2002/2003, kad su se prikljucili timovi iz RS-agavran je napisao/la:. Od Koje je ovo sezone
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nije da ga nesto branim, bas ono suptotno, tj nikada nije neki dojam ostavio na mene, ali zar stvarno mislite da to ide tako lako sa tim probama, tj da se samo tako prolazi na istim?Format je napisao/la:Emrah svaku noc po nargilama, hvalio se kako ce biti glavni u Rudaru hah cuj nije prosao tamo e svasta a jest nakav odbojan decko, pun sebe onako ...mozda grijesim jer ga ne znam licno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nagledao sam se momaka koji su razvaljivala u nogometu sa svojim individualnim sposobnostima, ali nikada nisu imali adekvatne ljude koji bu to gurali, tj izveli na pravi put i zbog toga su propadali...
Mora tu budi prvenstveno obostranog interesa a onda cemo lako. Proba tu dode samo formalno. Druga stvar je kada ti probavas mlade igrace, pa koji se nametne, mada i tu ima uvijek, ciji "otac", "manager" vise love stavi na stol, i dosta stvari koje nisu za foruma.
Tako da, danas za jedan uspijeh nekog igraca prije svega zavisi od dobrog managera sa jakim vezama, a onda igrac sam sebe gura dalje u savisnosti koliko je dobar, ali bez dobrog menagera nema nista...
tačno je to, između ostalog i zato nam je fudbal u stanju kakvom jeste.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Talentovani omladinac Hadžiahmetović potpisao ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/foto-talentovan ... vor/10578/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-talentovan ... vor/10578/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sam cekao ko ozeblo Suncefkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Talentovani omladinac Hadžiahmetović potpisao ugovor
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne piše koliko godina? jel to znači da je jedna? 
ChWilla je napisao/la:ne piše koliko godina? jel to znači da je jedna?
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 30 jul 2014, 12:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Odličan potez i uprave i Amira, svaka čast 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
+1 BRAVO!!! Potpisao je na 3 godine, dosta!!!pile87 je napisao/la:Ovo sam cekao ko ozeblo Suncefkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Talentovani omladinac Hadžiahmetović potpisao ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/foto-talentovan ... vor/10578/" onclick="window.open(this.href);return false;Svaka cast svima
sad i ako ode nece otici za kikiriki
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 30 jul 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
na tri godine je šarno
- themaniaks
- Kontakt:
Kako volim ovo procitati

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ovaj mali je trebao vec davno vani, smekan od kamaru manadzera i to ne nasih levatskih nego ljudi iz vana. Najveci je talenat u zadnjih 5 godina ovoga nismo smjeli propustiti po likovima koji kontaju fudbal bolje od nas obinih gledalaca ovaj mali je veci talenat od Gojaka kojeg smo izgubili zahvaljujuci agencijama.ChWilla je napisao/la:ne piše koliko godina? jel to znači da je jedna?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
to znam po pričama, mada sam to nisam detaljno pratio. super, sjajno ako je na tri. zabrinuo sam se imajući u vidu dosadašnju praksu, a u članku nije pisao broj godina...ipe je naknadno popravio 
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Moja greška, sad piše.ChWilla je napisao/la:to znam po pričama, mada sam to nisam detaljno pratio. super, sjajno ako je na tri. zabrinuo sam se imajući u vidu dosadašnju praksu, a u članku nije pisao broj godina...
Evo ko je danas planirao na trening da zna da je u 17:00 
Nije mogla bolja vijest od današnje i potpisa Amira,taj mali je talenat samo takav,usudio bih se reći i veći od Gojaka i možda jedan od najvecih talenata u zadnjih par godina,svaka čast i upravi našoj kao i Amiru koji je pametan i ako je mogao i ranije otići vani ostao je u Želji i napravit će momak ako nastavi da radi extra karijeru,za par godina ga vidim u našoj seniorskoj reprezentaciji..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Oaj mali je mašina 
Samo neka potpisuju. Ovaj ce inasallah biti prvi iz naseg kluba za kojeg cemo nekome uzeti milon eura
, naravno pod uslovom da svoju priliku lijepo iskoristi.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.