Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la samo_lijevo » 29 jul 2014, 23:33

Tasko je napisao/la:Ma idem, cak sam i sa Dizajnerima isao na jednu :mrgreen: (Arh)
BL.

Isao sam u Budvu, Kopaonik i opet Budvu.

U Bugarsku nisam isao, bukvalno nisam imao s kim, ove moje jajare se rasule tih dana, ovi sto su studirali u roku ganjali zadnje ispite i diplomski, ostalo nas dvoje i ne odemo... A ove godine slicna prica, Savez nije organizovao, nesto mutili oko A-jade (posto je kod nas Arh, Gradj i Geod. zajedno jedan faks), kontali ici autima na ovu njihovu sirotinjsku jadu i u tome se dese poplave.

Ali ova naredna bi trebala biti ovjerena i ujedno i posljednja, vjerovatno sa diplomom tad, ali nema veze.
meni bilo mrsko ici u Budvu,cuo sam bilo je :thumbup:(mislim na gradjevinijadu) inace, mi smo iz SA skoro sve medalje pokupili,tas kad smo gospoda. :mrgreen:

doci cu abd jednog dana u BL,mora se drzavni polagati.Kod vas nisu rigorozni kriteriji za pristupanje.
Joj ides sa "umjetnicima" :urnebes: ,da nema lijepih kolegica sa arh. ja bih to bojkotovao od prvog dana.
Sve naki folovi-golovi,a ne zna prostu gredu analizirati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Tasko
Kontakt:

Post Postao/la Tasko » 29 jul 2014, 23:40

Kad je bio Kopaonik, isto nije bilo organizovano. Skupilo se nas 20, na vrat na nos, iznajmili neki mini-bus od "komse", ja sam isao. Znao troje-cetvero starijih i to je to. Avantura prava ispala. Kad smo se vracali sa Kopaonika, majsta za volanom, promasi neko skretanje, odemo skroz dole na Ibar, u pm.
Okruzili planinu skroz. Vozili se 3 sata, nismo 50 kilometara odmakeli. Umalo na Kosovo da odemo :mrgreen: Haos :D
Nakon par dana, odem i sa dizajnerima. Kao njima ludilo ovo-ono, a nema ni trecina ljudi ko kod nas. Ima dobrih guzica, ali ima vala i ovamo, na 2000 ljudi, bude i finih djevojcica.

Nije kod nas drzavni toliko tezak. Korektni su koliko znam.

Sto se tice medalja, mi smo vazda tukli odbojku i uzimali medalje, ostalo igramo za raju. Na Znanja nece niko ni da ide.

Dobro, arhitektama je statika Ahilova peta. Ta logika se ne moze opisati. Usmeni izlaze dok ih ne pusti, ne mogu diferencijalu i matrici prici.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 jul 2014, 00:21

slika
Chris voli Sarajevo. :P

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 jul 2014, 00:28

Otelo je napisao/la: @samo_lijevo citav mjesec te ljude citam po fb sa islamskim statusima, gledam ih u maramama po dzamija i onda odjednom kratka suknja, 20cm pete 3kg sminke i Ace Lukas :kafa:
Izvini kralju, al ti koji postis zbog toga da ti mati ne nabija na nos a ovdje se navodno izjasnjavas ko ateista ili sta vec ne, nemas pravo nista njima da kazes...nista bolji od njih nisi...

Otisli smo u vraga, jesmo,al smo takvi oduvijek, zbog tog sto gledamo druge a ne krenemo iz svoje avlije...i nikad se promijenit necemo...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jul 2014, 00:34

bega_afc je napisao/la:
Otelo je napisao/la: @samo_lijevo citav mjesec te ljude citam po fb sa islamskim statusima, gledam ih u maramama po dzamija i onda odjednom kratka suknja, 20cm pete 3kg sminke i Ace Lukas :kafa:
Izvini kralju, al ti koji postis zbog toga da ti mati ne nabija na nos a ovdje se navodno izjasnjavas ko ateista ili sta vec ne, nemas pravo nista njima da kazes...nista bolji od njih nisi...

Otisli smo u vraga, jesmo,al smo takvi oduvijek, zbog tog sto gledamo druge a ne krenemo iz svoje avlije...i nikad se promijenit necemo...
Pa ja postim zbog matere i nikog drugog dok ti poste da se mogu sa tim faliti.

