Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Onaj komentator sa ESPNa rece da bi se danas/sutra trebao prikljuciti ekipiGunner4 je napisao/la:@Greivis apsolutno se slazem. To je trenutno najjaca postava koju imamo. Ako dodje DM umjesto Jacka i jaki smo ko zemlja. Klupa nikada jaca... Strasnu sirinu imamo i ako ocekujem da bi moglo biti odlazaka. Iduce sezone prodati i Poldija i Cazorlu ali ove neka ostanu bice povreda bice prostora za igru.
Chambersa isto jedva cekam. Imam osjecaj da bi Campbell mogao biti veliki hit ove sezone kao i Gnabry na pozajmici. Joel,OX,Chambers... Velika garancija za buducnost.
Ovo za Daglasa Costu je cista glupost. Cuj, €20m za plejmekera a Fabregasa smo odbili.
PS: Jeli dosao novi fitnes trener?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Santi zna igrat lopte i nije kloc...slažem se da na krilu ne treba igrat i mislim da treba bit prva zamjena Ezelu....
A.F.C. Bournemouth!
Sumnjam, teško da će se ovaj transfer izvršiti
Što bi nam sad trebao još jedan plej, nekako.. jedino da Cazorla ne napusti ove redove.. ili da mali Campbell dobije nogu
Wojo
Debuchy-Koss-Mert-Gibbs
DMF
Ramiz-Wilshere
Ozil
Sanchez-Giroud

Što bi nam sad trebao još jedan plej, nekako.. jedino da Cazorla ne napusti ove redove.. ili da mali Campbell dobije nogu
Wojo
Debuchy-Koss-Mert-Gibbs
DMF
Ramiz-Wilshere
Ozil
Sanchez-Giroud
Nemate vi bekova za te formacije,ili ce jack na klupu ili ozil na krilo.AA23 je napisao/la:Sumnjam, teško da će se ovaj transfer izvršiti![]()
Što bi nam sad trebao još jedan plej, nekako.. jedino da Cazorla ne napusti ove redove.. ili da mali Campbell dobije nogu![]()
Wojo
Debuchy-Koss-Mert-Gibbs
DMF
Ramiz-Wilshere
Ozil
Sanchez-Giroud
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
David Ornstein (BBC Journalist) : Chambers expected to be announced on Monday, will join Austria camp. Ospina fee about £3m & #Arsenal still in market for DMF + DF if Vermaelen goes
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
eh znaci ospina je tu,,,zna li neko kada je predstavljanje caluma chambersa

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
do 28.7 četiri igrača došla.. sljedece ljeto wengera opet poslati u Brazil..anell je napisao/la:David Ornstein (BBC Journalist) : Chambers expected to be announced on Monday, will join Austria camp. Ospina fee about £3m & #Arsenal still in market for DMF + DF if Vermaelen goes
PS.

ej net me haba nisam vidio moja GRESKA izvinjavam seanell je napisao/la:Bukvalno post iznad tvog je napisano za Chambersa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Šta fali bekovima @suhi??
KvaliteteAA23 je napisao/la:Šta fali bekovima @suhi??
Mislim realno nisu to losi bekovi,od debusya ocekujem jako dobru sezonu,al nisu ni WC . A u formaciji bez krila to su 2 najzahtjevnije pozicije ,gdje se od bekova ocekuje da budu jednako dobri u napadu i odbrani i da stalno lete gore dole.
A i sumnjam da ce wenger odustati od svoje formacije 4 2 3 1,sachez ce tu na krilo,sto je idealno i za njega i za mesuta,jedino drugo krilo upitno,gdje bi najbolje bilo da igra ox ili campbell.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imal ko info kad je predstavljanje Chambersa?
hvala unaprijed
hvala unaprijed
Šta je meni zanimljivo u vezi ovog Chambersa je to što kad je BBC napisao da članak da je obavio preglede u Arsenalu, iznos bio 10 miliona. Kasnije kad sam to vama postavio ovdje i ušao ponovo na njihovu stranicu promijenili su u 16 , ne znam da l' je to još ko upratio. 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
initial fee je 10m a vremenom ce izaci na 16m zavisno od broja nastupa vjerovatnonedim93 je napisao/la:Šta je meni zanimljivo u vezi ovog Chambersa je to što kad je BBC napisao da članak da je obavio preglede u Arsenalu, iznos bio 10 miliona. Kasnije kad sam to vama postavio ovdje i ušao ponovo na njihovu stranicu promijenili su u 16 , ne znam da l' je to još ko upratio.
ps. zna li neko kad je predstavljanje chambersa?
Sutra kažu Vedo (kažu)
Ne vjerujem ja tebi AA23, @anel je provjereniji
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ugl nekom provjerenom novinaru rečeno da sutra potpisuje
Great to see @bbcsport_david confirming that Chambers will join Arsenal tomorrow. He also says we're still after a CDM (and CB if TV leaves)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.