Druga solucija je da nam daju Adlera mi njima Kroosa i rijesen problem. To je moja zelja.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ma najbolje je mozda jos jedna godina posudbe, jer ne vidim njega u ovom timu Bayerna, trenutno. Najvjerovatnije bi Muller trebao na klupu, ali to nema sanse. Gaal ga voli kao da je njegov potomak.
Druga solucija je da nam daju Adlera mi njima Kroosa i rijesen problem. To je moja zelja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Moguce je da ce produziti jos godinu ali prodati ga nece nikako u to sam siguran
Ima jos do Fiorentine polako
Ima jos do Fiorentine polako
@Gero i ti volis kontre ko Zlatko Vujovic pa od svake desete upali
Cuj C.Eduardo pa bi ga manje vidjeli nego Ribyja na terenu malo malo pa se sa nekim posaketa a u njemu ni dvae'st kila.Jos bi ga Olic odmah na pocetku razbio tek onako sto se sjetio a i sto konta da je jaci,to mu barem protiv one sake jada i nije tesko.Khedira Hedira Medira ako hocete da se grcevito borite za bivsi kup UEFA bujrum Khedu uzeti.
Uostalom Salihovic je Baju odhebaus a ne Bajo njega .Tako da ti ta ne pije vode.
Cuj C.Eduardo pa bi ga manje vidjeli nego Ribyja na terenu malo malo pa se sa nekim posaketa a u njemu ni dvae'st kila.Jos bi ga Olic odmah na pocetku razbio tek onako sto se sjetio a i sto konta da je jaci,to mu barem protiv one sake jada i nije tesko.Khedira Hedira Medira ako hocete da se grcevito borite za bivsi kup UEFA bujrum Khedu uzeti.
Uostalom Salihovic je Baju odhebaus a ne Bajo njega .Tako da ti ta ne pije vode.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa zbog toga i govorim da od te ljubavi nema nista.harishp je napisao/la: Uostalom Salihovic je Baju odhebaus a ne Bajo njega .Tako da ti ta ne pije vode.
na stranu nase zelje, ali ova dvojica pomenutih se najcesce povezuje sa bayernom. doduse, onaj sto mu je ola htio oci da iskopa...malo manje.
inace, dobro je secer prokuzio za poziciju gdje bi mogao sejo igrati. vise bi mu lezala nego da igra krilnog igraca.
bayern vec daje naznake na koga racuna u narednim sezonama. butt ostaje golman i dalje, dvb se posrecilo ove sezone, pa mu produzise ugovor...inace bio je vec u drugom planu. demichelis se ne osjeca dobro u minhenu (uprkos 7 godina boravka), mislim da bi on mogao biti prodat. isto kao i klose, koji ima jos jednu godinu ugovora. ne vjerujem da ce produziti ili da ce ga na godinu pustiti besplatno. zavisno od pojacanja, mladi talenti kao contento, alaba, ekici mogli bi na posudbu.
Vom Jäger zum Gejagten
imamNeutral je napisao/la:Ljudi, da li imate vi tremu pred prestojeće utakmice Bayerna. Meni u glavi Fiorentina. Viole, viole, viole.
bas sam razmisljao o toj utakmici i nesto mi je prpa.
ili ce se viole otvoriti i pobit´ pa primiti petardu(sumnjam) il ce ponovo odigrati pametno pa bi se moglo i u produzetke. sve u svemu, bice gutavo.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
nemam ja sta kontrirati, niti kopiram haru(iako je haro ekstra djecko)
jednostavno, kao i mnogo puta do sad, ja vidim ono sto vi(necu reci svi) ne vidite.
ja kao jedini napsah da je kontento bio dobar
kad ono...tim kola...i malehni celo unutra
ako imas skay onda ti preporucujem emisiju sky 90, da vidis(bome i cujes) sta ekspreti govore.
posebno mi je drago i to sto je lvg bio zadovoljan ekipom. inace, taj lvg voli da kritikuje
znas da nisam ljubitelj dugackih posteva, neka ostane na ovom.
jedino ti nudim opkladu(ali ne u avatar):
ja kazem da ce se kontento u slijedecoj sezoni izboriti u prvih 11.
ako si za, izaberi opkladu(pare necemo, forum nije kladionica)
ja za opkladu nudim dres bayerna.
ako ti je i to puno, onda hocu da se zauzmes kod admina da mi promijeni nik. biram(posto cu dobiti) nik lattek
i poslije svakog mog komentara hocu da napises "ja, herr lattek".
ponavljam, ako si za, iznesi svoj prijedlog opklade.
