Nema ga u sastavu. Vidjecemo je li makar na klupi.CITY XI v MILAN: Caballero, Clichy, Kolarov, Boyata, Nastasic, Fernando, Navas, Zuculini, Sinclair, Jovetic, Iheanacho
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
pa đe će bit', počeo trenirat' prije 2 danaGoalgetter je napisao/la:Nema ga u sastavu. Vidjecemo je li makar na klupi.CITY XI v MILAN: Caballero, Clichy, Kolarov, Boyata, Nastasic, Fernando, Navas, Zuculini, Sinclair, Jovetic, Iheanacho
4-IN-A-ROW
Midhat naredio da Edin ne igra. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
City bench: Hart, Wright, Lawlor, Richards, Denayer, Garcia, Huws, Rodwell, Guidetti, Rodwell,
nema brata
nema brata
2:0
Jovetic i Sinclair
Sinclaira nigdje nije bilo prosle sezone. A sada igra jako solidno. Protiv Heartsa je isto mislim zabio.
Svaka cast za momka. Znao je da ce dobiti par sansi i da mora da ih iskoristi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jovetic i Sinclair
Sinclaira nigdje nije bilo prosle sezone. A sada igra jako solidno. Protiv Heartsa je isto mislim zabio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jul 2014, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
jeli modic na klupi milana?Ajax je napisao/la:2:0
Jovetic i Sinclair
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nije !!STEVIE je napisao/la:jeli modic na klupi milana?Ajax je napisao/la:2:0
Jovetic i Sinclair
Our XI: Agazzi; De Sciglio, Alex, Rami, Constant; Poli, Cristante, Muntari; Honda, Niang, El Shaarawy
Our bench: Abbiati, Gabriel, Mexes, Albertazzi, Abate, Bonera, Zaccardo, Saponara, Essien, Mastalli, Pinato, Pazzini, Balotelli, Mastour.
Jovetic za Navas i kepec zabi golcinu pravu 3:0. Milan razbijen steta da Dzeko ne igra. Nazabijao bi se on ovdje golova.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jul 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vi ste stvarno kolektivno pukli koliko ste se uvukli u Dzekinu guzi.cu
Zar to treba da bude na klupi ili cak da igra?...dosao na priprem prije 3 dana i dobio jedno 7-8 kila
Nece starter ni biti na pocetku sezone
Zar to treba da bude na klupi ili cak da igra?...dosao na priprem prije 3 dana i dobio jedno 7-8 kila
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
4 : 0
Ovaj novi napadac 17-godisnjak iz Nigerije ga opet zabi. Mislim da je Guidetti zavrsio karijeru u Cityu. Jedino mu malo na ruku ide povreda Negreda. Samo mislim ca se ga ipak prodati ako ne zaigra u drugom poluvremenu.
[youtube][/youtube]
5 : 1 Jovetic
[youtube][/youtube]
Ovaj novi napadac 17-godisnjak iz Nigerije ga opet zabi. Mislim da je Guidetti zavrsio karijeru u Cityu. Jedino mu malo na ruku ide povreda Negreda. Samo mislim ca se ga ipak prodati ako ne zaigra u drugom poluvremenu.
[youtube][/youtube]
5 : 1 Jovetic
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 jul 2014, 19:54, ukupno mijenjano 4 puta.
Info iz prve rukePauk je napisao/la:Vi ste stvarno kolektivno pukli koliko ste se uvukli u Dzekinu guzi.cu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Info iz prve ruke Dzeko ce biti starter 99,99%. Osim ako Jovetic ne poludi i zabije 10 komada na pripremama. U napadu ce igrati Dzeko i Aguero. Jovetic ce biti prva zamjena za Dzeku, Aguero ili Nasrija. A pocinjat ce i poneku utakmicu umjesto tog trojca i jos par igraca. Jedino sto moze mozda uticati na Dzekinu minutazu je ako ne potpise novi ugovor jer je u zadnjoj godini i to je daleko od jednostavne odluke za njega.soccerfan je napisao/la: Info iz prve ruke![]()
![]()
Bome ce ovaj City ponovo u osvajanje lige.
Em sto nije ni prvi tim koji igra a pojedose ove. Caballero jako dobar golman bar do sad a sta bi sa Pantilimonom?
Elem ako ih povrede zaobidju, City ce se opet boriti za titulu i imaju jako dobre sanse da je i osvoje. 
Ovaj Milan je u ogromnim problemima. Neki dan su i od Olympiacosa popusili 3:0.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nego nije da se hvalim nego sta sam govorio o trenutnom kvalitetu Milana, kao i o ulozi Modica u tom timu. Maloga ce posuditi u trecu ligu najvjerovatnije, mozda u drugu mada sumnjam u to.Cartman je napisao/la:Ovaj Milan je u ogromnim problemima. Neki dan su i od Olympiacosa popusili 3:0.