Znaci, oni 30 dana se hvale kako poste i sl., ujutro nisu ljudi ni dzamiju napustili a vec se na fb cestitali Bajram, okacili "bajramske" i 300 kolaca a navecer su vec polugoli sa Karlovackim u ruci zavijaju na tekstove ljudi koji negiraju njihovu naciju (ne javno ali.......) su jednaki meni ?

Nek ti potvrdi vecina forumasa da ja na fb u zadnjih par godina nisam napisao nista na temu vjere ni ti izigravao nekog vjernika a i nisam se ni po forumu pravio vjernikom. Fino sam rekao da postim zbog roditelja, prvenstveno jer je mama sama kod kuce i ne da joj se za nju samu ustajati na rucak a ni praviti iftar. Draze zeni a i lakse postiti kad i ja postim i gotovo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 30 jul 2014, 00:37

[youtube][/youtube]

jojj finih curica u spotu
A.F.C. Bournemouth!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 jul 2014, 01:02

Otelo je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:

Pa ja postim zbog matere i nikog drugog dok ti poste da se mogu sa tim faliti.

Znaci, oni 30 dana se hvale kako poste i sl., ujutro nisu ljudi ni dzamiju napustili a vec se na fb cestitali Bajram, okacili "bajramske" i 300 kolaca a navecer su vec polugoli sa Karlovackim u ruci zavijaju na tekstove ljudi koji negiraju njihovu naciju (ne javno ali.......) su jednaki meni ?

Nek ti potvrdi vecina forumasa da ja na fb u zadnjih par godina nisam napisao nista na temu vjere ni ti izigravao nekog vjernika a i nisam se ni po forumu pravio vjernikom. Fino sam rekao da postim zbog roditelja, prvenstveno jer je mama sama kod kuce i ne da joj se za nju samu ustajati na rucak a ni praviti iftar. Draze zeni a i lakse postiti kad i ja postim i gotovo.
puno ce vam lakse biti ako se sami o sebi zabavite.
Gledajte vi sebe,a sta drugi rade vi ne mozete promijeniti.I mene nekada nerviraju raznorazne pojave kod ljudi,ali ne pada mi na pamet da nekome govorim kako treba,da pricam o nakvim moralnim katarzama ...

joj evo pricam ko da sam penzioner u dubokoj starosti. :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jul 2014, 01:07

Pa najgore sto ja i pokusavam da gledam svoja posla ali mi tu i tamo pukne film pa moram napisati nesto na tu temu.

A sreca pa jos nisam poceo govoriti ljudima sta da rade, neka toga dalje od mene :mrgreen:

Nego jel se samo vama dogadja da vas ujede komarac i onda vas to srbi i nakon par dana prestane i onda odjednom opet pocne na tom istom mjestu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 jul 2014, 01:31

samo_lijevo je napisao/la:
puno ce vam lakse biti ako se sami o sebi zabavite.
Gledajte vi sebe,a sta drugi rade vi ne mozete promijeniti.I mene nekada nerviraju raznorazne pojave kod ljudi,ali ne pada mi na pamet da nekome govorim kako treba,da pricam o nakvim moralnim katarzama ...

joj evo pricam ko da sam penzioner u dubokoj starosti. :lol:
Zato je najbolje uvijek biti pijan :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 jul 2014, 01:36

previse monotono.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 jul 2014, 01:40

Ako uvijek piješ na istom mjestu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jul 2014, 01:41

Pijan covjek lakse zivot odrobija :kafa:

[youtube][/youtube]

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jul 2014, 02:01

Kawhi je napisao/la:Ako uvijek piješ na istom mjestu.
:urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2014, 08:26

Nikad vise ravaku a nikad manje sexa.
1946

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 jul 2014, 13:20

Head je napisao/la:Nikad vise ravaku a nikad manje sexa.
E onda neko laže ...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 jul 2014, 14:09

Dolazi nama ova ciklona.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2014, 14:38

bavarian_bk je napisao/la:
Head je napisao/la:Nikad vise ravaku a nikad manje sexa.
E onda neko laže ...
Govorim iz vlastitog iskustva. :urnebes:
1946

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 30 jul 2014, 15:01

Jeste se pripremili za nevrijeme? :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jul 2014, 15:31

mordfustang je napisao/la:Jeste se pripremili za nevrijeme? :mrgreen:
Vazduh trepti kao da nebo gori :problem:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2014, 16:15

kakvo ba nevrijeme :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []