Bravo Neutral, uvijek si znao.Neutral je napisao/la:Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.
Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.
Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.
Stidite se
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sta cemo mi koji nismo djeca i koji smo odgojeni, no koristimo vlastiti mozak na osnovu onoga sto smo vidjeli, culi ili bili dio necega? Mada, kad malo bolje razmislim, cim se @Neutralovo i moje misljenje razilaze - znam da sam na pravom putu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vi koji niste djeca i koji ste naravno kulturno odgojeni, sjednite i pogledajte ponovo neku utakmicu osim Nigerije i Francuske. Čini mi se da smo ih još odigrali majku mu. 
Jesmo, evo ja se fino sjećam slijedećih...mandraX je napisao/la:Vi koji niste djeca i koji ste naravno kulturno odgojeni, sjednite i pogledajte ponovo neku utakmicu osim Nigerije i Francuske. Čini mi se da smo ih još odigrali majku mu.
Rumunija vani
Njemačka
Meksiko prva
Grčka 2007
Mađarska
Francuska kuci
Danska
Argentina
Sjećaš li se ti ovih
Trebam li pometnuti da je apsolutni rekorder po broju napravljenih 11teraca... Dakle svjetski rekorder, nece ga niko nikada na svijetu oboriti..
7 penala, malo li je!!
Sent from Angelina's bed
Na svakoj stranici ovaj post citirati.Neutral je napisao/la:Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.
Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.
Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.
Stidite se
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- zanatlija57
- Kontakt:
Za ono šta je uradio za reprezentaciju na terenu,kapa dolje,van terena je to sasvim drugačija slika. Emir je nedavno poslao pismo (mail) Sušiću gdje ga obavještava da više neće igrati za reprezentaciju. Ibričić je to već uradio, Spahić nastavio, a pratite, uskoro će to uraditi i Misimović i vjerovatno Salihović.
Jesi li Slavica Pecikoza, Safet Susic ili Dino Begic?zanatlija57 je napisao/la:Za ono šta je uradio za reprezentaciju na terenu,kapa dolje,van terena je to sasvim drugačija slika. Emir je nedavno poslao pismo (mail) Sušiću gdje ga obavještava da više neće igrati za reprezentaciju. Ibričić je to već uradio, Spahić nastavio, a pratite, uskoro će to uraditi i Misimović i vjerovatno Salihović.
Inace sumnjam da Susic zna sta je mail.
Cartman je napisao/la:Jesi li Slavica Pecikoza, Safet Susic ili Dino Begic?zanatlija57 je napisao/la:Za ono šta je uradio za reprezentaciju na terenu,kapa dolje,van terena je to sasvim drugačija slika. Emir je nedavno poslao pismo (mail) Sušiću gdje ga obavještava da više neće igrati za reprezentaciju. Ibričić je to već uradio, Spahić nastavio, a pratite, uskoro će to uraditi i Misimović i vjerovatno Salihović.
Inace sumnjam da Susic zna sta je mail.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gotivio sam ga sve do nekih poteza koji su me razocarali od njega. Sada, sam neutralan sto se tice njega, niti ga gotivim, niti ga mrzim. Jednostavno, kad sumiras njegove dobre i lose stvari koje je ucinio za reprezentaciju, na nuli si. Isto tako, medju dobrim, nikad mu necu zaboraviti to sto je licno otisao po Kolasinca da igra za nas, velika stvar od njega, i tu je stao u svoju duznost kao kapiten.
O igrama na terenu, puno toga je receno. Ukopao nas je u dvije najvaznije tekme u historiji (Francuska i Nigerija), isto tako, u nekim utakmicama on je bio ta prevaga na terenu, gdje je fantasticno odigrao. Kod njega je sve po principu toplo/hladno.
O igrama na terenu, puno toga je receno. Ukopao nas je u dvije najvaznije tekme u historiji (Francuska i Nigerija), isto tako, u nekim utakmicama on je bio ta prevaga na terenu, gdje je fantasticno odigrao. Kod njega je sve po principu toplo/hladno.
Kapitenu jesi li to ti ? Da nećeš i Papeta šamarat' ?Cartman je napisao/la:A Susic neka stisne pa neka ga izbaci iz repke ili neka mu oduzme kapitensku traku. Nece se fino provest.