@socerfan
Mislim da je Caballero dosao umjesto Pantilimona koji nije vise clan kluba.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jul 2014, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda je ovo samo moje misljenje ali Jovetic nije konkurencija Dzeki. Imajuci u vidu da Pelegrini ima mozga i nije na drogama ala Mancini, Rotirat ce se Aguero i Jovetic a Dzeko i Negredo. A ugoovora sto se tice, da sam na Edinovom mjestu ja bi ga produzio. Nebi 4 nego mozda 2-3 godine ali imaju odlican tim i jako dobrog trenera i ne vidim razlog zasto bi odlazio.Ajax je napisao/la:Info iz prve ruke Dzeko ce biti starter 99,99%. Osim ako Jovetic ne poludi i zabije 10 komada na pripremama. U napadu ce igrati Dzeko i Aguero. Jovetic ce biti prva zamjena za Dzeku, Aguero ili Nasrija. A pocinjat ce i poneku utakmicu umjesto tog trojca i jos par igraca. Jedino sto moze mozda uticati na Dzekinu minutazu je ako ne potpise novi ugovor jer je u zadnjoj godini i to je daleko od jednostavne odluke za njega.soccerfan je napisao/la: Info iz prve ruke![]()
![]()
Jovetic i nije konkurencija Dzeki to sam i ja rekao ovdje. Jedino mu moze biti konkurencija ako se Pellegrini odluci da igra sa laznim 9-tkama ( u sta sumnjam ) ili ako Jovetic bukvalno poludi i zabije 10 golova na pripremama i tako natjera trenera da mu da sasnu. Dzekina jedina konkurencija je Negredo. Zasto bi odlazio zato jer ce uvijek imati nekog Negreda ili slicnog igraca. Mislim da mu je bolje da odigra u nekom klubu gdje nije toliko velika konkurencija. Nesto kao nalik na Wolfsburg samo bolji klub. Ali to je samo moje misljenje.soccerfan je napisao/la:
Mozda je ovo samo moje misljenje ali Jovetic nije konkurencija Dzeki. Imajuci u vidu da Pelegrini ima mozga i nije na drogama ala Mancini, Rotirat ce se Aguero i Jovetic a Dzeko i Negredo. A ugoovora sto se tice, da sam na Edinovom mjestu ja bi ga produzio. Nebi 4 nego mozda 2-3 godine ali imaju odlican tim i jako dobrog trenera i ne vidim razlog zasto bi odlazio.
Aha. Halali nisam skontao.Ajax je napisao/la:Jovetic i nije konkurencija Dzeki to sam i ja rekao ovdje. Jedino mu moze biti konkurencija ako se Pellegrini odluci da igra sa laznim 9-tkama ( u sta sumnjam ) ili ako Jovetic bukvalno poludi i zabije 10 golova na pripremama i tako natjera trenera da mu da sasnu. Dzekina jedina konkurencija je Negredo. Zasto bi odlazio zato jer ce uvijek imati nekog Negreda ili slicnog igraca. Mislim da mu je bolje da odigra u nekom klubu gdje nije toliko velika konkurencija. Nesto kao nalik na Wolfsburg samo bolji klub. Ali to je samo moje misljenje.soccerfan je napisao/la:
Mozda je ovo samo moje misljenje ali Jovetic nije konkurencija Dzeki. Imajuci u vidu da Pelegrini ima mozga i nije na drogama ala Mancini, Rotirat ce se Aguero i Jovetic a Dzeko i Negredo. A ugoovora sto se tice, da sam na Edinovom mjestu ja bi ga produzio. Nebi 4 nego mozda 2-3 godine ali imaju odlican tim i jako dobrog trenera i ne vidim razlog zasto bi odlazio.
Za 2-3 godine ce biti kasno. Tada jos moze samo prijeci u Milan, Inter ili Wolfsburg. Pod te "losije" klubove spadaju Borussia Dortmund, Schalke 04, Atletico Madrid, Roma, Juventus. Arsenal, Tottenham i slicni. Ali koliko vidim to vise nije toliko aktualno jer skoro svi nabrojani klubovi su kupili napadace ove sezone. Ako ne produzi ugovor biti ce sljedece sezone slobodan igrac i moze da ode u skoro koji god hoce klub na svijetu. Ali ako potpise novi ugovor onda se pita i City dali zele da ga puste. Kao sto npr. nisu zeljeli Negreda da puste prije mjesec dana. Nije tako jednostavna odluka, daleko od toga.soccerfan je napisao/la:
Aha. Halali nisam skontao.Ja eto mislim da je on jos mlad da ide u neki slabiji klub sa manjom konkurencijom. Zato i kazem jos 2-3 sezone u Cityu i onda preci u klub sa manjom konkurencijom. Kako god, on najbolje zna sta je za njega dobro i sigurno ce napraviti dobru odluku.
on još nije produžio ugovor sa cityjem?
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Futbol, GG3, Google Adsense [Bot], hurem, kovac, mercurial, MostarNeretva, Proximic i 64 gosta.