Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Unknown Genius
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2014, 15:55

Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...

Btw. Ne šaljite nam onog vašeg @MrMuscle-a na našu temu, osramoti vas do bola. Za rukicu ga fino i neka ga ovdje s vama, dok se malo me emancipuje.
Dajte nekog pametnijeg da bar bude zanimljivije.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 16:03

Unknown Genius je napisao/la:Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...

Btw. Ne šaljite nam onog vašeg @MrMuscle-a na našu temu, osramoti vas do bola. Za rukicu ga fino i neka ga ovdje s vama, dok se malo me emancipuje.
Sva sreca pa nisam ''nevidjeni genije'' kao ti :geek: :salut:
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 29 jul 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 jul 2014, 16:03

Unknown Genius je napisao/la:Di Marzio kasni sa informacijama, već je Ćileanac viđen na aerodromu u Manchesteru...

@mrmuscle je diverzant, ubacimo ga da vam rasturi redove i oplodi zensku populaciju.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jul 2014, 16:07

Sissoko je napisao/la:

@mrmuscle je diverzant, ubacimo ga da vam rasturi redove i oplodi zensku populaciju.
I ti se zoves insanom? :nene:

Vidal ostaje u Juventusu, ili barem ne dolazi u United. To je ocito bilo kome ko malo bolje prati izvore odakle dolaze te informacije. Mnogi od tih medija su, manje-vise, drugorazredni i tesko da mogu imati pouzdane informacije. Gotivim Juventus i zadnje sto mu zelim su odlasci najboljih igraca, osim ako trebaju doci u United sto smo se vec dogovoili da je supljak i priznali na obje strane. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 jul 2014, 16:09

Ne znam je li bilo..

Juventus and PSG officials will meet in a couple of days to finalise Adrien Rabiot's move to Turin - Le Parisien
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2014, 16:11

MrMuscle je napisao/la: Sva sreca pa nisam ''nevidjeni genije'' kao ti :geek: :salut:
Nakon današnjih postova kupi kakvu finu kapicu i moli Boga da te ko ne prepozna.

Na našu temu inače navrati svakakvog škarta, ali mislim da neinteligentnija osoba od tebe nije bila.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 16:24

Unknown Genius je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: Sva sreca pa nisam ''nevidjeni genije'' kao ti :geek: :salut:
Nakon današnjih postova kupi kakvu finu kapicu i moli Boga da te ko ne prepozna.

Na našu temu inače navrati svakakvog škarta, ali mislim da neinteligentnija osoba od tebe nije bila.
Jest jedna... msm da mu je nick Unknown Genius...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2014, 16:32

Dijete drago što odmah ne reče da si osnovac, pustio bih te na miru. Doduše trebao sam to zaključiti po postovima tipa ovog.

Nego, de prevedite, da budemo u toku. :kafa:
Alegri- "Ho parlato con Vidal ieri, innanzitutto per accertarmi delle sue condizioni fisiche, visto che ha giocato un Mondiale, visto che ha subito un'operazione e dopo 32 giorni ha giocato delle partite del Mondiale. Però il ragazzo è motivato, la società e l'allenatore sono felicissimi che lui rimanga qui alla Juventus"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2014, 16:33

Pricao sa njim o raznim stvarima, motivisan je i ostaje :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 16:39

Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 jul 2014, 16:42

MrMuscle je napisao/la:Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa... pa onaj trol PEP ispade cak gospoda naspram tebe...

Koga ba ti nazivas trolom jel :evil:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 16:44

PEP je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Genije imas PP ako vec imas potrebu nesto prozivati o necemu sto nema veze sa sportom...ne zachataji ovu temu time ako se ne tice vec Juventusa... pa onaj trol PEP ispade cak gospoda naspram tebe...

Ti bar kad trolas to radis o Juveu, a ovaj o internim stvarima koja nemaju veze sa temom...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jul 2014, 16:45

Dosta ljudi moji :) Ne vrijedi Vidal ovakvog prepiranja ! Svako na svoju stranu i mirni svi !
Max Allegri

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jul 2014, 16:45

Mig_Mig je napisao/la:Dosta ljudi moji :) Ne vrijedi Vidal ovakvog prepiranja ! Svako na svoju stranu i mirni svi !
:thumbup:
R.I.P

MIRZA RASCIC

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2014, 16:49

Ma sve je to drugarski :D Za sve navijace Juventusa je United uvijek bila jedna od najvecih ekipa.. Samo nam sad englezi nisu simpaticni jer kvare car kada su transfer rokovi..