Kakav pacijent...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Spaha mozda nije igrac za takve tekme. I kad je igrau u Leverkuzenu, vecinom odlican i onda dodje ManU u CL i on pravi katastrofalne greske. Nervoza, psiha ko ce ga znati..Goalgetter je napisao/la:Gotivio sam ga sve do nekih poteza koji su me razocarali od njega. Sada, sam neutralan sto se tice njega, niti ga gotivim, niti ga mrzim. Jednostavno, kad sumiras njegove dobre i lose stvari koje je ucinio za reprezentaciju, na nuli si. Isto tako, medju dobrim, nikad mu necu zaboraviti to sto je licno otisao po Kolasinca da igra za nas, velika stvar od njega, i tu je stao u svoju duznost kao kapiten.
- Goalgetter
- Kontakt:
Aachen - Leverkusen
#B04: Leno - Hilbert, Spahic, Toprak, Wendell - Castro, Rolfes - Calhanoglu, Son - Drmic, Bellarabi.
#B04: Leno - Hilbert, Spahic, Toprak, Wendell - Castro, Rolfes - Calhanoglu, Son - Drmic, Bellarabi.
Jesam, sta ti treba, Celestine?Babayaro je napisao/la:Kapitenu jesi li to ti ? Da nećeš i Papeta šamarat' ?Cartman je napisao/la:A Susic neka stisne pa neka ga izbaci iz repke ili neka mu oduzme kapitensku traku. Nece se fino provest.
Kakav pacijent...
Dajte gifove gdje je imao pogrešan pas
Treba napraviti gifove kada neki vrhunski napadač izgubi duel ili loptu, kada promaši nešto nemoguće.
Šta je Bale uradio tada brzom Maicon-u, isto tako protiv Barcelone, šta je uradio Di Maria Puyol-u, Ronaldinho svima (Gatusso), Ribery se igrao sa Zabaletom u Engleskoj, istom igraču koji je bio neprelezan na Svjetskom prvenstvu, pa Robben obruka Ramos-a kao da je neki amater u pitanju i još na stotine primjera ima.
Emira ne krasi brzina, sama taktička postavka doprinjela je onom laganom prolazu Nigerijanca (faul?). Pogrešan pas koji nije imao nikakve posljedice treba Emira predstavljati kao amatera. U finalu Svjetskog prvenstva Kroos asistira glavom Higuain-u kao da je njegov igrač, nikom ništa, čini li to Kroos-a lošim igračem?
Koje licemjere na ovom forumu, pljuje se po igraču, a brani se trener svih trenera, inače direktnog krivca za ispadanje u grupi sa gigantima kao što je Nigerija. Jedno je kritizirati igrača, drugo pljuvati (Džeko je poseban zbog keza koji se ne zaboravlja).
Treba napraviti gifove kada neki vrhunski napadač izgubi duel ili loptu, kada promaši nešto nemoguće.
Šta je Bale uradio tada brzom Maicon-u, isto tako protiv Barcelone, šta je uradio Di Maria Puyol-u, Ronaldinho svima (Gatusso), Ribery se igrao sa Zabaletom u Engleskoj, istom igraču koji je bio neprelezan na Svjetskom prvenstvu, pa Robben obruka Ramos-a kao da je neki amater u pitanju i još na stotine primjera ima.
Emira ne krasi brzina, sama taktička postavka doprinjela je onom laganom prolazu Nigerijanca (faul?). Pogrešan pas koji nije imao nikakve posljedice treba Emira predstavljati kao amatera. U finalu Svjetskog prvenstva Kroos asistira glavom Higuain-u kao da je njegov igrač, nikom ništa, čini li to Kroos-a lošim igračem?
Koje licemjere na ovom forumu, pljuje se po igraču, a brani se trener svih trenera, inače direktnog krivca za ispadanje u grupi sa gigantima kao što je Nigerija. Jedno je kritizirati igrača, drugo pljuvati (Džeko je poseban zbog keza koji se ne zaboravlja).
KAPITEN, LIDER, LEGENDA....

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013

Spaha salje pozdrave
Bajram Serif Mubarek Olsun!!!
Zelim vam puno zdravlja,srece i ljubavi!
Viel Gesundheit,Glück und liebe Grüsse!
I wish u lot of health,luck and love!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Sad ce ga kritikovat i za ovo. "Preko Bajrama kupi jeftine poene".
Allah razi olsun kapitenu, i uzivaj.
Allah razi olsun kapitenu, i uzivaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.