Nije.nedim93 je napisao/la: anele za Pogbu je zayebancija više, da dignemo tlak digićima
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
za cijenu pogbe može dovest carvalha i braću bender i još bi mu ostala neka sića :kafa:lars produžio s ovima ugovor,a još ako bi igrao kvale lp prije,nebi imao pravo igrat kod nas lp,tako ako će njega dovest u akciju nek krene prije te tekme u lp
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 30 jul 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
ahaa nisam u toku, yebo te zivot 2 sata provedoh tražeći bilo kakve informacije o Pogbi 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja i ja fakat kontam sto uopste spominjemo Pogbu?
Bas ce WEnger i da ga konta dovesti baciti 50 miliona koliko bi trazili digici...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
70 milijuna :crazy:ne 50
Razocaran sam sto mi se ne vjeruje. Necu vise pisati ovdje. Poz.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo jedan breaking news od mene.
Khedira u Bayern, a Javi Martinez dolazi nama.

Khedira u Bayern, a Javi Martinez dolazi nama.
za pogbu su provalili jučer na arsenal balkan gooners
TuttoSport: Wenger cijelo ljeto pokusava ubijediti Pogbu na prelazak iz Juventusa ali Francuz ipak namjerava ispostovati ugovor koji ima sa njima.
i ovo isto jučer
BBC: Ocekujte jos jedno veliko pojacanje za Arsenal. Jedino pitanje je da li ce doci iz Portugala ili iz Italije.
TuttoSport: Wenger cijelo ljeto pokusava ubijediti Pogbu na prelazak iz Juventusa ali Francuz ipak namjerava ispostovati ugovor koji ima sa njima.
i ovo isto jučer
BBC: Ocekujte jos jedno veliko pojacanje za Arsenal. Jedino pitanje je da li ce doci iz Portugala ili iz Italije.
Pogba sletio privatnim avionom u London, Arsenal sve obezbijedio, plus kupili pola Torina reda radi 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Juventus midfielder Paul Pogba has revealed that he used to dream of playing for Arsenal and Barcelona.
Jimmy Chilides @Jimmy_Chilides 3h Also one of the players he is working I have been told is of the same calibre and stature of Mesut Ozil, will be a big name signing 3/3
Jimmy Chilides @Jimmy_Chilides 3h This is where it gets interesting gooners, ONE player wenger wants to announce as soon as THIS weekend, the 2nd in the next coming weeks 2/3
Jimmy Chilides @Jimmy_Chilides 3h This is where it gets interesting gooners, ONE player wenger wants to announce as soon as THIS weekend, the 2nd in the next coming weeks 2/3
ovaj tjedan
costa iz šahtora ,garant,**** ga on u prkno
patkaSeaman je napisao/la:ovaj tjedancosta iz šahtora ,garant,**** ga on u prkno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ta gooners grupa je najgora od svih na fbu. Ne znam koliko samo lajkova nakupise?
Uglavnom, sada ce biti tih lazi dosta. Ako dovedu bespotrebnog Costu e onda neka se ebu svi u prkno ne mogu da vjerujem!
Evo jedne vijesti od mene sa Fba.
Khedira pristao na 110k sedmicno i zuri mu se da predje u Arsenal nakon sto je razgovarao sa Ancelotijem koji mu je rekao da nije u planovima Reala za narednu sezonu.
Uglavnom, sada ce biti tih lazi dosta. Ako dovedu bespotrebnog Costu e onda neka se ebu svi u prkno ne mogu da vjerujem!
Evo jedne vijesti od mene sa Fba.
Khedira pristao na 110k sedmicno i zuri mu se da predje u Arsenal nakon sto je razgovarao sa Ancelotijem koji mu je rekao da nije u planovima Reala za narednu sezonu.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Evo jedan info i od mene. I meni se jutros digo qrac al to ne znaci da ce neko biti yeban.
1946
Head je napisao/la:Evo jedan info i od mene. I meni se jutros digo qrac al to ne znaci da ce neko biti yeban.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
velicanstveno,nadajmo se da ce ovo biti neosvojiva tvrdjava ove god,,a i u buduce naravnonedim93 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.