Meni je Stana zreo za klupe..emirati je napisao/la:ne moze sejo vise igrati, pogotovo ne od pocetka. vidjelo se da od kad je usao protiv makedonaca na kosevu da smo skroz propiali po toj strani, jednostavno nije to to, a i ima godina. on je prvi za klupi, bar po meni..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueForever87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
stana je zreo za prodaje dok je još vrijeme.
meni je on zreo da se vrati na poziciju gdje je najbolji i bio a to je desni bek, ako ne ode..BlueForever87 je napisao/la:Meni je Stana zreo za klupe..emirati je napisao/la:ne moze sejo vise igrati, pogotovo ne od pocetka. vidjelo se da od kad je usao protiv makedonaca na kosevu da smo skroz propiali po toj strani, jednostavno nije to to, a i ima godina. on je prvi za klupi, bar po meni..
- BlueForever87
- Kontakt:
Još bolje rečeno, uzeti pare i to dobre dok se može.ChWilla je napisao/la:stana je zreo za prodaje dok je još vrijeme.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
Stana svaki kontakt na podu zavrsi, od kada je dobio kapitensku traku postao je prava pi...ca. Ovako i sa Svrakom bilo. Je li se poslije Metalurga počeli raditi sta na fizičkoj spremi? Ili je opet na ignor stavljeno ?
NO PYRO NO PARTY
generalno tako kapitenska traka djeluje na "našu djecu".
-
- Kontakt:
Ako govorimo o danasnjoj utakmici po meni osim na samom pocetku Stana kasnije izuzetno rastrcan i borben.
moje misljenje da uopce nije problem kapitenska traka. problem je da oni nisu dovoljno dobar kvalitet igraca koji moze igrati dvije, tri sezone u istom ritmu. jednostavno im se desi jedna dobra sezona i ako to klub ne iskoristi oni se vrata na ono sto inace znaju. takoder kod nas igraci ne mogu napredovati u pravom smislu te rijec i za nesto vece bi trebali otici vani, ali opet ni to nije sigurno.
Stana danas odlican na desnom beku ako ne i najbolji
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dok su u toj liniji igrali Stanic i Basa prolazili su kako su htjeli, kad je Stana otisao na lijevu stranu onda je sa Bucanom bilo tako. Slazem se da je Stana bio odlican danas.pile87 je napisao/la:Stana danas odlican na desnom beku ako ne i najbolji
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Malo kod nas treba ljudima da krenu sa pljuvanjem, u svemu smo takvi... odvratno zaista...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
do neki dan su oni anamo a i ostali dusmani pricali da se raspadamo, a pogledajte sad slatkih muka, mi na svakoj poziciji imamo bruku kvalitetnih igraca, na golu Antolovic, a ni Kjosevski nije ni malo los, u odbrani Kvesic, Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kosorić pa i Stanić moze na beka, sve odlicni igraci, u sredini Jamak, dva Sadikovića, Hasanović, Tomić, Varea, od ovih 6 ce trojica bit u formi da ga ****, a svaki od njih je i vise nego odlican kad je u formi, a sad krila... Bajic, Nuspahic, Baša, Stanić moze i ovdje i Bučan, opet slatke muke
u spicu imamo Turkovica koji po meni nije uopste los, bori se, samo ga treba krenut i ako zapne ovdje moze igrati i Bajić. Nismo mi uopste losi kako to neki zele prikazati.
Biće Željo opet šampion !

Biće Željo opet šampion !
FKŽ !
Bajram Šerif Mubarek Olsun manijaci moji. Provedite ovaj Bajram u sreći i rahatluku sa svojim najbližim.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Manijaci Bajram Šerif Mubarek Olsun 

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim manijacima islamske vjeroispovijesti..
-
- Kontakt:
Bajrambarećola braći, najbrojnijoj i najodanijoj armiji na forumu!
Grbavica naš je Hram!!!
Bajram Šerif Mubarek Olsun - EID MUBARAK, Plavoj Braći 

-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun plavoj braći islamske vjeroispovijesti..
Bajram serif mubarek olsun braco.