Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bulbasor
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la bulbasor » 29 jul 2014, 14:42

Imamo li sanse za cetvrtfinale?? Moze li neko otprilike napisati najpovoljniji rasplet u nasoj grupi po nas?
Gledam danas kvota na nas 2.35, to je sigurica :D. gledao sam drugi dio utakmice jucer, i zadovoljan sam i u U18 imamo strasnog potencijala.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 29 jul 2014, 14:43

Svaki poraz ispod 20 razlike je uspjeh :zviz:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 14:44

bulbasor je napisao/la:Imamo li sanse za cetvrtfinale?? Moze li neko otprilike napisati najpovoljniji rasplet u nasoj grupi po nas?
Gledam danas kvota na nas 2.35, to je sigurica :D. gledao sam drugi dio utakmice jucer, i zadovoljan sam i u U18 imamo strasnog potencijala.
Pobijedis obje u cetvrfinalu si sigurno... Mozes i sa jednom pobjedom, al to su vec kasike i bacanje graha... Tesko ostvarivo...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 jul 2014, 14:54

MrMuscle je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Imamo li sanse za cetvrtfinale?? Moze li neko otprilike napisati najpovoljniji rasplet u nasoj grupi po nas?
Pobijedis obje u cetvrfinalu si sigurno... Mozes i sa jednom pobjedom, al to su vec kasike i bacanje graha... Tesko ostvarivo...
nismo pobjedili srbiju koja nam se nudila i od koje smo objektivno bolji, a sada pobjediti crno gorce i spaniju koji su definitivno bolji od srbije :kafa:
mislim duboko u sebi se nadam, ali vjerovatnoca je mala :bih:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 jul 2014, 14:57

MrMuscle je napisao/la:
Bilo bi dobro da pobjedimo bar jednu jer bi onda izbjegli Rusiju i Češku u prvoj tekmi razigravanja koje su očigledno bolje od Belgije i Engleske. Vidjeli smo da smo bolji i od Češke ali manje su šanse da se okliznemo protiv Bel i Eng. Međutim ima još nade i ne treba unaprijed gledati u borbu za opstanak dok još ima šanse za 1/4. Djeca su ovo i što nebi mogli dobiti obje. Dan za danom čak i seniori osciliraju.
@basket ne želim dalje rekao sam. Kažem još jednom recite i na pp ako treba ako nešto znaš da je ovaj uradio Sadnru, ali iz dostupnih info ovo je jedina logika. Ne brojim krvna zrnca djetetu i glupo je što sam bilo šta rekao u vezi toga ali nisi u pravu. Njegov patriotizam nije upitan ali mora znati da se za repku igra bez obzira ko je trener. Okrećeš ponovo temu na odmahivanje rukom i tome sl. Nema trenera koji ne jb mater i sl. tj rijetki su.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 jul 2014, 15:07

zaboljisportuBiH je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
Bilo bi dobro da pobjedimo bar jednu jer bi onda izbjegli Rusiju i Češku u prvoj tekmi razigravanja koje su očigledno bolje od Belgije i Engleske. Vidjeli smo da smo bolji i od Češke ali manje su šanse da se okliznemo protiv Bel i Eng. Međutim ima još nade i ne treba unaprijed gledati u borbu za opstanak dok još ima šanse za 1/4. Djeca su ovo i što nebi mogli dobiti obje. Dan za danom čak i seniori osciliraju.
@basket ne želim dalje rekao sam. Kažem još jednom recite i na pp ako treba ako nešto znaš da je ovaj uradio Sadnru, ali iz dostupnih info ovo je jedina logika. Ne brojim krvna zrnca djetetu i glupo je što sam bilo šta rekao u vezi toga ali nisi u pravu. Njegov patriotizam nije upitan ali mora znati da se za repku igra bez obzira ko je trener. Okrećeš ponovo temu na odmahivanje rukom i tome sl. Nema trenera koji ne jb mater i sl. tj rijetki su.

Citam van i kontam dali bi se prijavio i odgovorio, kontam se kontam ... I onda dodjes ti i izvalis taku glupost da francuska sobarica ne moze ocistiti... Ali hajmo redom, prvo si optuzivao malog Gacica da je zvijezda da je ovo ono, da je Baja bog otac i sve, kada smo ti ja i basket dokazali da Baja kao pedagog treba znati da smiri situaciju a ne da kaze idi u ****, sada okreces pricu sta je Baja uradio Gacicu ? Time potvrdujes moju tvrdnju da Baja i mladi ko ja i ruski :clap: Druga stvar u ovih 4 utakmice koliko si ti vidio da smo neku akciju odigrali, da smo nesto pozvali ? Nemoj mi reci da nije Baja za to zaduzen, ili slicno, igralo se sve na ho ruk, tacnije na kvalitet Atica, Djedovica i ostalih . Cetvrto sta mu je Baja uradio, sta ce mu uraditi covjek jednostavno ne zna, kada se sjetim kod Firketa Sandro igrao 20 minuta isto pazi i kao kod Baje nije A rekao jos ga Firke na pogresnu poziciju stavio , a kod Baje se buni ?

