FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas Varea zabija 2 gola 

Mi trenutno imamo koeficijent od 5,950 sto bi bilo dovoljno za nosioca u prvom i drugom pretkolu Lige Evrope. Sto se tice Lige Prvaka, npr. ove sezone i sa tim koeficijentom nebi bili nosioci (najmanji koeficijent u drugom pretkolu Lige Prvaka ove sezone je iznosio 7,435). Znaci, sanse postoje da budemo nosioci i u Ligi Prvaka (iako bih rekao da je to nekih 30-40% sansa), ali se prvaci drugih drzava moraju poklopiti. I da, u pretkolima nije bitno koliko pobjeda i remija ostavris kada je rijec o koeficijentu (ima uticaja, ali veoma, veoma malo), vec je bitno dokle se "dogura" (prvo pretkolo Lige Evrope 0,250, drugo pretkolo Lige Evrope 0,500, trece pretkolo Lige Evrope 1,000, play-off Lige Evrope 1,500). I da, svaki remi Sarajeva u ovim kvalifikacijama dize nas koeficijent za 0,025, a svaka pobjeda Sarajeva podize za 0,050.fibonacci je napisao/la:Može li neko da malo opširnije objasni, ko je u toku, da li će mo biti nosioci i iduće godine kada izadjemo u LP ili EL?
Da li će ostati isto kao i ove godine. Znam da kada smo igrali sa Plzenom da nam je malo falilo da budemo nosioci. Sada smo odigrali 4 utakmice i nismo ni jednu izgubili te se nadam da se malo taj koeficijen podigao ali ne znam za koliko. Koliko je ove godine nosioc, koji je bio posljednji na listi imao bodova? Ako je neko u toku nek malo bolje objasni?
AnelZ je napisao/la:Mi trenutno imamo koeficijent od 5,950 sto bi bilo dovoljno za nosioca u prvom i drugom pretkolu Lige Evrope. Sto se tice Lige Prvaka, npr. ove sezone i sa tim koeficijentom nebi bili nosioci (najmanji koeficijent u drugom pretkolu Lige Prvaka ove sezone je iznosio 7,435). Znaci, sanse postoje da budemo nosioci i u Ligi Prvaka (iako bih rekao da je to nekih 30-40% sansa), ali se prvaci drugih drzava moraju poklopiti. I da, u pretkolima nije bitno koliko pobjeda i remija ostavris kada je rijec o koeficijentu (ima uticaja, ali veoma, veoma malo), vec je bitno dokle se "dogura" (prvo pretkolo Lige Evrope 0,250, drugo pretkolo Lige Evrope 0,500, trece pretkolo Lige Evrope 1,000, play-off Lige Evrope 1,500). I da, svaki remi Sarajeva u ovim kvalifikacijama dize nas koeficijent za 0,025, a svaka pobjeda Sarajeva podize za 0,050.fibonacci je napisao/la:Može li neko da malo opširnije objasni, ko je u toku, da li će mo biti nosioci i iduće godine kada izadjemo u LP ili EL?
Da li će ostati isto kao i ove godine. Znam da kada smo igrali sa Plzenom da nam je malo falilo da budemo nosioci. Sada smo odigrali 4 utakmice i nismo ni jednu izgubili te se nadam da se malo taj koeficijen podigao ali ne znam za koliko. Koliko je ove godine nosioc, koji je bio posljednji na listi imao bodova? Ako je neko u toku nek malo bolje objasni?
...zahvaljujem...
"Truth begins in lies."
- SarajlijaTM
Kako nisu,mi imamo @aldinaHead je napisao/la:Jesu li uredni papiri Varei, ima li dozvolu ?

Re: Odg: FK Željezničar
Argentiniyki halifa ima njegove papire:roll:Head je napisao/la:Jesu li uredni papiri Varei, ima li dozvolu ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Hoce li biti otvoren zapad danas na utakmici ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
ja se nadam,makar nek sjever otvoreplavalokomotiva je napisao/la:Hoce li biti otvoren zapad danas na utakmici ?

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Moze i to, jer moguce da opet pocne padati a vjerujem da ima raje koja zeli dociarelinho je napisao/la:ja se nadam,makar nek sjever otvoreplavalokomotiva je napisao/la:Hoce li biti otvoren zapad danas na utakmici ?

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
I ja sam planirao doci cim zavrsi prvo poluvrijeme tekme BiH - Svedskaplavalokomotiva je napisao/la:Moze i to, jer moguce da opet pocne padati a vjerujem da ima raje koja zeli dociarelinho je napisao/la:ja se nadam,makar nek sjever otvoreplavalokomotiva je napisao/la:Hoce li biti otvoren zapad danas na utakmici ?

Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 27 jul 2014, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta je sa Dijalibom, vidim nema ga ni na klupi Mehelena? Uhhhh kako bi nam on legao 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
nije vise dole, sad igra u mks cracovia.mukitmovac je napisao/la:Sta je sa Dijalibom, vidim nema ga ni na klupi Mehelena? Uhhhh kako bi nam on legao
-
- Kontakt:
Aha, nisam to upratioemirati je napisao/la:nije vise dole, sad igra u mks cracovia.mukitmovac je napisao/la:Sta je sa Dijalibom, vidim nema ga ni na klupi Mehelena? Uhhhh kako bi nam on legao

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- BlueForever87
- Kontakt:
Pare od Svrakinog transfera, proslijediti odmah za pravu 9-tku jer nam je ta pozicija tanka..
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme:
6:0
Basa 3x
Sadikovic 1x
Bucan 2x
Basa 3x
Sadikovic 1x
Bucan 2x
- franklampard8
- Kontakt:
DoktorMosaLjoze1921 je napisao/la:Prvo poluvrijeme:
Basa 3x
Sadikovic 1x
Bucan 2x

1946
Kolko igra ona sto je u Konjic otisla, igral argentinac.
-
- Kontakt:
Usao je u 2 poluvremenu
-
- Kontakt:
8:0
Nedo 2x
Nedo 2x
-
- Kontakt: