RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Znači 1:0. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nemam običaj pisati izvještaj preko izvještajaanel81m je napisao/la:Utakmica je bila u 18:00, moglo se komotno poslije skokova otić.
Naša standardna igra, kao pri kraju lanjske sezone, puno pasova i dodavanja.Sloga se pokazala kao dobra ekipa s obzirom da igraju u trećem rangu takmičenja, komotno bi mogli igrati prvu ligu FBiH.U završnici nemamo oštrinu, po meni ovaj Pop nije ništa bolji od Mirze i tu će nam opet škripiti, ostalo se nema kome šta zamjeriti.Merzić zabio golčinu sa 20 metara, imali smo stalno inicijativu ali nismo napravili puno nekih 100% šansi.
ovo je izvještaj "s brda, s dola" što se kaže, nemam sad živaca za detaljnije.Ako naleti naša sestra Redone ona će to dočarati detaljno.

U jednoj rečenici bih rekla- puno trke, lijepih dodavanja, brzih transformacija iz odbrane u napad i suprotno, ali igra u 16 m

@rodjenisa- Hvala što si me uvrstio u 1. postavu foruma. A i pozicija lijevog krila (valjda je to 11

- RezervniGolman
- Kontakt:
Đavolice legendo ja ti imam snage za četri minute pa ako me pogodis pogodis. Ako nista tu je drug Radovan. Pogađa glavom rašlje ko Bajević birvaktile

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Radovan najveće poslijeratno pojačanje. U ozbiljnim je kombinacijama pred početak sezone. Na njega itekako računam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobro si ti nama ovo saopstio u par rečenicagost je napisao/la:Odgledah ja bogami ovo sa Slogom. Valjda je neko još gledao pa ćenaći vremena za detaljniji izvještaj. Ja ću samo u par rečenica. Dakle, neki generalni moj zaključak bi bio "in Feja we trust" jer ništa drugo ne preostaje, ovo što sam danas vidio je bilo loše.
Par zapažanja, najbolji, daleko, Merzić.....dobri još, Asim i Zolj, mada nije neki bio protivnik da bi se odrbana na neke muke stavljala.
Novopridošli igrači.....Popović, volio bida se varam, ali ne vidjeh ja da je po nečemu bolji od Mirze, nadam se da će Mace uskoro ući u konkurenciju za tim. Hodžić, ne znam, igrao je lijevog beka, u odnosu na Letića stepen niže, kao prvo ne igra na prirodnom mjestu, kao drugo čini mi se prilično bezopoasan u napadu. Pejić je igaro nekih ola sata umjesto njega, i bolje se pokazao.....makar u napadačkom smislu, mada mi se čini da Peja kima malo problem brzine.
Haurdić....zna lopte, vidjelo se, ali čini mi se da su on, Vlada i Hebibović igrači vrlo sličnog profila i ne znam ima li baš za sve mjesta, i koliko zajedno mogu funkcionirati.
Moram reći da me je Vlada nekako najviše zabrinuo, vidi se tu klasa, vidi se da zna, ali nekako nije tu bilo završnog pasa, par puta je imao jedna na jedan sa igračem, i nijednom nije išao na dribling nego je sve nešto dodavao....vidjećemo.
Nikolić....ne znam, onako radilica, vjerovatno nam takav igrač treba, ali on ne donosi nikakvu prednost
Zaboravih spomenuti, Maletić je bio dobar.....rekao bih standardno dobar.....
Blagojević je igrao zadnjih petanest minuta i bilo je tako očito koliko je on nama važan igrač, zna loptu podvaliti, zna od prve odigrati.....on gotovo sigurno nije još fizički spreman, ali nam je neophodan....
Ne znam šta bih još rekao, onaj Škahić je isto igrao petanestak minuta, i čini mi se da bi i od njega moglo biti nešto....
Uglavnom, nadam se da je ovo samo još uvijek dio priprema, da Feja zna šta radi, i da se vrhunac forme negdje tempira za sredinu prvenstva.
Dobro je što prve dvije igramo kući, i to autsajderima, to treba dobiti na mišiće, sigurna sam da će biti gutavo, a onda će se valjda forma dizati
Halal na greškama u kucanju, nije mi se dalo ispravljati...
Edit: Izgleda slagah da ću samo u par rečenica

