Koji?harry_90 je napisao/la:Vecerasnji parovi kvalifikacija za LP,odigrani prelazi 2/1 .. uplata 15 km na jedan par
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
flagrantus
- Kontakt:
Heimstetten-Bayreuth 1
U pitanju je regionalna Njemacka liga ,iskren da budem znam jako malo o ovim ekipama.Ono sto sam uspio saznati je da je gostujuca ekipa u velikoj krizi ,u prva tri kola osvojili su samo 1 bod.
Zadnja dva meca su izgubili 0-3 kao domacini i 5-3 u gostima.Zadnju utakmicu su zavrsili sa 9 igraca,dva jako bitna igraca zbog toga nece igrati danas.Sem toga imaju jos 4 povrijedjena standardna prvotimca.
Kvota je u padu sa 2,30 pala je na 1,9.
Da napomenem i da ekipa Heimstettena poslije 3 kola ima 4 boda.
U pitanju je regionalna Njemacka liga ,iskren da budem znam jako malo o ovim ekipama.Ono sto sam uspio saznati je da je gostujuca ekipa u velikoj krizi ,u prva tri kola osvojili su samo 1 bod.
Zadnja dva meca su izgubili 0-3 kao domacini i 5-3 u gostima.Zadnju utakmicu su zavrsili sa 9 igraca,dva jako bitna igraca zbog toga nece igrati danas.Sem toga imaju jos 4 povrijedjena standardna prvotimca.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sparta - Malmo hend 0:1 1
Malmo loš, napatio se sa tragikomičnim latvijskim predstavnikom, švedska liga slabija i slabija. Sparta, s druge strane, pregazila Levadiju, našamarala Plzen, a prije toga u prijateljskoj razbila Basel 4-0. Pobjednički su startali u ligu, a kako im LP jako treba, očekujem potvrdu playoffa već večeras i nekakvih 3-0.
Malmo loš, napatio se sa tragikomičnim latvijskim predstavnikom, švedska liga slabija i slabija. Sparta, s druge strane, pregazila Levadiju, našamarala Plzen, a prije toga u prijateljskoj razbila Basel 4-0. Pobjednički su startali u ligu, a kako im LP jako treba, očekujem potvrdu playoffa već večeras i nekakvih 3-0.
Hayley <3
Hitno mi je potrebno duplanje. Ja pucam na
Valerenga-Stabae 1 Objasnjenje:
Klub protiv koga tipujemo se našao u problemima. Mnogim igračima već duže vreme nisu isplaćene zarade što je uveliko poremetilo stanje u svlačionici i motivaciju za igranjem. Naravno to se odražava i na njihove rezultate, igraju sve lošije, a prete i napuštanjem kluba. Takođe danas ne mogu da računaju na čak 4 bitna igrača, i to je pored ostalih problema još jedan dodatni razlog zašto tipujemo protiv njih. Klub na koji tipujemo se nalazi u solidnoj formi, imaju kvalitetniji tim i njima su bodovi veoma potrebni.
Zurich - Hoffenheim 2. Prijateljska, Zurih vec odigrao tri kola,igrali utakmicu prije 2 dana. Tako da ovaj put daju priliku igracima do 22 godine i nekim rezervama. A Hoffenheim se zagrijava za ligu. Vjerovatno ce igrat s najjacim sastavom.
Sta mislite ?
Valerenga-Stabae 1 Objasnjenje:
Klub protiv koga tipujemo se našao u problemima. Mnogim igračima već duže vreme nisu isplaćene zarade što je uveliko poremetilo stanje u svlačionici i motivaciju za igranjem. Naravno to se odražava i na njihove rezultate, igraju sve lošije, a prete i napuštanjem kluba. Takođe danas ne mogu da računaju na čak 4 bitna igrača, i to je pored ostalih problema još jedan dodatni razlog zašto tipujemo protiv njih. Klub na koji tipujemo se nalazi u solidnoj formi, imaju kvalitetniji tim i njima su bodovi veoma potrebni.
Zurich - Hoffenheim 2. Prijateljska, Zurih vec odigrao tri kola,igrali utakmicu prije 2 dana. Tako da ovaj put daju priliku igracima do 22 godine i nekim rezervama. A Hoffenheim se zagrijava za ligu. Vjerovatno ce igrat s najjacim sastavom.
Sta mislite ?
Ma Hoffenheim 3+, ako redovno 3+ dolaze u Bundeski onda ce i u prijateljskoj pogotovo 
SAMO ČELIK !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Da se nadovezem na @Krajinu :
Zurich without Gavranovic, Kajevic, Raphael Koch, Sadiku (all injured), Chermiti, Chikhaoui, Chiumiento, Da Costa, Djimsiti, Kecojevic, Philippe Koch, Kukeli, Rodriguez, Schonbachler and Yapi (all not in the squad), but with the young players Armin Alesevic, Lulzim Salija, Djibril Sow and Nicolas Stettler.
Pogledao sam sastav za proslu utakmicu protiv Vaduza i cijela prva postava ne igra niti su pozvani. Igra 7 igraca sa klupe i 3 juniora. Vrlo vjerovatno ce i Hoffenheim promijesati ekipu, ali ce sigurno svi osjetiti teren.