ps
kajzer, lvg i ja
- prezadovoljni utakmicom.
jednostavno, kao i mnogo puta do sad, ja vidim ono sto vi(necu reci svi) ne vidite.
ja kao jedini napsah da je kontento bio dobar
ako imas skay onda ti preporucujem emisiju sky 90, da vidis(bome i cujes) sta ekspreti govore.
posebno mi je drago i to sto je lvg bio zadovoljan ekipom. inace, taj lvg voli da kritikuje
ako ti je i to puno, onda hocu da se zauzmes kod admina da mi promijeni nik. biram(posto cu dobiti) nik lattek
i poslije svakog mog komentara hocu da napises "ja, herr lattek".
ps
kajzer, lvg i ja
@seceru to se kaze svaka tekma gdje tvoj tim dobija je lijepa,isto ko' i rodjeno djete moze biti lijepo i jos ljepse.
O ukusima se ne raspravlja.
Ja cu samo jednu da dodam Bajo ne smije da bude klub od dva igraca uvrh glave tri.
Ako ne dostaju strepice i od Ailtonovog Uerdingena.
Imate para,imate ime,ali imate crvenpaprikicu koji se tek sada docepao mjesta nesto kao Suljo ili Iljo prije.
A ako bi se Riby prodao i jos puhne malo jaci vjetar i Roben povrijedi.Ima da onaj crvepaprikica vice ko' i Suljo ''nemamo mi bolan kapac'teeeeeta''a lovu steka u onu svoju crven'bjelu vunenu kapicu,jos malo pa se razvukla do zemlje.
Nategnite ga pa nek kupi normalnog golmana,par igraca ovo teke proda dok se jos moze prodati pa budete ''videl kak to ide dalje''
@Gero sad sam razumio profesore sta si htio da ''zagen''. ;)Iliti ''ah sooooo'''
Ja cu samo jednu da dodam Bajo ne smije da bude klub od dva igraca uvrh glave tri.
Imate para,imate ime,ali imate crvenpaprikicu koji se tek sada docepao mjesta nesto kao Suljo ili Iljo prije.
A ako bi se Riby prodao i jos puhne malo jaci vjetar i Roben povrijedi.Ima da onaj crvepaprikica vice ko' i Suljo ''nemamo mi bolan kapac'teeeeeta''a lovu steka u onu svoju crven'bjelu vunenu kapicu,jos malo pa se razvukla do zemlje.
Nategnite ga pa nek kupi normalnog golmana,par igraca ovo teke proda dok se jos moze prodati pa budete ''videl kak to ide dalje''
@Gero sad sam razumio profesore sta si htio da ''zagen''. ;)Iliti ''ah sooooo'''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ja se u cjelosti slazem s tobom,igra je bila odlicna hamburg nije nista pokazao ali oni govore da igra nije bila uredu zbog toga sto su ocekivali vise prije tekme govorili su o rezultatima od 3-0 i takvim te ih je razocaralo ovih 1-0 ali svaka pobjeda je vazna ova je meni bila bas odlicna jer smo pokazali da mozemo "razvalit" ekipe k'o sto su hamburg (barem njihsecer je napisao/la:nemam ja sta kontrirati, niti kopiram haru(iako je haro ekstra djecko)
ja kao jedini napsah da je kontento bio dobarkad ono...tim kola...i malehni celo unutra
![]()
posebno mi je drago i to sto je lvg bio zadovoljan ekipom. inace, taj lvg voli da kritikuje![]()
ako ti je i to puno, onda hocu da se zauzmes kod admina da mi promijeni nik. biram(posto cu dobiti) nik lattek![]()
i poslije svakog mog komentara hocu da napises "ja, herr lattek".![]()
ps
kajzer, lvg i ja- prezadovoljni utakmicom.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma zaista nemojte se ljutiti ali ako vi mislite da cemo mi onakvom igrom da osvojimo ligu prvaka u dogledno vrijeme varate se ,hamburg jeste jaka ekipa ali nije ni blizu npr: barci,manu,chelseau... a to sto kazes da nisu nista pokazali imali su 3 ozbiljne prilike prva kada je trochowski uputio jedan jako dobar udarac a but sjajno odbranio,zatim petric je imao dobro priliku i na kraju onaj rezervista je pogodio precku.S-Y-L-A-R je napisao/la:ja se u cjelosti slazem s tobom,igra je bila odlicna hamburg nije nista pokazao ali oni govore da igra nije bila uredu zbog toga sto su ocekivali vise prije tekme govorili su o rezultatima od 3-0 i takvim te ih je razocaralo ovih 1-0 ali svaka pobjeda je vazna ova je meni bila bas odlicna jer smo pokazali da mozemo "razvalit" ekipe k'o sto su hamburg (barem njihsecer je napisao/la:nemam ja sta kontrirati, niti kopiram haru(iako je haro ekstra djecko)
ja kao jedini napsah da je kontento bio dobarkad ono...tim kola...i malehni celo unutra
![]()
posebno mi je drago i to sto je lvg bio zadovoljan ekipom. inace, taj lvg voli da kritikuje![]()
ako ti je i to puno, onda hocu da se zauzmes kod admina da mi promijeni nik. biram(posto cu dobiti) nik lattek![]()
i poslije svakog mog komentara hocu da napises "ja, herr lattek".![]()
ps
kajzer, lvg i ja- prezadovoljni utakmicom.
