bournemouth!
znaci ti mislis da je kupovina chambersa za ove pare, dobar deal ?rambo16 je napisao/la:Chambers 19...Lovren 25....Chambers i nije mogao imat više dobrih sezona jer je uskočio u ekipu 2012-te....Lovrenove epizode po Evropi svi znamo....
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
kažem da je kupovina Chambersa BOLJI deal od kupovine Lovrena....Chambers može igrat i štopera i beka i DM-a....Chambers može postati samo bolji....Chambers nije imao neslavnih epizoda u karijerigaston je napisao/la:znaci ti mislis da je kupovina chambersa za ove pare, dobar deal ?rambo16 je napisao/la:Chambers 19...Lovren 25....Chambers i nije mogao imat više dobrih sezona jer je uskočio u ekipu 2012-te....Lovrenove epizode po Evropi svi znamo....
A.F.C. Bournemouth!
Chambers ce ako Debuchy bude zdrav odigrati 15 utakmica po sezoni. Nemojte mi pricati kako je on bolji deal, mi takvih imamo koliko hoces ako ces na to gledati, i perspektivnijih igrača. Ako Dejan bude igrao na nivou iz prosle sezone mi nemamo sta pricati koji je deal bolji.
Pa isto ko sto nije mogao imati vise dobrih sezona tako nije mogao imati ni neslavnih sezone jer, upravo, ima 19 godina.rambo16 je napisao/la:kažem da je kupovina Chambersa BOLJI deal od kupovine Lovrena....Chambers može igrat i štopera i beka i DM-a....Chambers može postati samo bolji....Chambers nije imao neslavnih epizoda u karijerigaston je napisao/la:znaci ti mislis da je kupovina chambersa za ove pare, dobar deal ?rambo16 je napisao/la:Chambers 19...Lovren 25....Chambers i nije mogao imat više dobrih sezona jer je uskočio u ekipu 2012-te....Lovrenove epizode po Evropi svi znamo....
A to ko ce biti bolji deal cemo vidjeti, daBogda obojica bili strasna pojacanja

Ja mislim da se mi svi moramo pomiriti sa cinjenicom da je sezona koja je pred nama propast.Sva pojačanja koja su dosla, to ustvari nisu, jer to kazu topnici, i doduse neka nasa raja
Pa zar moze biti da sve sto Liverpool kupi je s.ranje u bojama a da ni utakmice nije odigralo..cudni ste u najmanju ruku
Čejmbers bolja kupovina

Pa zar moze biti da sve sto Liverpool kupi je s.ranje u bojama a da ni utakmice nije odigralo..cudni ste u najmanju ruku

Čejmbers bolja kupovina

Kako retardirane rasprave počnu majke mi..
meni je malo više za Chambersa 16 m funti, al što vas zaboli majke vam ko da iz vašeg džepa ide
Liverpool je za Sukija dobio masu novca, uzimaju dosta igrača, imaju back up igrače na pozicijama i ipak mislim da im treba i da će doći zvučnije ime, čudno radi Liverpool ali prošla sezona je bila uspjeh, da li će ova, ja iskreno mislim da će biti teška jer svi su se pojačali, a Liverpool mora naći bar 1 veliko ime da dovede na Anfield
meni je malo više za Chambersa 16 m funti, al što vas zaboli majke vam ko da iz vašeg džepa ide

Liverpool je za Sukija dobio masu novca, uzimaju dosta igrača, imaju back up igrače na pozicijama i ipak mislim da im treba i da će doći zvučnije ime, čudno radi Liverpool ali prošla sezona je bila uspjeh, da li će ova, ja iskreno mislim da će biti teška jer svi su se pojačali, a Liverpool mora naći bar 1 veliko ime da dovede na Anfield
- donCorleone1892
- Kontakt:
Prošle sezone su nam dolazila jos gora pojačanja poput Aspas koji gola nije dao, Mosesa koji je profulao profesiju itd.. pa smo opet završili na drugom mjestu
Ovoliki broj igrača je morao doći jer nam je klupa bila tanka a povećava se broj utakmica te pozicije su popunjene samo jos treba to zvučno ime koje će nas pogurati ko Suarez.
Meni se samo ne sviđa sto mi ne znamo pregovarati kad kupujemo nego kupujemo na prvu i ne sviđa mi se to sto se ne riješavamo igrača poput Leive, Johnsona, Kellya i sl.
IN BRENDAN WE TRUST!

Ovoliki broj igrača je morao doći jer nam je klupa bila tanka a povećava se broj utakmica te pozicije su popunjene samo jos treba to zvučno ime koje će nas pogurati ko Suarez.
Meni se samo ne sviđa sto mi ne znamo pregovarati kad kupujemo nego kupujemo na prvu i ne sviđa mi se to sto se ne riješavamo igrača poput Leive, Johnsona, Kellya i sl.
IN BRENDAN WE TRUST!
Nema tu ništa čudno kod nas, vi ste uspjeli dovesti jedno veliko ime ali zato drugo niste jer traži preveliku platu. Ovih dana je i Mourinho to fino objasnio na primjeru Shaw-a gdje je rekao da su ga doveli i dali mu platu od 200 000 eura sedmično koliko je tražio da bi totalno narušili atmosferu u timu. Zato su se okrenuli ka Filipe Luisu i doveli ga za manju cifru i dali mu manju platu.AA23 je napisao/la: Liverpool je za Sukija dobio masu novca, uzimaju dosta igrača, imaju back up igrače na pozicijama i ipak mislim da im treba i da će doći zvučnije ime, čudno radi Liverpool ali prošla sezona je bila uspjeh, da li će ova, ja iskreno mislim da će biti teška jer svi su se pojačali, a Liverpool mora naći bar 1 veliko ime da dovede na Anfield
Prema tome ne mora se po svaku cijenu dovesti neko veliko ime pa da bude kontraproduktivno, o tome je i Brendan govorio kad je spominjao igrače sa određenim karakterom.
Drago mi je sto na deadline day necu biti ovdje. Uvjeren sam da bih dobio trajni ban ako Arye opet nesto zezne 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da je pet-sest miliona manje, Lovrenov transfer bi bio i vise nego dobar. Momak je odigrao perfektnu sezonu, a uzmemo li u obzir da Southamptonu nisu potrebne pare (Liverpoolu jeste stoper, jer valja igrati na vise frontova), onda je logicno da ce zeljeti iskamciti sto vise funti. Sad, druga stvar je sto ja ne bih nikad doveo tri igraca iz istog tima (podsjecanja radi, Southampton nije velika ekipa), jer treba vidjeti kako ce oni disati kada budu u zizi javnosti i kada ce se (s pravom?) traziti da i oni i Liverpool ponove prethodnu sezonu. Jednostavno, prava kocka i to je to.
Liverpool nakon x godina nema igraca koji pravi prevagu na terenu. Gerrard to vise nije, Suarez je otisao, a ocekivati od Lallane da bude "the One" je nerealno. Jedino da se Redsi uzdaju u sto brze sazrijevanje Markovica, ali znamo svi kako Premiership zna progutati igrace koji dolaze na velika vrata. Iskreno se nadam da to nece biti slucaj sa Lazarom, jer momak zna igrat' lopte i bila bi prava steta da "nestane".
Po meni, Liverpool bi trebao ganjati zadnjeg veznog. Iako je prethodne sezone Gerrard igrao povucenije, misljenja sam da mu treba pridodati nekog razbijaca koji zna igrati fudbala. Lucas je vise "smetalica", kako za svoju ekipu, tako i za protivnicku.
A tu je i dalje sveprisutan problem bocnih igraca (povrede Enriquea i nestabilnost Johnsona), tako da bi se i tu trebalo (da ne kazem moralo) pronaci adekvatno rjesenje. Liverpool ce biti solidno izbalansirana ekipa; imat ce i sirinu koja im je bila prijeko potrebna, no ostat ce bez tog igraca koji moze sam uzeti sve u svoje ruke i dobiti utakmicu bez pomoci svojih suigraca.
Iz ove perspektive ne vidim kako Liverpool moze uci u top 4. Volio bih da grijesim, ali nije bas za ocekivati da ce United ponoviti onako losu sezonu (LvG je ludjak, to svi znamo), dok City, Chelsea i Arsenal imaju jaci igracki kadar i sigurno su veci favoriti od "Lise", te ce biti potrebno (mnogo) vise srece, ludih rezultata i svega ostalog da Redsi izbore CL i za 2015/16 sezonu.
Liverpool nakon x godina nema igraca koji pravi prevagu na terenu. Gerrard to vise nije, Suarez je otisao, a ocekivati od Lallane da bude "the One" je nerealno. Jedino da se Redsi uzdaju u sto brze sazrijevanje Markovica, ali znamo svi kako Premiership zna progutati igrace koji dolaze na velika vrata. Iskreno se nadam da to nece biti slucaj sa Lazarom, jer momak zna igrat' lopte i bila bi prava steta da "nestane".
Po meni, Liverpool bi trebao ganjati zadnjeg veznog. Iako je prethodne sezone Gerrard igrao povucenije, misljenja sam da mu treba pridodati nekog razbijaca koji zna igrati fudbala. Lucas je vise "smetalica", kako za svoju ekipu, tako i za protivnicku.

