Dokazan igrac ne ide na probe a onaj koji je izvalio za ovu probu je istresao hrpu nebuloza.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Cuj proba. 
Dokazan igrac ne ide na probe a onaj koji je izvalio za ovu probu je istresao hrpu nebuloza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:

Na svakoj slici haman sa Barkleyom.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Zanima me kako napraviti ovakvu frizuru kao Mume. Zna li ko?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
pustis kravu da te dobro polizeJackTheStripper je napisao/la:Zanima me kako napraviti ovakvu frizuru kao Mume. Zna li ko?
Napravi agdu za hurmašice, možeš iskoristiti i višak od ovih bajramskih. Namaži dobro u kosu, utri do tjemena, češljaj je prema nazad. Stavi kapu nakon toga i prespavaj tako. Trajat će minimum mjesec dana, samo nedaj da pokisne.JackTheStripper je napisao/la:Zanima me kako napraviti ovakvu frizuru kao Mume. Zna li ko?
Prvo ti je da imas oblik glave kao on, a onda malo duzu kosu.JackTheStripper je napisao/la:Zanima me kako napraviti ovakvu frizuru kao Mume. Zna li ko?
Sad ne znam koji preparat koristit, samo ne pretjeraj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JackTheStripper
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Prvo ti je da imas oblik glave kao on, a onda malo duzu kosu.JackTheStripper je napisao/la:Zanima me kako napraviti ovakvu frizuru kao Mume. Zna li ko?
Glava mi je k'o kaca za sir, velika i okrugla. A kosa nazalost kratka.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koji ste vi pacenici bog te, ja spomenuo da imam osjecaj da je na probi a vi jedva docekali da se sprdate i napadate a da pri tome niste sigurni da nije na probi. Vjerovatno nije, ali niko nije 100% siguran da nije. Zato dok ne potpise nista nije sigurno, a vi slobidni nastavite pljuvati. Peace
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da ti pravo kazem i nemoj da imas frizuru kao on, furaj svoje prirodno, yebo ovo zalizivanje a pogtvo frizure kao Pogba, Baloteli i ostali debili.JackTheStripper je napisao/la:Glava mi je k'o kaca za sir, velika i okrugla. A kosa nazalost kratka.Elegant je napisao/la:Prvo ti je da imas oblik glave kao on, a onda malo duzu kosu.JackTheStripper je napisao/la:Zanima me kako napraviti ovakvu frizuru kao Mume. Zna li ko?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
100% smo sigurni da nije na probi.Tracy3McGrady je napisao/la:Koji ste vi pacenici bog te, ja spomenuo da imam osjecaj da je na probi a vi jedva docekali da se sprdate i napadate a da pri tome niste sigurni da nije na probi. Vjerovatno nije, ali niko nije 100% siguran da nije. Zato dok ne potpise nista nije sigurno, a vi slobidni nastavite pljuvati. Peace
- Goalgetter
- Kontakt:
on u Evertonu ustvari samo odrzava formu dok ne krenu treninzi u njegovom novom klubu FK Vrbanjusi,bit ce da je to
Njih dvojica bi se trebali odlicno slagati igraju jedan pored drugoga a nisu direktna konkurencija. Obadvojici je tek 20-tak godina i podjednako vole da igraju muski fudbalGoalgetter je napisao/la:
Na svakoj slici haman sa Barkleyom.
Info iz prve ruke: Besic nije prosao probu. Mozda potpise amaterski ugovor sa Osijekom, da ne moraju placat odstetu Madjarima i HSV-u.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
i ovaj barkley je igracina samo takva 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Cini se i kao dobar i ozbiljan momak. Nije skola Rooney, Wilshere i tako dalje. Vise Gerrard.STEVIE je napisao/la:i ovaj barkley je igracina samo takva
Odlican je Everton za Besica, u svakom smislu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
i meni se cini da je veoma ozbiljan. nisam jos uvijek upratio da je bilo ikakvi problema s njim. zato me i ne cudi sto je upravo on uvijek u blizini besica..Cartman je napisao/la:Cini se i kao dobar i ozbiljan momak. Nije skola Rooney, Wilshere i tako dalje. Vise Gerrard.STEVIE je napisao/la:i ovaj barkley je igracina samo takva
Odlican je Everton za Besica, u svakom smislu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bolje je Mumetu biti prijatelj, nego neprijatelj.
Skontao je to i Ross. 
Igracina samo takva bas takoSTEVIE je napisao/la:i ovaj barkley je igracina samo takva
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Goalgetter, hansbosna i 40 gostiju.