Ako se neko ne boji stavljati pare na prijateljsku tekmu, onda je kvota vrlo dobrih @1.7
EDIT : Dok ja ovo lijepo pisem, ono pocelo.
Zurich without Gavranovic, Kajevic, Raphael Koch, Sadiku (all injured), Chermiti, Chikhaoui, Chiumiento, Da Costa, Djimsiti, Kecojevic, Philippe Koch, Kukeli, Rodriguez, Schonbachler and Yapi (all not in the squad), but with the young players Armin Alesevic, Lulzim Salija, Djibril Sow and Nicolas Stettler.
Pogledao sam sastav za proslu utakmicu protiv Vaduza i cijela prva postava ne igra niti su pozvani. Igra 7 igraca sa klupe i 3 juniora. Vrlo vjerovatno ce i Hoffenheim promijesati ekipu, ali ce sigurno svi osjetiti teren.
Ako se neko ne boji stavljati pare na prijateljsku tekmu, onda je kvota vrlo dobrih @1.7
EDIT : Dok ja ovo lijepo pisem, ono pocelo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
subcoccinela
- Kontakt:
eventualno probati Memmingen - Illertissen 1 3,10
probati
Valerenga-Stabaek 2/1
Valerenga-Stabaek 7+ 11
Valerenga-Stabaek 2/1
Valerenga-Stabaek 7+ 11
Sva tri para uplacena 2/1 u singlovima..Lisac je napisao/la:Koji?harry_90 je napisao/la:Vecerasnji parovi kvalifikacija za LP,odigrani prelazi 2/1 .. uplata 15 km na jedan par
za sad ide dobro --Malmo vodi 1:2 u Pragu,nadam se da ovako ostaje u prvom i da Sparta na kraju okrece mec u svoju korist..
Mada cu sad na lajvu isprobat pobjedu Sparte i 7+..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja cu probati H1 i HX na Spartuharry_90 je napisao/la: Mada cu sad na lajvu isprobat pobjedu Sparte i 7+..
Edit:Kvota preko 8
Zadnja izmjena: Lisac, dana/u 29 jul 2014, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
valjda okrenu, za rad tebe i zbog nas koji imamo 1harry_90 je napisao/la:Sva tri para uplacena 2/1 u singlovima..Lisac je napisao/la:Koji?harry_90 je napisao/la:Vecerasnji parovi kvalifikacija za LP,odigrani prelazi 2/1 .. uplata 15 km na jedan par
za sad ide dobro --Malmo vodi 1:2 u Pragu,nadam se da ovako ostaje u prvom i da Sparta na kraju okrece mec u svoju korist..
2:2 Sparta 
Ko hoce da gleda evo link:
http://www.utakmice.at.ua/cool/c14.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: 3:2
Ko hoce da gleda evo link:
http://www.utakmice.at.ua/cool/c14.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: 3:2
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
flagrantus
- Kontakt:
4-0flagrantus je napisao/la:Heimstetten-Bayreuth 1
E majstore ako još jedan go padne uzet' ćeš ih MASNO !harry_90 je napisao/la:Sva tri para uplacena 2/1 u singlovima..Lisac je napisao/la:Koji?harry_90 je napisao/la:Vecerasnji parovi kvalifikacija za LP,odigrani prelazi 2/1 .. uplata 15 km na jedan par
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije kao delboy, ali bilo je singlirano i ispalo je dobro.badblueboylivno je napisao/la:Sparta - Malmo hend 0:1 1
Hayley <3
- fanatic1991
- Kontakt:
LOSEEEEE nisam se ni nadao boljem xDfanatic1991 je napisao/la:Toliko sam zadovoljan ponudomda sam neke prelaze odigrao
Alfreton (Eng) - Rotherham (Eng) 1/2
Swindon (Eng)- Leeds (Eng) 1/2
Cienciano- A. Lima 2/1
i dubl oprobati
Oxford Utd (Eng)- Wolves (Eng) 2 (2.00)
Leyton Orient (Eng)- QPR (Eng) 2 (2.00)
Moze se probrati jos neka prijateljska za 2/1 1/2 ali toliko od mene do ozbiljnijih parova
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
http://s29.postimg.org/tp1fwnjzb/Untitled.png
posto se ne zalim,jer nisam nista puno ni ocekivao al eto svega 12 minuta od tih para
posto se ne zalim,jer nisam nista puno ni ocekivao al eto svega 12 minuta od tih para
Steta ne prodje i ovaj 7+,jedan gol falio..al i ovako nije lose,kec je ispracen na cvaju da se znaKrokodil je napisao/la:
E majstore ako još jedan go padne uzet' ćeš ih MASNO !
za veceras 4 para
Portuguesa - Oeste 2/1
Defensor - Nacional 2/1
Man.Utd - Inter 2/1 mada sam signlirao i Intera 2 na cvaju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Društvo šta je sa Manchestera ? Ako je odgođeno da li se čeka da bude odigrano ili se obračunava kvota 1 , u pitanju je Williams kladionica .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.