Ove sezone očekujem evropski Velež, vrijeme je

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- el-fighter
- Kontakt:
Bitno je da pobjedjujemo i kada ne igramo najbolje. Jos bitnije je da pobjedjujemo u prvenstvu, bez obzira kako to uradili. Ne mora to biti atomski fudbal, samo neka pobjedjujemo. Feja je danas vidio na cemu smo i ima jos nekoliko dana da otkloni nedostatke. Sve osim 6 bodova u prva 2 kola je neuspjeh.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
@Red One bez imalo kurtoazije ti jesi nasa legendarna jedanaestka,ono poput naseg Semira Tuce prototipa ovih danasnjih Ronalda,Mesija itd.Salu na stranu ali imas moj respect i duboki naklon za izvjestaje kojima nas castis poslije svake utakmice nasih Rodjenih.Nadam se da ce se ta praksa nastaviti u puno veselijim tonovima u sezoni koja je na pragu i da svi zajednicki slavimo pobjede nasih Rodjenih.
I jos samo mali osvrt na danasnju tekmu,msm da smo mi to odradili ono iskusno,bez puno otkrivanja karata,ipak ce mo to ostaviti za prvo kolo prvenstva.Feja je previse namazan da bi pokazao sve cim raspolaze i sto nam je spremio na proteklim pripremama.Dodjimo mi u Subotu na stadion i da zajedno pogledamo stroj za mljevenje protivnika,kojeg samo visa sila moze sprijeciti da ostvari svoj cilj.
Sretno Rodjeni
I jos samo mali osvrt na danasnju tekmu,msm da smo mi to odradili ono iskusno,bez puno otkrivanja karata,ipak ce mo to ostaviti za prvo kolo prvenstva.Feja je previse namazan da bi pokazao sve cim raspolaze i sto nam je spremio na proteklim pripremama.Dodjimo mi u Subotu na stadion i da zajedno pogledamo stroj za mljevenje protivnika,kojeg samo visa sila moze sprijeciti da ostvari svoj cilj.
Sretno Rodjeni

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
RezervniGolman je napisao/la:Đavolice legendo ja ti imam snage za četri minute pa ako me pogodis pogodis. Ako nista tu je drug Radovan. Pogađa glavom rašlje ko Bajević birvaktile![]()

Mostar u srcu, Velez do groba
Zadnja izmjena: Radovan, dana/u 28 jul 2014, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Radovan je napisao/la:RezervniGolman je napisao/la:Đavolice legendo ja ti imam snage za četri minute pa ako me pogodis pogodis. Ako nista tu je drug Radovan. Pogađa glavom rašlje ko Bajević birvaktile![]()
Kad se pastrmka umori, ja ulazim brato nakon cetri minute ko' dzoker sa klupe broj 69, cuva me neki seljak glavonja, nako' grublji igrac, ja malo igram laznu devetku, malo pravog centarfora, u guzvi uliva prst u guzu centarhalfu sto me cuva da ga malo razljutim, malo ga stipnem kad sudija negleda, raja pocnu da ga hakaju na nacin samo poznat u Mostaru, lik se izgubi, najradije bi da ga vise nema, dobija zuti radi grube igre, a onda ma pocnu zasipati loptama sa obadvije strane, jedna leti, ja skocim, zakucam je pod precku, majke mi moje nemogu je promasiti jer sam malo gore ocelavio imam jos vece celo, onda golmanu sapnem na uho:"je_bo sam ti ma_ter"...bacam dres raji, oni mi ga vracaju jer ima jos da se igra, gol slavim sa rajom iza gola, dobijam zuti radi skidanja dresa.... Neprocjenjivo
![]()
Mostar u srcu, Velez do groba

