Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sa 40% smo ih dobili

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
daj nam ovog njihovog garu, kad već nemamo amerikanca u ekipi.. vidi se on hud, jadan obigrava, ćali oko naših na kraju utakmice, dosta mu više švecke i vikinga 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nismo nikad ozbiljnije izgledali
Ne treba nam Amer.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nismo nikad imali ni ozbiljnog treneraKawhi je napisao/la:Nismo nikad ozbiljnije izgledaliNe treba nam Amer.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba nam amer,neki još ne razumiju.
Nad tobom sunce najljepše sja
- sigurnoable
- Kontakt:
Kikanovic, Nurkic, Stipanovic, Teletovic, Glogovac, Djedovic, Vrabac, Buza, Mitrovic, Gordic, Sutalo, Pasalic. NE TREBA NAM AMERICANO NIKAKAV a vjerovatno i necemo ni igrati sa Amerikancem jer to nije stil koji gaji Ivanovic!
Bravo momci, bravo!!!!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gordic Allah na playu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta znači stručnjak na klupi. Harune zaradio si sevapa do kraja života kad si ubijedio ovog čovjeka da preuzme reprezentaciju. Kapa dole.

Sabite ne zasluzujemo te!legenda reala je napisao/la:Pa nismo nikad imali ni ozbiljnog treneraKawhi je napisao/la:Nismo nikad ozbiljnije izgledaliNe treba nam Amer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šta ne gaji Ivanović crnački stil jel? Jaooooooooosigurnoable je napisao/la:NE TREBA NAM AMERICANO NIKAKAV a vjerovatno i necemo ni igrati sa Amerikancem jer to nije stil koji gaji Ivanovic!
Nad tobom sunce najljepše sja
Aj p.......... prosetajpinoglavi je napisao/la:Šta ne gaji Ivanović crnački stil jel? Jaooooooooosigurnoable je napisao/la:NE TREBA NAM AMERICANO NIKAKAV a vjerovatno i necemo ni igrati sa Amerikancem jer to nije stil koji gaji Ivanovic!![]()
![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Svedska odradjena bukvalno sa pola snage. Mirza na kraju malo dodao gas i uzeo titulu najboljeg strijelca sa 18 poena. Nurkic ubi onog crnju, momak je zvijer teska
Kvalifikacije cemo vjerovatno igrati bez Amerikanca i cini se da on i nece puno nedostajati jer Gordic igra fantasticno. Za EP bi to trebala biti druga prica, sa nekim dobrim Amerikancem i zdravim Nihadom.
Kvalifikacije cemo vjerovatno igrati bez Amerikanca i cini se da on i nece puno nedostajati jer Gordic igra fantasticno. Za EP bi to trebala biti druga prica, sa nekim dobrim Amerikancem i zdravim Nihadom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
12 Velicanstvenih, niko nam vise ne treba !!!sigurnoable je napisao/la:Kikanovic, Nurkic, Stipanovic, Teletovic, Glogovac, Djedovic, Vrabac, Buza, Mitrovic, Gordic, Sutalo, Pasalic. NE TREBA NAM AMERICANO NIKAKAV a vjerovatno i necemo ni igrati sa Amerikancem jer to nije stil koji gaji Ivanovic!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ima li negdje snimak tekme?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
zao mi je sto Stefan nije dobio sansu
mislim da je mogao malo odigrati
- sigurnoable
- Kontakt:
Nisam rekao "crnacki stil" ali znamo svi da Ivanovic voli timsku igru u koju se ne uklapaju "europski Amerkinaci".Otelo je napisao/la:Aj praznoglavi prosetajpinoglavi je napisao/la:Šta ne gaji Ivanović crnački stil jel? Jaooooooooosigurnoable je napisao/la:NE TREBA NAM AMERICANO NIKAKAV a vjerovatno i necemo ni igrati sa Amerikancem jer to nije stil koji gaji Ivanovic!![]()
![]()
Svidja mi se kako dusko radi,rotira I pravi sirinu u igri.jos vise mi se svidja sto gura ove mlade,kojim treba iskustvo.opet ova djeca zabise zajedno preko 20 poena uz jako finu ostalu statistiku I ucestvovanje u u igri.
Samo malo buzi I vrabcu rutine,da se ne boje ulaza I pravljenja pozicije za sut.juka vec tu dobro odskace,a ova dvojica sto se prije oslobode ,bice dobro za sve.
Mitrovic odlican suter samo malo I on bolje kretanje,I da ima hrabrosti sam stvorit poziciju,bio bi zvijer.
Meni ovo ne izgleda lose,imas mnogo opcija.
Kikan,andrija,I ova djeca ,sasvim solidna klupa.
Za 2-3 godine bice ovo strasna repka,kad ova djeca stasaju,uz sulejmanovica,nihada I mirzu.
Dule ako ostane super,ako ne udarice jake temelje nasem timu.
Samo malo buzi I vrabcu rutine,da se ne boje ulaza I pravljenja pozicije za sut.juka vec tu dobro odskace,a ova dvojica sto se prije oslobode ,bice dobro za sve.
Mitrovic odlican suter samo malo I on bolje kretanje,I da ima hrabrosti sam stvorit poziciju,bio bi zvijer.
Meni ovo ne izgleda lose,imas mnogo opcija.
Kikan,andrija,I ova djeca ,sasvim solidna klupa.
Za 2-3 godine bice ovo strasna repka,kad ova djeca stasaju,uz sulejmanovica,nihada I mirzu.
Dule ako ostane super,ako ne udarice jake temelje nasem timu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nurkic 14 poena i 5-6 skokova za 15 min u igri

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Gledam onog Buzu lik leti 3m i pokupi loptu i onda iste sekunde uradi pas nazad i namjesti je za tricu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.