)meni je vazno da se bodovi ne prosipaju a hocel bit 3-0 il 1-0 najmanje je bitno
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Ne može Bayern dobiti svaku utakmicu lahko. Moraju i oni nekad pasti u formi, lijepo je sve ovo, samo se bojim da ne padnemo u ključnim trenucima , mislim sada protiv Viola. 
ma pazite da vi ne najebete ko mi za gourcuffa. ko fol bila neka otkupna klauzula od 15 miliona i to se mora prihvatit ako tim kod kojeg je igrac posudjen ponudi. imali takvu klauzulu i kroos?geronimo je napisao/la:izgleda da se zavrzlama oko kroosa tek zahuktava. navodno, bayer je voljan tonija zadrzati, koji i sam zeli ostati u gradu aspirina. werks-klub zeli produziti pozajmicu na jos jednu godinu ili ga u kompletu otkupiti. navodi se cifra od nekih 8 miliona, koju su spremni platiti.
ipak mislim da ce konacna presuda malo sacekati, jer sve zavisi od ribery-evog ostanka/odlaska (namjerno pisem po ovom redoslijedu).
Ali taj momak nije bio nimalo dobar u Milanu. Gledao sam ga par puta, mislio sam da je propali talenat, ali nije mu odgovaral Talijanska liga i to je to.
Kroos je poseban, jedan od najvećih talenata, mislim da bi bilo glupo od Bayerna da ga prodaju za tako "male " novce. Da, male pare jesu u sporedbi sa nekim igračima. Toni može postati jedan od najboljih, a i ako Bog da postati će to , ali u Bayernu.
Kroos je poseban, jedan od najvećih talenata, mislim da bi bilo glupo od Bayerna da ga prodaju za tako "male " novce. Da, male pare jesu u sporedbi sa nekim igračima. Toni može postati jedan od najboljih, a i ako Bog da postati će to , ali u Bayernu.
SRPSKI nogometni menadžer Boban Simić, koji vodi brigu o karijeri krilnog napadača moskovskog CSKA Miloša Krasića, tvrdi da je zanimanje za njegova klijenta pokazao minhenski Bayern.
Krasić je prošle godine bio izabran za najboljeg nogometaša Srbije, a ugovor s CSKA-om istječe mu u ljeto 2011. godine. Međutim, dio njemačkih medija tvrdi da je Bayern kontaktirao Krasićeva menadžera i raspitivao se za njegov angažman, te da je spreman platiti i 20 milijuna eura odštete za njegove usluge kako bi ga doveo na Allianz Arenu već sljedećeg ljeta.
Istu priču potvrdio je i sam Simić."Nemam što kriti, kontaktirali su nas iz Bayerna. Jasno, i Krasiću je zanimljiva opcija prelaska u Bayern, ali prvo treba pričekati konkretnu ponudu bavarskog kluba. CSKA želi zaraditi na njegovu transferu", izjavio je Simić. Ranije se pisalo da Krasića žele dovesti AC Milan i Inter, kao i neki engleski klubovi.
Krasić je prošle godine bio izabran za najboljeg nogometaša Srbije, a ugovor s CSKA-om istječe mu u ljeto 2011. godine. Međutim, dio njemačkih medija tvrdi da je Bayern kontaktirao Krasićeva menadžera i raspitivao se za njegov angažman, te da je spreman platiti i 20 milijuna eura odštete za njegove usluge kako bi ga doveo na Allianz Arenu već sljedećeg ljeta.
