Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...
Btw. Ne šaljite nam onog vašeg @MrMuscle-a na našu temu, osramoti vas do bola. Za rukicu ga fino i neka ga ovdje s vama, dok se malo me emancipuje.
Dajte nekog pametnijeg da bar bude zanimljivije.
Btw. Ne šaljite nam onog vašeg @MrMuscle-a na našu temu, osramoti vas do bola. Za rukicu ga fino i neka ga ovdje s vama, dok se malo me emancipuje.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Sva sreca pa nisam ''nevidjeni genije'' kao tiUnknown Genius je napisao/la:Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...

Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 29 jul 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
@mrmuscle je diverzant, ubacimo ga da vam rasturi redove i oplodi zensku populaciju.Unknown Genius je napisao/la:Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I ti se zoves insanom?Sissoko je napisao/la:@mrmuscle je diverzant, ubacimo ga da vam rasturi redove i oplodi zensku populaciju.Unknown Genius je napisao/la:Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...

Vidal ostaje u Juventusu, ili barem ne dolazi u United. To je ocito bilo kome ko malo bolje prati izvore odakle dolaze te informacije. Mnogi od tih medija su, manje-vise, drugorazredni i tesko da mogu imati pouzdane informacije. Gotivim Juventus i zadnje sto mu zelim su odlasci najboljih igraca, osim ako trebaju doci u United sto smo se vec dogovoili da je supljak i priznali na obje strane.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ne znam je li bilo..
Juventus and PSG officials will meet in a couple of days to finalise Adrien Rabiot's move to Turin - Le Parisien
Juventus and PSG officials will meet in a couple of days to finalise Adrien Rabiot's move to Turin - Le Parisien
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nakon današnjih postova kupi kakvu finu kapicu i moli Boga da te ko ne prepozna.MrMuscle je napisao/la: Sva sreca pa nisam ''nevidjeni genije'' kao ti![]()
Na našu temu inače navrati svakakvog škarta, ali mislim da neinteligentnija osoba od tebe nije bila.
Jest jedna... msm da mu je nick Unknown Genius...Unknown Genius je napisao/la:Nakon današnjih postova kupi kakvu finu kapicu i moli Boga da te ko ne prepozna.MrMuscle je napisao/la: Sva sreca pa nisam ''nevidjeni genije'' kao ti![]()
Na našu temu inače navrati svakakvog škarta, ali mislim da neinteligentnija osoba od tebe nije bila.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Dijete drago što odmah ne reče da si osnovac, pustio bih te na miru. Doduše trebao sam to zaključiti po postovima tipa ovog.
Nego, de prevedite, da budemo u toku.
Alegri- "Ho parlato con Vidal ieri, innanzitutto per accertarmi delle sue condizioni fisiche, visto che ha giocato un Mondiale, visto che ha subito un'operazione e dopo 32 giorni ha giocato delle partite del Mondiale. Però il ragazzo è motivato, la società e l'allenatore sono felicissimi che lui rimanga qui alla Juventus"
Nego, de prevedite, da budemo u toku.

Alegri- "Ho parlato con Vidal ieri, innanzitutto per accertarmi delle sue condizioni fisiche, visto che ha giocato un Mondiale, visto che ha subito un'operazione e dopo 32 giorni ha giocato delle partite del Mondiale. Però il ragazzo è motivato, la società e l'allenatore sono felicissimi che lui rimanga qui alla Juventus"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pricao sa njim o raznim stvarima, motivisan je i ostaje 

Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa.
MrMuscle je napisao/la:Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa... pa onaj trol PEP ispade cak gospoda naspram tebe...
Koga ba ti nazivas trolom jel

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ti bar kad trolas to radis o Juveu, a ovaj o internim stvarima koja nemaju veze sa temom...PEP je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa... pa onaj trol PEP ispade cak gospoda naspram tebe...
Dosta ljudi moji
Ne vrijedi Vidal ovakvog prepiranja ! Svako na svoju stranu i mirni svi !

Max Allegri
Mig_Mig je napisao/la:Dosta ljudi mojiNe vrijedi Vidal ovakvog prepiranja ! Svako na svoju stranu i mirni svi !

