FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ala_juve_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 27 jul 2014, 19:59

Dosta dobra igra rezervi danas u Konjicu.Svi su uglavnom bili na nivou osim golmana koji je kriv za oba gola,a pogotovo drugi koji mu je dao iz mrtvog ugla. Po meni Enis Sadiković se najbolje pokazao,nijednu loptu u 90 minuta nije izgubio i odlično je povezivao na sredini terena.Dosta dobro su igrali Dedić i Hasanović.A od juniora extra odigrali Mekić i Kašić koji su i dali po jedan go. :cool:
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 27 jul 2014, 20:00

treba vise ovakvih utakmica igrati da bi se napadaci raspucali i dobili na samopouzdanju...danas fino vrijeme nije sunca bilo extra za igrat...strijelci za nas 3x basa 2x varea 2x sadikovic 2x turkovic 2x bucan....sve u svemu odlicna provjera i super za nastavak....ono sto raduje je da nasi protiv ekipe iz druge lige igraju kao protiv premier lige ginu trce klizu...jednostvano to je zeljo kojeg hocemo i kojeg cemo gledati....podrska adzemu i idemo zeljoooo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 20:11

nego zna li se šta za stanića i crnu svraku?

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 27 jul 2014, 20:19

FOTO: Visoka pobjeda Plavih uz tri gola Baše

http://fkzeljeznicar.ba/foto-visoka-pob ... ase/10478/" onclick="window.open(this.href);return false;

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 27 jul 2014, 20:31

ChWilla je napisao/la:nego zna li se šta za stanića i crnu svraku?
I ja volio znati, i hoće li još neko doći...Edi Baša izgleda da je dobar,al vrijeme će pokazati jer ovo danas nije mjerodavno...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 jul 2014, 20:36

Po današnjem sastavu ovaj Baša je starter protiv Olimpika za sedam dana, ikao ovo danas nije nikakvo mjerilo, poželiti sreću momcima, sutra braćo svi na Bajram namaz lagano i misliti na Željezničar naš :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2014, 20:37

Meni su,jos kad je tek bilo price oko dolaska Edija Baše,jedni momci iz pule,ga nahvalili bas.Tacno,onaj ko dodje tiho i neprimjetno bude uvjek najbolje pojacanje.
Ja licno puno ocekujem ove godine od nuspahica,base i pogotovo bajića,koji me je odusevio protiv metalurga :thumbup:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 27 jul 2014, 20:41

Dobra utakmica nase ekipe, vise bih rekao ohrabrujuca za pocetak sezone iako FAMOS nije bas neko mjerilo. Mislim da se takodjer na terenu rasciscavaju neke stvari pred pocetak sezone. Stanica treba vratiti na beka, Zeljkovic mora igrati u prvoj, Nedo iako je zabio 2 gola nije me odusevio tako da i njega treba idalje testirati da vidimo da li je za 1 postavu, Sadikovica bi trebalo malo vratiti na klupu, potpuno je bezvoljan i trom na terenu. Basa ce biti jako dobro pojacanje, izuzetno je borben i zeljan dokazivanja a ima i odlican pregled igre (akcija kod drugog gola kada je ja mislim Bajic pogodio precku a Basa iz drugog plana daje go), Varea se manje vise prilagodio nasem nacinu igre i drago mi je da jezicka barijera nece predstavljati problem ubuduce jer njega je komunikacija izmedju i drugih bila danas dosta dobra. Sve u svemu, ponavljam, dobra i prije svega ohrabrujuca igra naseg tima. Spoj mladosti i iskustva je dobitna kombinacija za dobre rezultate koje sa ovakvom igrom mozemo ocekivati. Drago mi je da su i juniori pruzili dobru partiju u Konjicu jer su oni nasa buducnost i dobar dio njih je vec na klupi za rezerve. Mozda se bas medju tim igracima krije neko ko ce danas-sutra biti igrac odluke i tzv. dzoker igrac, i mislim da ovim mladjima treba davati vise prilike u kup utakmicama, pogotovo na samom pocetku takmicenja kada protivnici ne bi trebali biti jaci jer ce jedino tako skupiti iskustvo i moci ce odgovoriti i mnogo tezim zadacima kada za to dodje vrijeme.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 27 jul 2014, 21:00

ako je svraka na probi u simurq-u ili je potpisao u srijedu ce igrati prijateljsku protiv Fulhama, a prenos ce biti na sport klubu, tako da cemo imati priliku ga gledati ako bude igrao i ako je ostao dole..

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jul 2014, 21:19

Jamak i Bucan najbolji na terenu. Basa pokazao da se na njega moze ozbiljno racunati, ali to treba dokazati protiv jacih protivnika. Bajic solidan. Tomic ok. Sadikovic nastavlja po svom, ni zelje za igrom, ni igre... Stanic opet na desnom beku, lijepo. Zeljkovic i Bogdanovic stoperi, nadam se da Zeljkovica nece ni vadit iz prvih 11, on mora igrat na nekoj poziciji. Kvesa solidan. Antolovic bez posla. Kasnije su dobili priliku ostali, sve oci uprte u Vareu. Jos je nespreman i bojim se da cemo se za pocetak morat zadovoljiti sa jedno 20 minuta-pola sata od njega. Maksimum ocekujem poslije zimskih priprema, ako bude prije, jos bolje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 27 jul 2014, 21:19

Antolović
Kvesić Kosorić Bogdanović Dedić
Stanić Tomić Jamak Bučan
Varea
Turković

A po meni imamo i jak drugi sastav:

Kjosevski
Memija Zeljković Fejzić Čolić
Baša Hasanović Sadiković Nuspahić
Bajić
Količić

P.S. Čuo sam da bi nas uskoro trebao pojačati Đorđe Lazić, igrač Metalurg Donjecka, ofanzivni vezni čovjek ima 133 utakmice u Ukrajinskoj ligi i postigao je 12 golova, takođe nastupao i za Partizan i imao preko 50 nastupa - ako bi se ovo uspjelo završiti, dobili bi top pojačanje..
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!

Pa-pa-paranoja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 jul 2014, 21:51

BlueForever87 je napisao/la:Antolović
Stanić Tomić Jamak Bučan
Varea
Turković

Kjosevski
Bajić
Količić

P.S. Čuo sam da bi nas uskoro trebao pojačati Đorđe Lazić, igrač Metalurg Donjecka, ofanzivni vezni čovjek ima 133 utakmice u Ukrajinskoj ligi i postigao je 12 golova, takođe nastupao i za Partizan i imao preko 50 nastupa - ako bi se ovo uspjelo završiti, dobili bi top pojačanje..
:facepalm: :facepalm:
Zar i Kvesic i Dedic nisu lijevi bocni.. :? :roll:
veze ti nemas,ja sam pitar al znam da Zeljkovic pa i Nuspahic moraju igrati u prvih 11 ..mozda cak i Bajic.. :wave:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jul 2014, 21:52

mma_hz je napisao/la:
Stanić Tomić Jamak Bučan
Varea
Turković

Kjosevski
Bajić
Količić

veze ti nemas,ja sam pitar al znam da Zeljkovic pa i Nuspahic moraju igrati u prvih 11 ..mozda cak i Bajic.. :wave:
eh upravo,i vjerovatno ce tako i biti
Nuspahic i Bajic ce igrati 100 % u prvoj,a za Zeljkovica cemo vidjeti iako bi i on trebao igrati u prvih 11 :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 22:02

dedić kao može i desnog, mada to nismo vidjeli i mislim da nije struci u planovima za prvih 11. naš ubjedljivo najbolji desni bek je stanić ako ne ode.

a ja navijam da ode jer je on mentalno isti tip k'o svraka koji će se vratiti u prosjek i ispod njega ako sad ne napreduje (čitaj ode u bolju ligu).

