Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.
sve je dobro dok ne naletiš na Albanku
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.
legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.![]()
![]()
![]()
sve je dobro dok ne naletiš na Albanku![]()
O leđendo.Kakav je osjećaj radit?Bil mogao i mene zaposlit.Taman da pokupim kakvu Skandinavku u Goraždulegenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.![]()
![]()
![]()
Eh pa na to i jesam skoro naletio. Ali nije prava Albanka, nego isti narod kao onaj Miralem Sulejmani. U klubu kao Paris Hilton, a kad je dovedes kuci kao bula. Sta sam vremena i para potrosio na nista.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.![]()
![]()
![]()

moram te malo bolan, nedaj seOtelo je napisao/la:Na svu srecu sve manje i manje. Drzim se onog tvoj starog savjeta za kuliranje i ide boljeBosniacum Lilium je napisao/la:znaci jos places za zenama
kazes joj "uh" i sutra te die ganze familie traziJackTheStripper je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.![]()
![]()
![]()
Ja sam naletio na Albanku, cura k'o avion. Toplo preporucajem...
Kakvi, potrebno je najmanje 5 miliona godina.Kawhi je napisao/la:Divi @Otela agnostika![]()
Nego imal ovdje ko da je dermatolog?Jel moguće da mi mladež aka ben iskoči preko noći?
Tvori sarkastični odgovori su samo odraz tvoje ljubomore jer si lošiji ss.ba igrač od meneDonnie Darko je napisao/la:Kakvi, potrebno je najmanje 5 miliona godina.Kawhi je napisao/la:Divi @Otela agnostika![]()
Nego imal ovdje ko da je dermatolog?Jel moguće da mi mladež aka ben iskoči preko noći?
Ne vjeruj mu ništa.Sandžo je toCartman je napisao/la:Obecao je meni Bosniacum zenu iz Sandzaka. Po mogucnosti da se preziva Kolasinac.
Aferim momcinoCartman je napisao/la:Obecao je meni Bosniacum zenu iz Sandzaka. Po mogucnosti da se preziva Kolasinac.
Pa nisu to Albanke, vidio bi ti svog boga da si naletio na AlbankuCartman je napisao/la:Eh pa na to i jesam skoro naletio. Ali nije prava Albanka, nego isti narod kao onaj Miralem Sulejmani. U klubu kao Paris Hilton, a kad je dovedes kuci kao bula. Sta sam vremena i para potrosio na nista.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.![]()
![]()
![]()
![]()
Zato valjaju skandinavske vile, uvijek spremne za akciju.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
kazes joj "uh" i sutra te die ganze familie trazi
Kao što vam dreamer kaže nemojte se ženiti i ja ti kažem nemoj tražiti posla, oteži s tim fakultetom kolko god možešKawhi je napisao/la: O leđendo.Kakav je osjećaj radit?Bil mogao i mene zaposlit.Taman da pokupim kakvu Skandinavku u Goraždu
Zanimljiva teorija. Zanimljivija od one da je Barack Obama reptil.Kawhi je napisao/la: Tvori sarkastični odgovori su samo odraz tvoje ljubomore jer si lošiji ss.ba igrač od mene![]()
Eto me za godinu dana ako sve bude islo po planu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Aferim momcinoCartman je napisao/la:Obecao je meni Bosniacum zenu iz Sandzaka. Po mogucnosti da se preziva Kolasinac.najbolje djevojke. I one sto su vani su zadrzale taj mentalitet. Kuci sve rade, kuhaju hranu, vjerne vecinom. U drustvu dama, a ovako malo kad je intimnije prava lavica
Samo se javi kad dodjes, da zovemo i legendu. On mi je obecao da ce doci od prve-druge plate, valjda me nece izraditi
![]()
Ipak bih zelio da naucim par finti od njega![]()
Dobro ba.Zezam se,šta se odmah ljutišBosniacum Lilium je napisao/la: @Kawhi
reci mi to u facu ako smijes
Najbolje je što imam još godinu srednjelegenda reala je napisao/la:Kao što vam dreamer kaže nemojte se ženiti i ja ti kažem nemoj tražiti posla, oteži s tim fakultetom kolko god možeš![]()
Nisam čuo za to.Ne bavim se glupostima.Donnie Darko je napisao/la:Zanimljiva teorija. Skoro pa zanimljiva kao ona da je Barack Obama reptil.Kawhi je napisao/la: Tvori sarkastični odgovori su samo odraz tvoje ljubomore jer si lošiji ss.ba igrač od mene![]()
Što to, da bi ti njeno prezime uzeo ?Cartman je napisao/la:Obecao je meni Bosniacum zenu iz Sandzaka. Po mogucnosti da se preziva Kolasinac.
Ako se preziva Kolasinac ili Spahic, sa ponosom bi uzeo.BelminM23 je napisao/la:Što to, da bi ti njeno prezime uzeo ?Cartman je napisao/la:Obecao je meni Bosniacum zenu iz Sandzaka. Po mogucnosti da se preziva Kolasinac.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.