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sve je to drugarski
Za sve navijace Juventusa je United uvijek bila jedna od najvecih ekipa.. Samo nam sad englezi nisu simpaticni jer kvare car kada su transfer rokovi..

a kad sam ja to majke ti trolo ,nekad davno care bilo je medjusobnih prepuirki s obje strane,s teznjom da jedna drugu stranu ubjedi u ispravnost svojih argumenata ,stvari su objektivno iznosene bar s moje strane,neke stvari su se i obistinile,iako imam postovavnje prema juvetu kao velikanu ,juve umjesto da raste juve gubi svoj sjaj i tone iz dana u dan to je realnost nazalost,ne smao juve nego i ostali italijanski velikani milan ,inter.,e sada sto se tebi i nekima, neke stvari nisu svidjele ,ne svidjaju to je vas problem ,jer stvari gledate ponajvise sa subjektivne strane i bjezite od neke realnosti .MrMuscle je napisao/la:Ti bar kad trolas to radis o Juveu, a ovaj o internim stvarima koja nemaju veze sa temom...PEP je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa... pa onaj trol PEP ispade cak gospoda naspram tebe...
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi ne tonemo, samo nismo finansijski mocni da ispratimo plate igracima, a ostali klubovi tu mogu dati cak i duplo vece plate..
Dok ostale stvari sto se tice juventusa su za cistu desetku, stadion nov i sve oko kluba, kud ces bolje za navijace sto se italije tice
Dok ostale stvari sto se tice juventusa su za cistu desetku, stadion nov i sve oko kluba, kud ces bolje za navijace sto se italije tice
To mi malo nije jasno. Ne tako davno ovaj gore je pisao o parama koje ste dobili na ime TV prava, titule ili cega vec i uz sponzorske ugovore to je i vise nego dobra cifra. Jel` rijec o dugu za stadion mozda? Juve moze vrlo lako izrasti u finansijski itekako jak klub sto bi danas zasigurno i bio da se nije desila ona cijela farsa sa izbacivanjem ali mi nekako nije logicno da se neke ponude ne mogu ispratiti ili da mali Iturbe ode u Romu koja sigurno finansijski ne moze parirati Juventusu ili sam se ja tu zajebao.tuzlak1987 je napisao/la:Mi ne tonemo, samo nismo finansijski mocni da ispratimo plate igracima, a ostali klubovi tu mogu dati cak i duplo vece plate..

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je mislim dobar tekst bas o toj temi na prethodnim stranama..Rooney88 je napisao/la:To mi malo nije jasno. Ne tako davno ovaj gore je pisao o parama koje ste dobili na ime TV prava, titule ili cega vec i uz sponzorske ugovore to je i vise nego dobra cifra. Jel` rijec o dugu za stadion mozda? Juve moze vrlo lako izrasti u finansijski itekako jak klub sto bi danas zasigurno i bio da se nije desila ona cijela farsa sa izbacivanjem ali mi nekako nije logicno da se neke ponude ne mogu ispratiti ili da mali Iturbe ode u Romu koja sigurno finansijski ne moze parirati Juventusu ili sam se ja tu zajebao.tuzlak1987 je napisao/la:Mi ne tonemo, samo nismo finansijski mocni da ispratimo plate igracima, a ostali klubovi tu mogu dati cak i duplo vece plate..
Npr United vidalu moze dati deset mil platu, mi pet mil. Velika razlika.. Stadion je odlican za prihode, to u italiji u skorije vrijeme mozda ispostuje roma i napravi sebi svoj. Uglavnom oni imaju sada bolju podlogu, prodali su par igraca i trose taj novac, nisu sada to neki njihovi prihodi vec trose od prodaja, a juve za razliku od rome nije masno prodao nekog igraca u skorije vrijeme, a ima iza sebe dosta transfera koje na rate isplacuje.
Juve ima jak ugovor na ime TV prava... uz Real I Barcu najjaci... al ostali sponzorski ugovori nisu bas toliko jaki da se moze parirati Realu Chelseu Cityu PSG I ostalim mocnim fin klubovima... a I svakako se jos vuku repovi iz proslosti... I oni su kamen spoticanja...
Roma ima bogatog vlasnika koji otvara kesu zato I dovode skupe igrace ili ih preplacuju... Agnelli je enormno bogat al on ne zeli biti sirokogrudan kao deda ili otac mu... bas se I zbog toga kaska...
Roma ima bogatog vlasnika koji otvara kesu zato I dovode skupe igrace ili ih preplacuju... Agnelli je enormno bogat al on ne zeli biti sirokogrudan kao deda ili otac mu... bas se I zbog toga kaska...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.