1. HNL
Re: 1. HNL
Zasto mislis da ce Zagreb biti iznad?
Bit ce gusto, ali ocekujem da bas oni ispadnu.
Bit ce gusto, ali ocekujem da bas oni ispadnu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kad je ovaj bio u širokomEngland je napisao/la:Kakav sinoc tekma za Ivora Weitzera, strasan momak, trebao je doci proljetos u Sarajevo, al' nisu znali, imati takvog igraca u rosteru da igra ili mijenja "desetku", to samo Sarajevo nije znalo. Za Radovca , Cimirota i ostale je rodio igru, samo ga **** sto mu brane igrati futsal, a on uporan.

otpilili ga za kratko vrijeme, nista nije pokazivao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bar je dao gol Olimpiji u kvalifikacijama za europsku ligu
http://www.youtube.com/watch?v=gcWWOSt6JvI

zagreb je glavni favorit za ispadanje,likovi su slabiji nego kad su ispali prije 2 sezone,iskustva nikakvog,a trener debilčina
Ma ja ne vjerujem da će Zagreb ispasti. Jest da je trener jedan narcisoidni idiot, ali imaju mladu ekipu koja bez problema može igrati sa svima u ligi, samo što im je problem iskustva. Ali to se stječe kroz utakmice.
I uvijek su imali dobru mladu školu nogometa..
Osijek, Slaven i Zadar. Njih vidim. Nadam se Osijeku..
I uvijek su imali dobru mladu školu nogometa..
Osijek, Slaven i Zadar. Njih vidim. Nadam se Osijeku..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Galion je napisao/la:Bar je dao gol Olimpiji u kvalifikacijama za europsku ligu![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Volio bi i ja da Zagreb bude vjecno u drugoj ligi, da ne ide ni gore, a ni dole, ali mi nekako nevjerojatno zvuci da oni ispadnu odmah pri povratku. Uostalom, odigrali su duzi period jako dobro protiv Rijeke, a pokazali su karakter stigavsi Belupovih 2-0, ali su na kraju ipak i tu pali. Osijek je vjerojatno glavni favorit za ispadanje, ali mislim da ce nakon 6-7 kola biti malo jasnije. Vjerujem da ce i tada biti jedna momcad koja nije skupila vise od 3-4 boda.
Silvije Strahimir Kranjčević još prije 130 godina stihovima je opisao nogometnu poeziju na stadionu u ulici koja nosi njegovo ime...
"O, ta nemoj pustit mene,
Med svojima nemam svoga;
Nemam nikog doli tebe,
Svoje vjere, svoga Boga.
Pred tvoje sam noge pao,
Da ti dvorim, dok me traje;
Pelenom se ovjenčao,
A sve mislim, lovor da je!"
Pozdrav suverenoj, neovisnoj i nesvrstanoj Lokomotivi.
Kramaric
kakav je ovo igrac

Hajduk se bruka, lijepo da im je Sharbini zabio gol
Rijeka odlična, ako uspiju odigrati i približno kvalitetno u gostima kao kod kuće, mogli bi se nositi sa Dinamom.

Rijeka odlična, ako uspiju odigrati i približno kvalitetno u gostima kao kod kuće, mogli bi se nositi sa Dinamom.
Ne znam zasto spominjes igru Rijeke na strani. I Kek je prosle sezone pizdio zbog igre na strani, a nije bacio oko na statistiku. Rijeka je prosle sezone bila bolji gost nego Dinamo, tj. bila je najbolji gost lige. Njihov problem je domaci teren. Da usporedimo. Dinamo je na domacem terenu dobio 17 utakmica i 1 remizirao. Rijeka je dobila 11 utakmica i 7 remizirala. Tu se stvorila ta bodovna prednost Dinama, a ne na gostujucem terenu. Njih je*e to sto kad dolazi netko slabije misle da ce lako, a kad dolazi netko jaci use*u se. To kad prevazidju mogu bit prvaci.
Joj Kramarica sta radi hahahah,frajer se zajebe... s kakvom lakocom igra
valjda iz Rijeke ode u neki klub iz liga 5 

Kramarić dominira, 4 gola Rijeke na poluvremenu
evo ga 4:2

evo ga 4:2

Na kraju ovo zavrsi dobro po Hajduk. Kako je pocelo mislio sam da ce padat mnogi rekordi.
HRT prenosi Hajduk i Split jer su im dali prijenos bez naknade samo da se napokon i oni prenose,Rijeke nema jer kažu da nema prijenosa na televizijama sa Farskih otoka ali mislim da ga ne bi ni kupovali nakon ponude Splita
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
E to mi se svidja. Utakmica Splita je deset puta zanimljivija od utakmice Rijeke.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Veznjak Marin Matoš više nije član Slavena Belupa. Jedno vrijeme proveo je u B momčadi zbog nezalaganja, a potom su mu u koprivničkom klubu odlučili pokazati izlazna vrata.
Nije mu dugo trebalo da pronađe novi klub, potpisao je ugovor s Istrom 1961. Možda je već ranije s Puljanima imao dogovor da pokuša 'pobjeći' iz redova Farmaceuta, no to je doista teško dokazati.
Uglavnom, Slavenova momčad trenutno ima vrlo mali broj igrača, definitivno premalo za cijelu sezonu, stoga nova uprava traži rješenja.
Iz izvora bliskih vodstvu kluba doznajemo da bi sutra (četvrtak) napokon mogao doći jedan novi igrač, riječ je o napadaču. Ranije se spominjao Danijel Cesarec, je li on još uvijek aktualan?
- Mogu samo reću da zasad nema nikakvih vijesti, možda će nešto biti sutra ujutro - rekao je direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović.
Osim napadača, Slavenu su potrebna još najmanje tri igrača koji će predstavljati pojačanja.
Nije mu dugo trebalo da pronađe novi klub, potpisao je ugovor s Istrom 1961. Možda je već ranije s Puljanima imao dogovor da pokuša 'pobjeći' iz redova Farmaceuta, no to je doista teško dokazati.
Uglavnom, Slavenova momčad trenutno ima vrlo mali broj igrača, definitivno premalo za cijelu sezonu, stoga nova uprava traži rješenja.
Iz izvora bliskih vodstvu kluba doznajemo da bi sutra (četvrtak) napokon mogao doći jedan novi igrač, riječ je o napadaču. Ranije se spominjao Danijel Cesarec, je li on još uvijek aktualan?
- Mogu samo reću da zasad nema nikakvih vijesti, možda će nešto biti sutra ujutro - rekao je direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović.
Osim napadača, Slavenu su potrebna još najmanje tri igrača koji će predstavljati pojačanja.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
http://www.24sata.hr/nogomet/rijeka-ipa ... ami-378163
Na kraju ce se ipak moc gledat sve utakmice. Split i Hajduk na HRT-u, a Rijeka na sluzbenoj stranici
Na kraju ce se ipak moc gledat sve utakmice. Split i Hajduk na HRT-u, a Rijeka na sluzbenoj stranici

Kramaric vrlo blizu transfera u Hellas Veronu. Zamjena za Iturbea.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.