Kraljuuuuu

Hvala treneru, nista je Suarez kako bih ja ujedao za crveni dres, uho bih odgrizao ako treba.zizu1991 je napisao/la:Radovan najveće poslijeratno pojačanje. U ozbiljnim je kombinacijama pred početak sezone. Na njega itekako računam.
Mostar u Srcu, Velez do groba!

vm22 je napisao/la:Radovan je napisao/la:RezervniGolman je napisao/la:Đavolice legendo ja ti imam snage za četri minute pa ako me pogodis pogodis. Ako nista tu je drug Radovan. Pogađa glavom rašlje ko Bajević birvaktile![]()
Kad se pastrmka umori, ja ulazim brato nakon cetri minute ko' dzoker sa klupe broj 69, cuva me neki seljak glavonja, nako' grublji igrac, ja malo igram laznu devetku, malo pravog centarfora, u guzvi uliva prst u guzu centarhalfu sto me cuva da ga malo razljutim, malo ga stipnem kad sudija negleda, raja pocnu da ga hakaju na nacin samo poznat u Mostaru, lik se izgubi, najradije bi da ga vise nema, dobija zuti radi grube igre, a onda ma pocnu zasipati loptama sa obadvije strane, jedna leti, ja skocim, zakucam je pod precku, majke mi moje nemogu je promasiti jer sam malo gore ocelavio imam jos vece celo, onda golmanu sapnem na uho:"je_bo sam ti ma_ter"...bacam dres raji, oni mi ga vracaju jer ima jos da se igra, gol slavim sa rajom iza gola, dobijam zuti radi skidanja dresa.... Neprocjenjivo
![]()
Mostar u srcu, Velez do groba![]()
![]()
![]()
Kraljuuuuu![]()

- RezervniGolman
- Kontakt:
BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIM VELEŽOVCIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI
Akobogda da iduci docekamo u nekom evropskom gradu cekajuci Rođene da istrče na teren. RAja moja fina iskoristite ova tri dana da posjetite familiju i cestitate im,otiđite i na hareme sjetite se onih koji nisu s nama a uz to gurnite bajramluka maloj raji. Uživajte. Sve vas voli Pastrmka
Akobogda da iduci docekamo u nekom evropskom gradu cekajuci Rođene da istrče na teren. RAja moja fina iskoristite ova tri dana da posjetite familiju i cestitate im,otiđite i na hareme sjetite se onih koji nisu s nama a uz to gurnite bajramluka maloj raji. Uživajte. Sve vas voli Pastrmka
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u crvenoj armiji.. Sretno i hairli da vam bude
)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
RezervniGolman je napisao/la:BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIM VELEŽOVCIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Bajram serif mubarek olsun braco, zivi i zdravi bili i da ovu sezonu slavimo kao nikad uz Rodjene ! 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Bajram Serif Mubarek Olsun Crvenoj Armiji sirom svijeta i svemira 

Bajram Baracula svima koji slave.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
ammarc je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun braco, zivi i zdravi bili i da ovu sezonu slavimo kao nikad uz Rodjene !

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
I ja želim našim Veležovcima islamske vjeroispovjesti da provedu Bajram u miru, zdravlju i veselju sa svojim porodicama. Meni komšije Bošnjaci već počeli pristizati sa baklavama i hurmašicama
Meni je žao što neću moći gledati Rođene ove sezone, jer je Rudar ispao iz lige, ali jednog dana kada bude vremena i novca doći ću i ja u grad na Neretvi da mašem crvenim zastavicama.

Meni je žao što neću moći gledati Rođene ove sezone, jer je Rudar ispao iz lige, ali jednog dana kada bude vremena i novca doći ću i ja u grad na Neretvi da mašem crvenim zastavicama.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
SalePD je napisao/la:I ja želim našim Veležovcima islamske vjeroispovjesti da provedu Bajram u miru, zdravlju i veselju sa svojim porodicama. Meni komšije Bošnjaci već počeli pristizati sa baklavama i hurmašicama![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.