Na Ciglanama imas nekoliko parkinga pa biraj a blizu ti je.omx je napisao/la:Pozdrav za sve navijace FKS. Ja sam aBd planirao po prvi puta da dodjem u cetvrtak na Kosevo, doci cu sa 3-4 druga. Ako neko moze samo da mi kaze gdje mogu u blizini da ostavim auto, na sigurnom.Pozz
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Meni Muslimović i Bajramović uvijek na FM12 potpisivali za SarajevoBernardBarnjak je napisao/la:
Benko i/ili Muslimovic.

Ne znam prijatelju, al mi uvijek prekoputa njemacke ambasade ostavimo auto, malo prohodamo, zvjerlamo, kako to vec ide i onda tekma.. Za sad, hvala Allahu, nije bilo nikakvih zayebancija oko toga.. Ako si doso maksuz na tekmu, onda ostavi negdje blize stadionu, moze se nac... Ako volis setat, furat kroz carsiju, pokusaj ovako..omx je napisao/la:Pozdrav za sve navijace FKS. Ja sam aBd planirao po prvi puta da dodjem u cetvrtak na Kosevo, doci cu sa 3-4 druga. Ako neko moze samo da mi kaze gdje mogu u blizini da ostavim auto, na sigurnom.Pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BordoMahala
- Kontakt:
TakodjeBelminM23 je napisao/la:Meni Muslimović i Bajramović uvijek na FM12 potpisivali za SarajevoBernardBarnjak je napisao/la:
Benko i/ili Muslimovic.

- BordoMahala
- Kontakt:
Kad ideš prema Koševu autom kroz Alipašinu ulicu, kad dodjes na onu raskrsnicu nemoj skretati prema stadionu i kuciccama za karte nego samo nastavi pravo, i tu imas sa desne strane malo iza autobuske stanice frajer je parking napravio svoj na livadi, nije nesto ali ovako kad su vece tekme i nema se gdje ostaviti sasvim je solidno, pogotovo ako ti je mrsko da hodas puno do stadionaamorovski je napisao/la:Ne znam prijatelju, al mi uvijek prekoputa njemacke ambasade ostavimo auto, malo prohodamo, zvjerlamo, kako to vec ide i onda tekma.. Za sad, hvala Allahu, nije bilo nikakvih zayebancija oko toga.. Ako si doso maksuz na tekmu, onda ostavi negdje blize stadionu, moze se nac... Ako volis setat, furat kroz carsiju, pokusaj ovako..omx je napisao/la:Pozdrav za sve navijace FKS. Ja sam aBd planirao po prvi puta da dodjem u cetvrtak na Kosevo, doci cu sa 3-4 druga. Ako neko moze samo da mi kaze gdje mogu u blizini da ostavim auto, na sigurnom.Pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zivio

[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
s obzirom koliko Makedonci simpatisu Grke, moguce jeTele33 je napisao/la:Mogo bi Krste proraditi protiv ovih Grka

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ucimo i to mi je posebno drago. Nema ishitrenih izjava i kojekakvih gluposti. Jos mi je draze sto svaki clanak domacih portala zavrsava sa:"...izjavio je za fcsarajevo.ba". Samo rad i rad 

Hvala ti druze.BordoMahala je napisao/la:Kad ideš prema Koševu autom kroz Alipašinu ulicu, kad dodjes na onu raskrsnicu nemoj skretati prema stadionu i kuciccama za karte nego samo nastavi pravo, i tu imas sa desne strane malo iza autobuske stanice frajer je parking napravio svoj na livadi, nije nesto ali ovako kad su vece tekme i nema se gdje ostaviti sasvim je solidno, pogotovo ako ti je mrsko da hodas puno do stadionaamorovski je napisao/la:Ne znam prijatelju, al mi uvijek prekoputa njemacke ambasade ostavimo auto, malo prohodamo, zvjerlamo, kako to vec ide i onda tekma.. Za sad, hvala Allahu, nije bilo nikakvih zayebancija oko toga.. Ako si doso maksuz na tekmu, onda ostavi negdje blize stadionu, moze se nac... Ako volis setat, furat kroz carsiju, pokusaj ovako..omx je napisao/la:Pozdrav za sve navijace FKS. Ja sam aBd planirao po prvi puta da dodjem u cetvrtak na Kosevo, doci cu sa 3-4 druga. Ako neko moze samo da mi kaze gdje mogu u blizini da ostavim auto, na sigurnom.Pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.5 KM naplacuje... Ako nista miran si da ti je auto na sigurnom tih 2 sata, a i ne moras se 'muciti' trazeci mjesto na parkingu iznad zapada (jezero) a ni tamo iza istoka kod supermarketa dundee jer mjesto neces naci garant.
Zivio

- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Naravno i to je segment gdje je uveden apsolutni red. Kao i u ostalim stvarima u klubu.nuerta je napisao/la:Ucimo i to mi je posebno drago. Nema ishitrenih izjava i kojekakvih gluposti. Jos mi je draze sto svaki clanak domacih portala zavrsava sa:"...izjavio je za fcsarajevo.ba". Samo rad i rad
Jos dan i tekma bordo braco nadam se lijepom vremenu i dobroj podrsci na kosevu

04.10.2009 !!
Jos tacno dva danasarajlija je napisao/la:Jos dan i tekma bordo braco nadam se lijepom vremenu i dobroj podrsci na kosevu![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- BordoMahala
- Kontakt:
Znal' ko kako idu karte do sada ? Danas na FACE-u gost bio Ibraković i u program se javi ona žena iz odjela za članstvo, reče da idu dobro karte... Eh sad šta znači to "dobro" pitanje je.
Mislim da ce dosta raje odustat od tekme jer je za narednih par dana najavljeno lose vrijeme. Cak se spominje grad. Valjda ne bude tako.
-
- Kontakt:
Ma nema se sta razmisljat o kartama i sl.Ako je bilo 12-13k protiv Haugesunda trebalo bi biti i nekih 16-17 hiljada protiv Grka.jedino sto moze pokvarit posjetu je vrjeme, nista drugo.Budel kiše bice upola od onog kolko je trebalo biti i eto ga...BordoMahala je napisao/la:Znal' ko kako idu karte do sada ? Danas na FACE-u gost bio Ibraković i u program se javi ona žena iz odjela za članstvo, reče da idu dobro karte... Eh sad šta znači to "dobro" pitanje je.
Kad smo već kod karata, da pitam za godišnju. Danas sam preuzeo kartu ali pored imena mi nema rednog broja pa jel to svima ili su meni napravili grešku ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bajrambarecosum braco pitari da vas preupitam sta je sa sirijca jel on uopste sa ekipom i hoce li igrati protiv grka jer nes mi se onaj baric ne svidja nikako
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Benko123, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, johntravolta123, Lecler, leo1946, mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101, UltraNorth, ŠTA_JE i 134 gosta.