E sad ako Dzeno ne misli mijenjati ekipu ista ekipa pocinje ko protiv Haugesunda na Koševu samo Baric - Dzemo izmjena.
JA bi licno volio Protic umjesto Puzigace
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa gdje si ,,,rukfas,,imal nam,,,kakvih insajederskih,,,pojacanja,,,jel nam sve,,gotovo,,,za januzaja,,,farukzidane je napisao/la:tu je,,,ali nema svu potrebnu dokumentaciju da bi zaigrao,bordobijeli je napisao/la:da li neko ima tacnu info sta je s ovim sirijcem ,jeli registrovan ,kakav je na treninzima ako uopšte trenira .sta se zapravo desava s njim
الحمدلله رب العالمين تم توقيع عقدي مع نادي سرايفو البسوني للمشاركه في تصفيات اوربا دعواتكم لي بالتوفيقrammstein je napisao/la:rukvas je tu, dobro je prenosim njegove selame i da se ne sikirajte, sluzba za dovođenje igraca radi svoj posao mučno i tesko, al radiimena ne zna ni ibrakoviceva zena
![]()
za kallasa nema sikiracije, naš čoek
Krpio je Tatko u nekoliko utakmica, ali namjerno kažem KRPIO, tu poziciju desnog beka, i ako sam gore stavio Tatomirovića i po meni bi Barić bio bolje riješenje za beka.....aS_Roma je napisao/la:Na mjestu desnog beka nema dileme ni 0,01 % .. Tamo ide Baric , kakav Tatomirovic i desni bek![]()
E sad ako Dzeno ne misli mijenjati ekipu ista ekipa pocinje ko protiv Haugesunda na Koševu samo Baric - Dzemo izmjena.
Ne bih se bas slozio s tom konstataciom da je bolji bio Baric na beku od Tatka.hilmo je napisao/la:Krpio je Tatko u nekoliko utakmica, ali namjerno kažem KRPIO, tu poziciju desnog beka, i ako sam gore stavio Tatomirovića i po meni bi Barić bio bolje riješenje za beka.....aS_Roma je napisao/la:Na mjestu desnog beka nema dileme ni 0,01 % .. Tamo ide Baric , kakav Tatomirovic i desni bek![]()
@ramo
Sreća pa postoji "google prevoditelj"![]()
Kako kaže 033 Kalasi je potpisao i ima pravo nastupa izgleda sad protiv Grka.http://****.com/kalasi-sarajevo-je- ... lub-u-bih/miky_hz je napisao/la:Baric igrakanarinac je napisao/la:Bajrambarecosum braco pitari da vas preupitam sta je sa sirijca jel on uopste sa ekipom i hoce li igrati protiv grka jer nes mi se onaj baric ne svidja nikako
jarane prijava igraca za naredno kolo je 24 sata prije tekme , eto da znasSchwarz je napisao/la:Nemojte misliti da provociram, al' kako ce Kallasi moci igrati ako je tek potpisao.A krajnji rok za prijavu igraca za ovo kolo je bio ponedjeljak. pozz
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ErosViverosViv i 18 gostiju.