Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Pa ja babko samo daje dopust, ako su momčiluci ko naš Seo ono od brda odvaljeni, ovi ovako ko Hairlija nemaju šansi kod babka

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Opasne su one. Vole muskarce jake rukeHead je napisao/la:@BL
Ma jedno 2 mjeseca se kontali, mala bombon a ja bio neodlucan. I navecer normala sve bilo kad sutradan promjena za 180 stepeni, ne mozes prepoznati curu. Kao neodlucan si, u 2 mjeseca nisi mogao da me zovnes da izadjemo i sad me je proslo. Jos ja njoj prizno da mi se svidja i ona meni.
Sto je najgore sad sam sjeban totalno, krivo mi.
@Kawhi
2 kuce i da si barem jednom u zivotu posjedovao Mercedesa
@legenda
pa nije bas sitan hairlija
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 27 jul 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:kazes joj "uh" i sutra te die ganze familie trazi :eh
To jeste, zajebani su Albosi. Ne treba se pretjerano petljati u poslove s njima. Lahko se moze obiti o glavu, jer ocito nemaju nikakvih granica. Uglavnom se drze svojima, po cemu bi trebali biti uzor Bosnjacima u dijaspori kako se ne bi asimilirali.
Cura je bila kulturna, lijepa i obrazovana. Poduzetna pravo. No, ja sam na kraju odustao jer nisam zelio imati posla s njenim ocem i bracom.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
I visociji i tezi od Sea.legenda reala je napisao/la:Pa ja babko samo daje dopust, ako su momčiluci ko naš Seo ono od brda odvaljeni, ovi ovako ko Hairlija nemaju šansi kod babka![]()
@BL
ma jeste, pricat cu ti na fb kasnije. Mozda je i znas.
1946
Albanci su ludi ko struja. A po mom iskustvu i relativno glupi. Ali vjerovatno i druge nacije to kazu za Bosance. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne kaska puno za našim Seom, stvarno ne znam što je babko tako odlučioBosniacum Lilium je napisao/la:
@legenda
pa nije bas sitan hairlijaali cim babko vidi da to nije aus Sandzakland, onda nema dopustenja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moguce da znam. Drzimo se mi ovdje u Sa ko masoni. Moja porodica je nesto kao veliki mestar, dosla 70tih i povukla pola SandzakaHead je napisao/la:I visociji i tezi od Sea.legenda reala je napisao/la:Pa ja babko samo daje dopust, ako su momčiluci ko naš Seo ono od brda odvaljeni, ovi ovako ko Hairlija nemaju šansi kod babka![]()
![]()
@BL
ma jeste, pricat cu ti na fb kasnije. Mozda je i znas.![]()
@brat svedjanin
istina. Ja nikad nista nisam htio imati sa njima. A kao i Sandze opasna nacija
@legendo iz reala
Sandzakland korijeni
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Moram skontat nešto za tu mečkuBosniacum Lilium je napisao/la: @Kawhi
2 kuce i da si barem jednom u zivotu posjedovao Mercedesa![]()
Ovdje sam da potvrdim ovoHead je napisao/la:I visociji i tezi od Sea.legenda reala je napisao/la:Pa ja babko samo daje dopust, ako su momčiluci ko naš Seo ono od brda odvaljeni, ovi ovako ko Hairlija nemaju šansi kod babka![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ih tesko bit visi od Kolasinca, lik 1,80. Ali aferim ako si tezi od njega. 
193 cm 94 kgCartman je napisao/la:Ih tesko bit visi od Kolasinca, lik 1,80. Ali aferim ako si tezi od njega.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam nikad upoznao curu iz Sandzaka, mora da su punije ovako, ipak to cijeli zivot hrane se sudzukom i ovcavinom, kad vidim Sea, kao od brda odvaljen, mora da su i cure takve. 
- legenda reala
- Kontakt:
ja sam veći i od Kolašinca i od Hairlije

- JackTheStripper
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Eh pa na to i jesam skoro naletio. Ali nije prava Albanka, nego isti narod kao onaj Miralem Sulejmani. U klubu kao Paris Hilton, a kad je dovedes kuci kao bula. Sta sam vremena i para potrosio na nista.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: Pa to je bio plan brate moj, ali kad te seljankure misle da su neke starlete...Odsad samo vile.![]()
![]()
![]()
sve je dobro dok ne naletiš na Albanku![]()
![]()
Zato valjaju skandinavske vile, uvijek spremne za akciju.
Yebes skandinavske vile. Vjerujem da su Norvezanke i Svedanke u pet deka sto se promiskuiteta tice. Ali, dosadi to. Lijepe su one, to stoji. Ali kako staris zelis neku stabilnost. Steta samo sto se nase "hanume" furaju na te Skandinavke, pokupile su ono najlosije od njih.
I kako sad kao mlad momak da nades, lijepu, cestitu i obrazovanu djevojku svoje gore list? Kako? Iz postojbine importirati? Tu nastaje problem naci djevojku gore navedenih osobina, a da se ne udaje za tebe zbog papira.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Ma nisu takve čini ti se. Samo što u krevetu ne da moraš biti aktivan, nego radioaktivan da bi zadovoljio potrebe djevojke iz Sandžaka.Goalgetter je napisao/la:Nisam nikad upoznao curu iz Sandzaka, mora da su punije ovako, ipak to cijeli zivot hrane se sudzukom i ovcavinom, kad vidim Sea, kao od brda odvaljen, mora da su i cure takve.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ma kad sam uspio biti sa hercegovkom vise od godinu dana onda Sandzak treba da bude maciji kasalj. 
1946
Ah bas bilo sure thing. Sve bez problema, kad ono odjednom ne moze ona tek tako prvi put. Pa sta si mi onda dosla kuci majku ti seljacku? Jos hoce da je otpratim kuci, a zivi na drugoj strani Osla. Mrs stoko.Bosniacum Lilium je napisao/la:
@cartman
to je bas zali Boze vremena i parapa i kombinacija qrva - qrva je bolja verzije od te navedene
![]()
![]()
Tu smo negdje po visini onda, ali si tezi skoro 10 kila.Head je napisao/la:193 cm 94 kgCartman je napisao/la:Ih tesko bit visi od Kolasinca, lik 1,80. Ali aferim ako si tezi od njega.
Ima li neko niži od 185 ovdje? 
Going on up to a spirit in the sky...
- legenda reala
- Kontakt:
Pa eto našo si curu za ženiti, šta hoćeš višeCartman je napisao/la:Ah bas bilo sure thing. Sve bez problema, kad ono odjednom ne moze ona tek tako prvi put. Pa sta si mi onda dosla kuci majku ti seljacku? Jos hoce da je otpratim kuci, a zivi na drugoj strani Osla. Mrs stoko.Bosniacum Lilium je napisao/la:
@cartman
to je bas zali Boze vremena i parapa i kombinacija qrva - qrva je bolja verzije od te navedene
![]()
![]()
Ali eto gentleman sam, platio joj taxi.
Skupa noc brate.
preporuči je JacktheStriperu
- Goalgetter
- Kontakt:
1.82Nitro je napisao/la:Ima li neko niži od 185 ovdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.