Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Kakva izmjena baje, citavu petorku izbaci, imamo fore 2 faula do bonusa to je razlog sigurno 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ovo je pametno sto radi!! Uvede svježu postavu da odbrani!!!VanBasten je napisao/la:evo, mmjenja baja
Sent from Angelina's bed
Presli smo na hokej 
Pa jel zavrsila četvrtina? Stoji 5 min da ima jos sekunda i MNE ima loptu!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Trebalo bi da se ovo može dobiti. Nije realno očekivati da ovaj Popović ubaci 20 poena i u drugom poluvremenu.
Đedović bolji iz utakmice u utakmicu.
Đedović bolji iz utakmice u utakmicu.
Samo naprijed Saraj'vo!
i mene malo strah, da se mozda nesvadjaju jel neki kos vazi ili nevaziBatko je napisao/la:Pa jel zavrsila četvrtina? Stoji 5 min da ima jos sekunda i MNE ima loptu!!!
Sent from Angelina's bed
A jel moguce da smo tricu primili

EDIT: U 1 sekundi ljudi tri puta sutaju na kos, pa nemoguce
EDIT: U 1 sekundi ljudi tri puta sutaju na kos, pa nemoguce
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 29 jul 2014, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu da vjerujem.....

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
bilo bi super da je među njima bio i jedan skakačBatko je napisao/la:Ovo je pametno sto radi!! Uvede svježu postavu da odbrani!!!VanBasten je napisao/la:evo, mmjenja baja
Sent from Angelina's bed
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- masteRofPoker
- Kontakt:
Gledao sam shot chart i dobro guramo loptu pod reket, jer bi tu trebali bit najtanji. Dvije stvari uradimo i dobijamo tekmu :
povecamo koncentraciju i samim time smanjimo broj izgubljenih lopti
zaustavimo Popovica, isjeckajmo ga faulovim ili da ga stalno udvajamo, ostali nemaju sampouzdanja kao on.
povecamo koncentraciju i samim time smanjimo broj izgubljenih lopti
zaustavimo Popovica, isjeckajmo ga faulovim ili da ga stalno udvajamo, ostali nemaju sampouzdanja kao on.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Neka balijetina zabila tricu.. Zadnja mu bila!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- sigurnoable
- Kontakt:
Previse gresaka na obe strane a mi kao i uobicanjeno ne zanamo iskoristiti greske protivnika. Crnogorci su nas unistili za sada u skokovima 14-20 za njih i cudim se treneru da ostavlja Polutka na klupi a on nam je jedini koji bi po svojoj visini treba skupljati defanzivne skokove. Nadam se da ce se nasi malo bolje skoncentrisati u drugom poluvremenu jer ovakvim pristupom sigurno gubimo od bilo koje ekipe.
ovo je bila hadzibegoviceva prva trojka na prvenstvu. dosad je pogodio jedno slobodno i jednu dvicu, to je sve bilo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bice ovo lagana pobjeda nasih,zapamtite.
BosnaE
Teško...newton_heath_lyr je napisao/la:Bice ovo lagana pobjeda nasih,zapamtite.
Bojim se da je samopouzdanje i vjera u pobjedu dosta pala košem u poslednjoj sek od igrača koji je dao 3 poena na prvenstvu do sada!!!!
Sent from Angelina's bed
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
kakav pocetak drugog poluvremena.. 
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
DA malo bolje čitaš vidio bi da sam na sve to već odgovorio, ali ti meni nisi nijednom sem što sve okrećeš protiv Baje kao i još nekolicina. Ljudi skoče kažu što nije Polutak u igri. Skoče kad je Polutak tu kažu nema Hadžića itd itd. Stvarno smiješno.TaRgEt_ je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Čime ste mi dokazali? Trebao je Baja otići u Španiju po njega jel? Mali igrao čitav turnir i kad je otišao tamo rekao neće više doći. Ne okrećem ja priču ja konstantno pitam da mi kažete ako znate šta mu je uradio da je opravdano sa Gačićeve strane da kaže da neće da igra. Evo recite mi pa ću i ja početi pljuvati po Baji. Možda nije pedagoški slažem se ali kažem ti da svi treneri psuju ko kočijaši i to ta djeca znaju vrlo dobro. DUleta bi onda trebalo ubiti na licu mjesta. Ako misliš da to nije tako onda nikad nisi ušao u salu. Ako je to razlog onda mali i ne treba da igra košarku jer će stalno imati problema sa trenrima. Ako nije pravio probleme Firiću ne znači da neće praviti nekom drugom. I Atić je pravio probleme, pa nije pravio, pa je pravio pa evo sad opet ne pravi itd. Ništa g aja nisam optuživao nego samo iznosim kontra stav tog vašeg gdje ste optužili Baju a ni vi veze nemate šta je ustvari bilo. Pokušavam vam reći da po logici svtari koje znamo nije do baje nego je mali ko kakva uvrijeđena mlada. U bivšoj državi su i udarali djecu na fizičkom i sl pa se nikad niko nije bunio i svi su bili odgojeni kako treba. Sad kako su počeli i roditelji i menadžeri da se pitaju stanje je katastrofalo pa svaka sitnica utiče na to ko će igrati a ko ne. Nisam mu ja niko i ništa ali mi vi ne rekoste nijedan opravdan razlog zbog kojeg bi mali rekao da neće igrati. Odmahuje Baja i Nedimu i Atiću i Aleksi i svima pa djeca igraju ko sat. Morate mlao realnije gledati ali jok vi po Baji udarate i svaku činjenicu koja se može izrnuti izvrćete portiv Baje. Čuj nikakvu smislenu akciju. Pa protiv Turske igramo zonu koja je učinila dosta toga dobroga. Protiv Čeha Atić rano napravio faulove pa i Plutak i čovjek vrti i čuva ga i gurne ga na kraju i ovaj odigra kad najviše treba. Niej on kriv što sinoć fulamo deset zicera, za skokove sigruno da im skreće pažnju non stop. Što Aleksa baci deset lopti čistih u bunar itd itd.
Za ovo sišao sa brda neću ništa odgovoriti. Nek ti je na čast. SAd fakat toliko od mene.
Za ovo sisao sa brda kazem za Baju i parafraziram . Evo odgovori mi na pitanja sto vjesto izbjegavas i ja cu reci Baja bog ?
U napadu kakvu akciju imamo ? Ho ruk ?
Koliko je Baja radio i napravio mladih igraca ?
Dule je jedan, a Baja mu nije ni blizu, znaci nije svako djete naviknuto na galamu ko ovi u Partizana ?
I svaka drugi napad kroz sve utakmice nam je TO, akcije nemamo i ocekujes da ga hvalim ?
I za kraj kako vjetar puse tako i ti sviras, pljujes malog bez potrebe
I jos jednu koja je to referenca Bajina da je najbolji za rad sa mladim ?
P.S Usao sam u salu, ali trebas biti pedagog i znati kada se derati kada ne, i na koga se derati. A ne svaka greska neiskusnih igraca idi u k....
Da, trebaš biti pedagog ali treba vremena dok upoznaš dijete kako i na šta reaguje. Elem neise nije ni bitno živ ti meni bio.
lose smo poceli