samir1909 je napisao/la:
Pa pisao sam u prvom textu,ocerupa ekipu koja je konkurent i onda ekipa postaje nekonkurentna drugim rijecnikom ne dopušta drugima da su konkurentni.
Ne treba tu puno pametni i filozofije bogati su ako ih neko ugrožava oni to parama riješe kupe što valja i riješe se konkurencije.
Najbolji primjer slabljenja ekipe su pokazali prošle sezone kada su kupili Gotze-a,nadam se da ces se sloziti samnom ali Gotze im apsolutno nije bio potreban jer ste biti popunjeni na tim pozicijama da kažem najjaci dio tima vam je sredina bila bez Gotze-a, što se vidjelo u predhodnoj sezoni gdje je priliku dobivao na kapaljku.
Ok, ali mi nije jasTno zašto ti sebe dovodiš na tanak led?
Evo ja bum ti reko činjenice pa si ti o njima razmišlja. ja sam dojma da do tog filozofiranja i pametovanja dolazi samo zbog onih koji neopravdano kmeče i nićeg drugog, a stvar je vrlo jasTna, no problem je što za svaku stvar postoje dvije strane medalje.
Da li je Bayern kupio Gotzea, Lewu i sada će eventualno Reusa? Odgovor je da je. E sad laik koji ništa ne kuži može stvari tumačiti na način koji ti forsaš, no pogledaj drugu stranu priče.
BvB stavlja Gotzeu klauzulu u ugovor od pišljivih 37,5 miliona eura. Svaki potepuh more doči po njega. Gotze ide na pregovore sa Cityem, pazi sa Cityem koji mu nudi suho zlato, no i Bayern se mješa i također mu nudi suho zlati i ono sve drugo što Bayern nudi, od najvećeg kluba u Njemačkoj itd. I sada se Gotze odlučuje za Bayern. Gedje je tu problem? 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% je bila šansa da Gotze još jednu sezonu ili duže oszane u BvB-u. Znači tebe ne J**+ to što se on odlučio otići, nego gdje je otišao i zbog toga ne kriviš REALNOST nego Bayern jer ti je tako lakše. Ako postoji igrač koji mora imati 6 milja plaču a ima 3 onda se neko cigani a to je klub koji mu daje tu plaču i ne želi ( ne može) mu dati veću. U tom slučaju nema plakanja kad on ode. I sada završi sezona i jedan Watzke se počne **** kako su zaradili 40 milja. Pa di si bio kad je Gotzeu trebalo dati veći ugovor kako bi se zbrisala ili povećala klauzula kako on ne bi otišao iz kluba? Mene je šokirala činjenica kako su u BvB-u bili šokirani što je on potpisao da odlazi, dok ja s druge strane nisam mogao vjerovati da BvB bio toliko glup da je stavio tu klauzulu u ugovor več tada i da je bila tako niska.
Isto tako niko ne gleda kako je Bayern kako zbog Citya i zbog činjenice da Gotze ne bi imao klauzulu morao Gotzeu dati bezborazno veliku plaču koja bi bez Citya i te želje za klauzulom bila manja, pa bi sad vjerojatno i Kroos tražio manje.
Samo ja ne vidim da se iko zbog toga za Bayernom plaće....
Što se tiće Lewe stvar je bila još gora jer je on kao i BvB dobivali pnude ali ga nisu htjeli dati jer su valjda mislili da će igrači potpisivati za njih jer je tam tak lepo igrati ispred 80 000 - ZABORAVITE NA TO; TA VREMENA SU PROŠLA.
Il će BvB izut Reusa iz cipela i na taj način si zagarantirat njegov ostanak, ili ćemo pak slijedeće sezone čuti plakanje...
PS.
Gotze nam je itekako bio potreban.
Ne znam koji to ovako veliki klub ne razmišlja o budučnosti , nište ne kupuje na vrijeme, nego tek kad zagusti i ne hapa priliku koja zlata vrijedi i kaj ej najbitnije samo živi od prvih 11...
Znači Ginter BvB-u nije potreban kao i ramos - ajmo to vratit natrag jer ste oštetili klubove ili one kojima bi ta pojačanja bolje sjela nego BvB-u

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"