Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Veceras fale 4 i gube od anonimusa + 4 prvotimca
u milanu od 2006 iz ove ekipe bi na klupu samo mogli Balo i Montolivo...tuga jad i čemer
milanist je napisao/la:busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
e yebo te grom sad, pa samo se zayebajem![]()
Dosta ba![]()
- StephanEl92
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:agazzi, sta si branio, branio si![]()
![]()
stid me gledat, sad bih ugasio
Forza Milan
Constant
Pazi,lik sam,niko ga ne smeta i on prebaci sve živo.
Žao mi Pipa
Žao mi Pipa
Il Club più titolato al mondo!
Ma neka se ovo i dešava, neka forsiraju Muntaria,Esiena, neka i dalje kupuju samo mesare i krkane, šta će nama kreativac na sredi. Taman se riješili Amelie a oni doveli još veći propalitet.
Forza Milan!
ma jest mi **** zao pipa. sta i on sere sa ovim sastavom, pa valjda su pripremne da uvjezbajes ove prvotimce i par ovi klinaca, a ne da ti sjede na klupi svaku tekmu pa se sramotis dzaba
koji ce mu djavo agazzi. constant ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pipu svaka čast, ali ima i on svojih mana. Umjesto da utrpa nekome Zakarda i ostale retarde on još i zahtjeva da se oni ne prodaju. Upali mozak yebem mu majku. I što se tiče ove formacije, kod nas to nikada neće funkcionisati jer je njima logično da na sredi budu trojica koji naprijed ništa ne znaju napraviti.
Forza Milan!
bas su cool. furamo se na Brazil. zato cemo i 7 da primimo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
milanist je napisao/la:bas su cool. furamo se na Brazil. zato cemo i 7 da primimo
Tako su i švabe vodile pa naguraše na 7muxa je napisao/la:Ljudi vode 4-0 i vrše pritisak
Forza Milan!
- LegendKiller
- Kontakt:
Nama ni Šahbaz u odbrani ne bi pomogao. Stoperi su nam uzasni, Alex je istrosen stoper a Rami kojeg hvalite na sva usta je žestoki polovnjak od stopera, budite realni i recite da li bi ga se valensija tako lako rijesila da valja.
Mnogi mi ovdje nisu jasni po pitanju honde i nase formacije. Hocete hondu da igra iza napadaca i hocete 4-3-3 e pa kod 433 nema igraca iza nadaca. A uz to Honda je svakako propalitet na koju god ga poziciju stavis, ono malo za japan sto pokaze to je vise zbog patriotizma japanaca prema domovini.
I opet moram ponoviti mi nemamo igraca za 433, ne mozemo vise ovako igrati, treba se vratiti na klasicnih italijanskih 442 i igrati.
PS
cim prođe ramazan i ovi bajramski praznici ima da se galijaniju sjetim svih najmilih zbog onog golmana Agacija, pa gdje ga nađe pobogu.
Mnogi mi ovdje nisu jasni po pitanju honde i nase formacije. Hocete hondu da igra iza napadaca i hocete 4-3-3 e pa kod 433 nema igraca iza nadaca. A uz to Honda je svakako propalitet na koju god ga poziciju stavis, ono malo za japan sto pokaze to je vise zbog patriotizma japanaca prema domovini.
I opet moram ponoviti mi nemamo igraca za 433, ne mozemo vise ovako igrati, treba se vratiti na klasicnih italijanskih 442 i igrati.
PS
cim prođe ramazan i ovi bajramski praznici ima da se galijaniju sjetim svih najmilih zbog onog golmana Agacija, pa gdje ga nađe pobogu.
- muha milanez
- Kontakt:
Nije mi uopste zao Pipa, sto se prihvatio ovog posla uopste kad je znao da nece dobit sredstva da napravi ekipu kakvu zeli. Nego svake godine isto, daj sto vise polovnjaka pa sta bude. Gledaj ovog golmana levata, jbte kao da nikad u zivotu branio nije. Unaprijed izgubljena jos jedna sezona..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ne sekirajte se,ovo je taktika Pipa da natjera čelu da mu dovede pojačanja 
Il Club più titolato al mondo!
Najgori osjećaj kad prije početka sezone znaš da je naredna sezona propala i slijede mučenje i patnja.
Forza Milan!
- StephanEl92
- Kontakt:
evo ga jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Valja se vama provuc kroz ovo
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
pa jel moguce da ga dadosmo, pa nije dzaba sutra bajram valja ovo proslavit heeh..
sad ce uci balo i zabit 6 golova

edit : barem nam je gida na pdf-u, ja us'o sad na pdf City-ja da se malo zahebavamm kad ono zadnji post prije 10 dana, kome da sta napisem hehe.. ej ba tim im vodi 4:1 a ono vise navijaca ima djurdjevik iz zivinica
sad ce uci balo i zabit 6 golova
edit : barem nam je gida na pdf-u, ja us'o sad na pdf City-ja da se malo zahebavamm kad ono zadnji post prije 10 dana, kome da sta napisem hehe.. ej ba tim im vodi 4:1 a ono vise navijaca ima djurdjevik iz zivinica
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 27 jul 2014, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.