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 jul 2014, 16:52

MrMuscle je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Ti bar kad trolas to radis o Juveu, a ovaj o internim stvarima koja nemaju veze sa temom...
a kad sam ja to majke ti trolo ,nekad davno care bilo je medjusobnih prepuirki s obje strane,s teznjom da jedna drugu stranu ubjedi u ispravnost svojih argumenata ,stvari su objektivno iznosene bar s moje strane,neke stvari su se i obistinile,iako imam postovavnje prema juvetu kao velikanu ,juve umjesto da raste juve gubi svoj sjaj i tone iz dana u dan to je realnost nazalost,ne smao juve nego i ostali italijanski velikani milan ,inter.,e sada sto se tebi i nekima, neke stvari nisu svidjele ,ne svidjaju to je vas problem ,jer stvari gledate ponajvise sa subjektivne strane i bjezite od neke realnosti .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2014, 16:55

Mi ne tonemo, samo nismo finansijski mocni da ispratimo plate igracima, a ostali klubovi tu mogu dati cak i duplo vece plate..

Dok ostale stvari sto se tice juventusa su za cistu desetku, stadion nov i sve oko kluba, kud ces bolje za navijace sto se italije tice

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jul 2014, 16:59

tuzlak1987 je napisao/la:Mi ne tonemo, samo nismo finansijski mocni da ispratimo plate igracima, a ostali klubovi tu mogu dati cak i duplo vece plate..
To mi malo nije jasno. Ne tako davno ovaj gore je pisao o parama koje ste dobili na ime TV prava, titule ili cega vec i uz sponzorske ugovore to je i vise nego dobra cifra. Jel` rijec o dugu za stadion mozda? Juve moze vrlo lako izrasti u finansijski itekako jak klub sto bi danas zasigurno i bio da se nije desila ona cijela farsa sa izbacivanjem ali mi nekako nije logicno da se neke ponude ne mogu ispratiti ili da mali Iturbe ode u Romu koja sigurno finansijski ne moze parirati Juventusu ili sam se ja tu zajebao. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2014, 17:04

Rooney88 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mi ne tonemo, samo nismo finansijski mocni da ispratimo plate igracima, a ostali klubovi tu mogu dati cak i duplo vece plate..
To mi malo nije jasno. Ne tako davno ovaj gore je pisao o parama koje ste dobili na ime TV prava, titule ili cega vec i uz sponzorske ugovore to je i vise nego dobra cifra. Jel` rijec o dugu za stadion mozda? Juve moze vrlo lako izrasti u finansijski itekako jak klub sto bi danas zasigurno i bio da se nije desila ona cijela farsa sa izbacivanjem ali mi nekako nije logicno da se neke ponude ne mogu ispratiti ili da mali Iturbe ode u Romu koja sigurno finansijski ne moze parirati Juventusu ili sam se ja tu zajebao. :mrgreen:
Bio je mislim dobar tekst bas o toj temi na prethodnim stranama..

Npr United vidalu moze dati deset mil platu, mi pet mil. Velika razlika.. Stadion je odlican za prihode, to u italiji u skorije vrijeme mozda ispostuje roma i napravi sebi svoj. Uglavnom oni imaju sada bolju podlogu, prodali su par igraca i trose taj novac, nisu sada to neki njihovi prihodi vec trose od prodaja, a juve za razliku od rome nije masno prodao nekog igraca u skorije vrijeme, a ima iza sebe dosta transfera koje na rate isplacuje.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jul 2014, 17:10

Juve ima jak ugovor na ime TV prava... uz Real I Barcu najjaci... al ostali sponzorski ugovori nisu bas toliko jaki da se moze parirati Realu Chelseu Cityu PSG I ostalim mocnim fin klubovima... a I svakako se jos vuku repovi iz proslosti... I oni su kamen spoticanja...

Roma ima bogatog vlasnika koji otvara kesu zato I dovode skupe igrace ili ih preplacuju... Agnelli je enormno bogat al on ne zeli biti sirokogrudan kao deda ili otac mu... bas se I zbog toga kaska...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.