Iz ove perspektive ne vidim kako Liverpool moze uci u top 4. Volio bih da grijesim, ali nije bas za ocekivati da ce United ponoviti onako losu sezonu (LvG je ludjak, to svi znamo), dok City, Chelsea i Arsenal imaju jaci igracki kadar i sigurno su veci favoriti od "Lise", te ce biti potrebno (mnogo) vise srece, ludih rezultata i svega ostalog da Redsi izbore CL i za 2015/16 sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Realno govoreci, kad bi se proslogodisnjem timu oduzeo Suarez i uporedio sa ovim sad, bio bi poprilicno losiji. Tako da je potreban samo jedan igrac, necu reci kalibra Suareza jer ne postoji takav, ali neko u rangu Stua na krilu da bude sve kako treba. I naravno bek, i to desni, koji je po meni gore pokriven nego lijevi.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
evo i monolog se vratio i pise bas ono sto sam i ja govorio. ovako ako ostane liverpool nece izboriti ligu prvaka naredne sezone. s obzirom sta se najavljivalo i da smo se prosle sezone borili za titulu za mene je ovo ljeto najvece razocarenje od svih prelaznih rokova pa cak i onog hodgsonovog jer tad nisam nista ni ocekivao...
You are someone else I am still right here
neko pise 20 miliona funti, neko 20 miliona eura,meni draze ovo drugoUnknown Genius je napisao/la:Nije za 16, nego za 20.YNWA je napisao/la:
kad se pogledaju svi transferi lovren za 16 miliona funti je krađa![]()

a inace neslavne epizode u karijeri su neko mjerilo, pa koliko ima igraca koji se nisu najbolje snasli u nekom klubu a kasnije postanu WC igraci, da se razumijemo ne zelim reci da ce Lovren biti WC igrac...rambo16 je napisao/la:kažem da je kupovina Chambersa BOLJI deal od kupovine Lovrena....Chambers može igrat i štopera i beka i DM-a....Chambers može postati samo bolji....Chambers nije imao neslavnih epizoda u karijerigaston je napisao/la:znaci ti mislis da je kupovina chambersa za ove pare, dobar deal ?rambo16 je napisao/la:Chambers 19...Lovren 25....Chambers i nije mogao imat više dobrih sezona jer je uskočio u ekipu 2012-te....Lovrenove epizode po Evropi svi znamo....
To lovren ima 30 godina, pa ne moze postati bolji

i nema sanse da je kupovina Chambersa bolji deal od kupovine Lovrena u ovom trenutku, i za mene je daleko veca kocka kupovina chambersa za 16 miliona funti, nego lovrena za 20 miliona funti, naravno na kraju se moze ispostaviti da je kupivina chambersa bio strasan posao wengera a kupovina lovrena veliki promasaj BR-a...
meni samo smeta sto mi probleme u odbrani BR pokusava rijesiti kupovinom jos jednog stopera, a Gerrard ce opet igrati zadnjeg veznog, na desnom beku biti onaj ni sam ne znam kako da ga vise nazovem, lijevo kocka sa joseom, a napad ove sezone nece moci dati vise nego sto odbrana primi...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Na kraju ce Roma jedino pobjediti nas. Ovih 3-0, koliko je bilo u jednom trenutku, je raalna snaga Rome. Ako bude los rezultat protiv Olimpijakosa, vrijeme je za paljenje alarma.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.