Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Ne bih joj ni marke uz'o 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma bi ja, taman za jedan automatski.Otelo je napisao/la:Ne bih joj ni marke uz'o
@head
https://www.facebook.com/evilproductionzero?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sve zavisi kakva je osoba, ako je ona sponzorusica i ide parama, autima lose joj se pise, ako je ok, pristojna cura ko zna sta ce biti.tuzlak1987 je napisao/la:Napumpat ce nju neko do dvadeset i neke haha, a prije toga izudarat dva ti ona gradska bildera i mafijasaElegant je napisao/la:Ako ova ima 17 i ovako izgleda kad krene na fax i jos malo "ostari" ima da bude macka i po.
Po Sarajevu redovna pojava.Unofficialpage je napisao/la:Stvarno više ne znaš ni koje dijete17 godina ima i ovako izgleda.
P.S. Daj te FB profil da vidim jos slika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Obicni smrtnici kod nje nemaju prolaz, mogu mislit koliko joj lajkici i javljanja dizu ego 
- BluesForever
- Kontakt:
Što nece ovako izgledati,ove današnje cure ništa ne rade(cast izuzetcima) samo sjede u kuci i jedu, sve imaju,nisu to prijašnje cure kada su morale slušati roditelje i raditi po njivi i kopati,cuvati krave i ovce,danas sve manekenke.Teško onom ko ovakve oženi,ima samo da jede konzerve
.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
ovako nestotuzlak1987 je napisao/la:Obicni smrtnici kod nje nemaju prolaz, mogu mislit koliko joj lajkici i javljanja dizu ego

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hahhahahaha istinamiki_92 je napisao/la:ovako nestotuzlak1987 je napisao/la:Obicni smrtnici kod nje nemaju prolaz, mogu mislit koliko joj lajkici i javljanja dizu ego![]()
https://www.facebook.com/evilproductionzero?fref=photo" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:
P.S. Daj te FB profil da vidim jos slika.![]()
imat će mala zahtjeva sa foruma
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- firefirefirely
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma niđe veze znam curu, ravna je ko daska, nosi push up i tako to. Mala nafurana konta da je maca a niđe veze. Ne bi je vektorom dirno.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- firefirefirely
- Kontakt:
Moze nositi push-up, ima za sisa vremena, al brate nogu i guzu da ima, ima.. A sad to sto ovakve nosom paraju oblake, to je najvise kriv muski rodIlPrincipe je napisao/la:Ma niđe veze znam curu, ravna je ko daska, nosi push up i tako to. Mala nafurana konta da je maca a niđe veze. Ne bi je vektorom dirno.
- IlPrincipe
- Kontakt:
hajd dobro etofirefirefirely je napisao/la: Moze nositi push-up, ima za sisa vremena, al brate nogu i guzu da ima, ima.. A sad to sto ovakve nosom paraju oblake, to je najvise kriv muski rod
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni bi ona bacila seen hahaha
e cuj ne bi je dirn`o

Mora da te je odbila.IlPrincipe je napisao/la:Znam je ja 16 godina ove godine puni. Mala misli da je maca niđe veze. Nabila na noge štikle od 20cm, ima 15-16 godina i 40kg, ona mačka ona nešto joooojghfs kako mi ta mala ide na živce ..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unknown Genius
- Kontakt:
Imam više lajkova na slikama nego ona. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Uske tole čine čuda.Šta sam ih ovako vidio,dobre u tolama,a onda se skinu i ništa
Ima nešto poput pushupa i za guzu.Jedna moja poznanka na koju se svi lože nosi to.Meni smiješno jer znam za to pa ih još naložim kako daje svima
Najgore je što nosa baš uske pantole pa joj se ocrta i to i guzica
Btw imam čudan odabir žena.Nijedna u koju sam bio zaljublje nije prepi.čka.Svaka je imala neki poseban detalj zbog kojeg sam se ložio toliko na nju.Ne bih odbio ni ove druge da se razumijemo
Ima nešto poput pushupa i za guzu.Jedna moja poznanka na koju se svi lože nosi to.Meni smiješno jer znam za to pa ih još naložim kako daje svima
Btw imam čudan odabir žena.Nijedna u koju sam bio zaljublje nije prepi.čka.Svaka je imala neki poseban detalj zbog kojeg sam se ložio toliko na nju.Ne bih odbio ni ove druge da se razumijemo
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- RockyMaivia
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
o tome govorim, mala je niđe veze, ima i konjsku facu, kosti joj vire yebo ja sve ako ima 40kg al eto, nek se lože momciKawhi je napisao/la:Uske tole čine čuda.Šta sam ih ovako vidio,dobre u tolama,a onda se skinu i ništa![]()
Ima nešto poput pushupa i za guzu.Jedna moja poznanka na koju se svi lože nosi to.Meni smiješno jer znam za to pa ih još naložim kako daje svimaNajgore je što nosa baš uske pantole pa joj se ocrta i to i guzica
![]()
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, kraljttbvb i 6 gostiju.