Istu priču potvrdio je i sam Simić."Nemam što kriti, kontaktirali su nas iz Bayerna. Jasno, i Krasiću je zanimljiva opcija prelaska u Bayern, ali prvo treba pričekati konkretnu ponudu bavarskog kluba. CSKA želi zaraditi na njegovu transferu", izjavio je Simić. Ranije se pisalo da Krasića žele dovesti AC Milan i Inter, kao i neki engleski klubovi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moguce da se spremaju za odlazak Bilala. Nadam se da nece tako biti, ali ne vidim mogucnost da igraju Ribery, Robben i Krasic zajedno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sve to stoji ali ako ima ta klauzula nema tu bayern nikakvih mogucnosti ako leverkusen ponudi cijenu koja stoji u ugovoru. al valjda nisu bayernovci ludi da to urade mislim da pristanu na tu klauzulu jer kroos ce biti veliki igrac.Neutral je napisao/la:Ali taj momak nije bio nimalo dobar u Milanu. Gledao sam ga par puta, mislio sam da je propali talenat, ali nije mu odgovaral Talijanska liga i to je to.
- majestic24
- Kontakt:
Ako u ugovoru stoji da se Kroos moze otkupiti za 10 mill,i ako on zeli ostati u Leverkusenu (a ja mislim da zeli),onda Bayern nema sanse da nes blokira.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
o tom pricam.majestic24 je napisao/la:Ako u ugovoru stoji da se Kroos moze otkupiti za 10 mill,i ako on zeli ostati u Leverkusenu (a ja mislim da zeli),onda Bayern nema sanse da nes blokira.
znas kako kaze sojic: nemmmam lovu, djoleharishp je napisao/la:@seceru to se kaze svaka tekma gdje tvoj tim dobija je lijepa,isto ko' i rodjeno djete moze biti lijepo i jos ljepse.
sve je to lijepo, sve je to krasno, samo sto je daleko od realnosti.
mislis li ti da ja ne bih volio gledati bayern u slijedecem sastavu:
-------------------adler-------------------------
maikon--------v. boyten----demikelis-----lam
fabregas(dzerard)--------svajni---salihaga(moj najdrazi)
roben----------kloze(gomez)------------riberi
ali nema, djole
za ova tri igraca je potrebno izmedju 70 i 100 miliona.
naravno da bayern ima tu lovu, ali zar mislis da ce dati tolike pare a imaju tim koji se vec sad moze nositi sa svakom momcadi u evropi?! u bl smo svakako "maß aller dinge".
cicije su to, moj jarane, cicije. njima je u planu da otplate stadion, tek su onda "skupi" igraci na redu.
sto se tice golmana, tu se ne slazem. but je klasa, a to je dokazao bezbroj puta.
ok, da se negdje pojavi novi rizah "mate" "rizik" meskovic(inace najbolji golman ex-yu, samo me mrzi da ulazim u rasprave sa raznim trigama, brigama, gerom) onda bih i ja "podigao glas"(koji se ne cuje dalje od foruma
yebiga, gledao sam ovu omladinu dok "mlate" po tastaturi- yebte...oni ne gledaju u tastaturu, a pisu... k´o metak
a ja...
dakle, trenutno imamo roberija koji su ekstra klasa. dalje, imamo odlicnog svajnija, dobrog mülera(dijete) i solidnu odbranu na celu sa, opet odlicnim, lamom. dolaze neka nova djeca ala kontento, badst., alaba, i dr.
vraca se krosonja(dobar, vrlo lahko da bude odlican) samo je problem sto lvg nece poslati kap´tena krampu
sve u svemu, naoruzani smo za buducnost.
pps
kroos nema klauzulu u ugovoru da bi ga l´guzeni mogli otkupiti i on se mora vratiti u minhen.
- el-fighter
- Kontakt:
Dobro je ovo za Krasića, samo ako ovi naši nešto ne zafrkaju.
Samo neznam kako da Robbery i Krasić mogu igrati zajedno u jednom sastavu.
Samo neznam kako da Robbery i Krasić mogu igrati zajedno u jednom sastavu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo čitam malo o ovim novim dresovima... U prodaju izlaze 3. maja...
No, nevezano za to, rekord po broju prodatih dresova sa imenom pozadi drži Klinsmann sa 600 000 prodatih primjeraka.

Također, dresovi Riberyja i Tonija su najprodavaniji u zadnjoj eri, a od ove sezone, to su Gomezov, Robbenov...
No, nevezano za to, rekord po broju prodatih dresova sa imenom pozadi drži Klinsmann sa 600 000 prodatih primjeraka.

Također, dresovi Riberyja i Tonija su najprodavaniji u zadnjoj eri, a od ove sezone, to su Gomezov, Robbenov...
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.