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 27 jul 2014, 22:06

arelinho je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Stanić Tomić Jamak Bučan
Varea
Turković

Kjosevski
Bajić
Količić

eh upravo,i vjerovatno ce tako i biti
Nuspahic i Bajic ce igrati 100 % u prvoj,a za Zeljkovica cemo vidjeti iako bi i on trebao igrati u prvih 11 :)
Nije ovo kako će biti, kako treba da bude, nego kako bi ja volio da bude a to su dva svijeta različita. Nuspahić ti neće još u prvu, prvo zbog povrede, drugo znamo da se u Želji ne uskače tako lako u prvi tim. Bajić može jedino iza Nede, a Varea nazad umjesto Bučana može i ta kombinacija. Zeljković nije za prvog tima

Pa-pa-paranoja

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 27 jul 2014, 22:14

@BlueForever87

to da se ne uskace u zelju tako brzo je samo proslost. mislim da adzem ima skroz neku drugu viziju i da nije to ona amarova stara. naprimjer amar ti ne bi promjenio timu za razliku od makedonije nema sansa, a adzem je to vrlo hrabro uradio da je prvo poluvrijeme bilo strasno dobro. jeste mac s dvije ostrice ali vidi se da nije nista kao primjer. tako da mozemo odmah ocekivati i ovog malca iz bihaca kad bude fit, a ovog malog sto je dao tri gola. mozda ne u prvoj ekipi ali ce dobijati sve vise vremena. stalno se spominje STANICA ja sam bio upoznat da je on sve dogovorio s turcima i da je pitanja vremena kada ce ici, ali je neko vec napisao da nije turska opcija nego njemacka i da ostaje, hajd ga sad znaj.
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 27 jul 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 27 jul 2014, 22:17

emirati je napisao/la:@BlueForever87

to da se ne uskace u zelju tako brzo je samo proslost. mislim da adzem ima skroz neku drugu viziju i da nije to ona amarova stara. naprimjer amar ti ne bi promjenio timu za razliku od makedonije nema sansa, a adzem je to vrlo hrabro uradio da je prvo poluvrijeme bilo strasno dobro. jeste mac s dvije ostrice ali vidi se da nije nista kao primjer. tako da mozemo odmah ocekivati i ovog malca iz bihaca kad bude fit, a ovog malog sto je dao tri gola. mozda ne u prvoj ekipi ali ce dobijati sve vise vremena. stalno se spominje svraka ja sam bio upoznat da je on sve dogovorio s turcima i da je pitanja vremena kada ce ici, ali je neko vec napisao da nije turska opcija nego njemacka i da ostaje, hajd ga sad znaj.
Ma može on uskočiti utakmicu, dvije zaredom ali sad za sad od startnih 11 nema ništa, eto vidjećeš. Mada i on i Bučan ko brzi vozovi na toj poziciji :D

Pa-pa-paranoja

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2014, 22:17

mi u suštini pravimo novi tim, mijenja se cijeli koncept, promijenio se trener i formacija, bilo je odlazaka i dolazaka a vjerovatno će ih biti još, većina ovih "iskusnih" je na izlaznim vratima. u toj situaciji nema preplaćenih na mjesto i ne treba da ih bude. ali po dosad prikazanom nuspahić mora igrati kad mu prođe ta peta ili šta je već.

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 27 jul 2014, 22:21

ChWilla je napisao/la:mi u suštini pravimo novi tim, mijenja se cijeli koncept, promijenio se trener i formacija, bilo je odlazaka i dolazaka a vjerovatno će ih biti još, većina ovih "iskusnih" je na izlaznim vratima. u toj situaciji nema preplaćenih na mjesto i ne treba da ih bude. ali po dosad prikazanom nuspahić mora igrati kad mu prođe ta peta ili šta je već.
Nemam ništa protiv, birao sam Seju zbog iskustva. Realno ne možemo o Nuspahiću na osnovu jedne utakmice reći jel dobar ili nije, eto kad mu prođe povreda nek mu Adžem da priliku pa da ga vidimo malo više..

Pa-pa-paranoja

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 27 jul 2014, 22:24

ne moze sejo vise igrati, pogotovo ne od pocetka. vidjelo se da od kad je usao protiv makedonaca na kosevu da smo skroz propiali po toj strani, jednostavno nije to to, a i ima godina. on je prvi za klupi, bar po meni..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.