JA ne znam ko si ti Baji ali cinjenica da ga branis kao da si rod, ili nesto trece ? Zar treba Baja koji nikada radio nije da se uci na nasoj reprezentaciji i sve ???? :salut:

P.P.S Za ovo **** matere, sto si ti s brda sisao koliko toliko trebas znati da djeci u vaznim utakmicama unistavas psihu tim kabadahijskim ponasasnjem :salut:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 jul 2014, 15:17

Pocinje mec protiv Crne Gore.
Idemo do pobjede.
BosnaE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jul 2014, 15:18

Danas nema streama :evil:

Hajmo vršnjaci do pobjede. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 15:25

nerminh74 je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
nismo pobjedili srbiju koja nam se nudila i od koje smo objektivno bolji, a sada pobjediti crno gorce i spaniju koji su definitivno bolji od srbije :kafa:
mislim duboko u sebi se nadam, ali vjerovatnoca je mala :bih:
Za Spance ne bih bas rekao.. Ipak su Srbijanci ubili brasno u njima u medjusobnom duelu... Bas ih otresli... Ne kazem da cemo mi dobiti Spaniju al samo karikiram... Crna Gora i Srbija su tu u 5 deka... Al evo nasi su fino krenuli samo prave previse faulova...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 29 jul 2014, 15:26

Ubi nas opet ovaj Petar Popovic, ko se sjeca prije dvije godine na u16 prvenstvu utrpao nam je 35 pts, uz nestvarne procente suta za taj uzrast.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 29 jul 2014, 15:28

Nevjerovatno koliko gresaka u igri imamo pa ovo je strasno :(

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jul 2014, 15:30

Ne možeš pobjedit kad svaki drugi napad TO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 jul 2014, 15:31

sad su izmjenili popovica, ilica i nikolica, njihova 3 najbolja igraca, sad moramo sustici.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 jul 2014, 15:35

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 jul 2014, 15:36

14-20 nakon prve cet gubimo

Lose za sad
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2014, 15:37

ubi nas ovaj Popović
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 jul 2014, 15:38

Tako je Nedime, jedino nas on i Atic mogu dovesti do pobjede
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 jul 2014, 15:40

Čime ste mi dokazali? Trebao je Baja otići u Španiju po njega jel? Mali igrao čitav turnir i kad je otišao tamo rekao neće više doći. Ne okrećem ja priču ja konstantno pitam da mi kažete ako znate šta mu je uradio da je opravdano sa Gačićeve strane da kaže da neće da igra. Evo recite mi pa ću i ja početi pljuvati po Baji. Možda nije pedagoški slažem se ali kažem ti da svi treneri psuju ko kočijaši i to ta djeca znaju vrlo dobro. DUleta bi onda trebalo ubiti na licu mjesta. Ako misliš da to nije tako onda nikad nisi ušao u salu. Ako je to razlog onda mali i ne treba da igra košarku jer će stalno imati problema sa trenrima. Ako nije pravio probleme Firiću ne znači da neće praviti nekom drugom. I Atić je pravio probleme, pa nije pravio, pa je pravio pa evo sad opet ne pravi itd. Ništa g aja nisam optuživao nego samo iznosim kontra stav tog vašeg gdje ste optužili Baju a ni vi veze nemate šta je ustvari bilo. Pokušavam vam reći da po logici svtari koje znamo nije do baje nego je mali ko kakva uvrijeđena mlada. U bivšoj državi su i udarali djecu na fizičkom i sl pa se nikad niko nije bunio i svi su bili odgojeni kako treba. Sad kako su počeli i roditelji i menadžeri da se pitaju stanje je katastrofalo pa svaka sitnica utiče na to ko će igrati a ko ne. Nisam mu ja niko i ništa ali mi vi ne rekoste nijedan opravdan razlog zbog kojeg bi mali rekao da neće igrati. Odmahuje Baja i Nedimu i Atiću i Aleksi i svima pa djeca igraju ko sat. Morate mlao realnije gledati ali jok vi po Baji udarate i svaku činjenicu koja se može izrnuti izvrćete portiv Baje. Čuj nikakvu smislenu akciju. Pa protiv Turske igramo zonu koja je učinila dosta toga dobroga. Protiv Čeha Atić rano napravio faulove pa i Plutak i čovjek vrti i čuva ga i gurne ga na kraju i ovaj odigra kad najviše treba. Niej on kriv što sinoć fulamo deset zicera, za skokove sigruno da im skreće pažnju non stop. Što Aleksa baci deset lopti čistih u bunar itd itd.

Za ovo sišao sa brda neću ništa odgovoriti. Nek ti je na čast. SAd fakat toliko od mene.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.