Ne pretjeruj majke ti, trenutno castan nije bolji a kamoli za nekoliko godina gdje De vrij može postat samo boljiDenno je napisao/la:Castan je prošle sezone bio odličan, prije toga kod Zemana i Benatia bi bio rupa, a prije dolaska u Romu bio je najbolji stoper na Copa Libertadores. Mislim da je baš podcijenjen, igrač koji daje uvijek svoj maksimum, nadopunjuje se sa Benatiom, incidente ne pravi, ne bi ga mjenjao za De Vrija.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Jesam negdje rekao da je Castan bolji ??JoseMourinho je napisao/la:Ne pretjeruj majke ti, trenutno castan nije bolji a kamoli za nekoliko godina gdje De vrij može postat samo boljiDenno je napisao/la:Castan je prošle sezone bio odličan, prije toga kod Zemana i Benatia bi bio rupa, a prije dolaska u Romu bio je najbolji stoper na Copa Libertadores. Mislim da je baš podcijenjen, igrač koji daje uvijek svoj maksimum, nadopunjuje se sa Benatiom, incidente ne pravi, ne bi ga mjenjao za De Vrija.
Samo kažem da ga ne bi mjenjao za De Vrija sigurno.
embrace the chaos
- JoseMourinho
- Kontakt:
Znaci ti ne bi uzo boljeg umjesto lošijeg igrača?Denno je napisao/la:Jesam negdje rekao da je Castan bolji ??JoseMourinho je napisao/la:Ne pretjeruj majke ti, trenutno castan nije bolji a kamoli za nekoliko godina gdje De vrij može postat samo boljiDenno je napisao/la:Castan je prošle sezone bio odličan, prije toga kod Zemana i Benatia bi bio rupa, a prije dolaska u Romu bio je najbolji stoper na Copa Libertadores. Mislim da je baš podcijenjen, igrač koji daje uvijek svoj maksimum, nadopunjuje se sa Benatiom, incidente ne pravi, ne bi ga mjenjao za De Vrija.
Samo kažem da ga ne bi mjenjao za De Vrija sigurno.
Re: Serie A
Pa trenutno nam je potrebniji napadač nego stoper, odbrana je odlična i ne bi je mjenjao, Castana gotivim skroz zbog njegove požrtvovanosti.
embrace the chaos
jos ovaj mali De Vrij mora pure jest da moze u istu recenicu sa bilo kojim boljim stoperom lige. veliki talenat ali takvih dosta bude u Holandiji a samo neki uspiju do kraja se razvit.
- JoseMourinho
- Kontakt:
I golman je po meni potreban al nigdje se ne spominje nista oko toga..Denno je napisao/la:Pa trenutno nam je potrebniji napadač nego stoper, odbrana je odlična i ne bi je mjenjao, Castana gotivim skroz zbog njegove požrtvovanosti.
MDS može još poslužiti, spominje se Bgm Scuffet, pokušavamo ga kaparisati za poslije.
embrace the chaos
IlCapitano je napisao/la:Meni je De Vrij bolji od bilo kojeg drugog stopera kojeg Roma ima, osim Benatie naravno.
Castan i Astori su kikseri i nikako nisu za najveće domete.
De Vrij je mlad, prepun potencijala i činio bi strašan soperski par sa Mehdijem.
Pa i Nesta i Ferdinand su imali kikseva... Ali nazvati ovu dvojicu kikseri je neozbiljno, ne kažem da su savršeni, ali daleko od toga sto si ti napisao.
- IlCapitano
- Kontakt:
E jbg sad. Nije isto imati par kikseva kroz karijeru i biti redovna kiksara.
Nešto kao Bonucci; kad je sve u redu, sistem funkcioniše, oni se u samom vrhu sa najboljima. Ali kad zagusti prvi pucaju pod pritiskom.
Mislim, ako ne znaš na šta mislim kad kažem kikser, ne mogu ti ni objasniti. Ta dvojica velikana ne zaslužuju biti stavljeni u istu rečenicu sa ovom gospodom.
Nešto kao Bonucci; kad je sve u redu, sistem funkcioniše, oni se u samom vrhu sa najboljima. Ali kad zagusti prvi pucaju pod pritiskom.
Mislim, ako ne znaš na šta mislim kad kažem kikser, ne mogu ti ni objasniti. Ta dvojica velikana ne zaslužuju biti stavljeni u istu rečenicu sa ovom gospodom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Castan nije nivo nekadasnjeg Neste i Ferdinanda, al nije ni kikser. Jbg treba samo vidjeti partije minule sezone, necemo se zajebavat.
embrace the chaos
- IlCapitano
- Kontakt:
I Bonucci je imao perfektan Euro i dobru sezonu prije toga pa je opet kikser.
Ali dobro, kako god vama paše. Ako ste zadovoljni super, ja Bonuccija ne bih dao za njega, a znaju svi da ne podnosim njega i njegove kikseve.
Ali dobro, kako god vama paše. Ako ste zadovoljni super, ja Bonuccija ne bih dao za njega, a znaju svi da ne podnosim njega i njegove kikseve.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne vrijedi ti to pisati, da je Castan odigrao onakvu sezonu za Juve, ovdje bi ga automatski poredili sa Benatiom.Denno je napisao/la:Castan nije nivo nekadasnjeg Neste i Ferdinanda, al nije ni kikser. Jbg treba samo vidjeti partije minule sezone, necemo se zajebavat.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Odličan je Castan, pogotovo pretprošle sezone, kada je Roma primila 56 golova u Serie A, a Castan im je bio najstandardniji obrambeni igrač 
Mnogo si pametan.korisnikforuma je napisao/la:Odličan je Castan, pogotovo pretprošle sezone, kada je Roma primila 56 golova u Serie A, a Castan im je bio najstandardniji obrambeni igrač
embrace the chaos
Nemoj prijatelju komentarisati kad nisi upućen. Roma je te godine primila toliko golova zbog Zemanovog nenormalno napadačkog sistema igre, a ne zbog lošeg Castana ili golmana ili ostatka odbrane. Svi znamo da odbrana kreće od napadača, a Romina je te godine kretala eventualno od De Rossija (ako je ikako igrao pored Taxidisa), stoperi i golman su bili prepušteni sami sebi i zato se primalo puno golova.korisnikforuma je napisao/la:Odličan je Castan, pogotovo pretprošle sezone, kada je Roma primila 56 golova u Serie A, a Castan im je bio najstandardniji obrambeni igrač
According to reports in Italy, former Arsenal goalkeeper Manuel Almunia is on the verge of a move to Serie A with Cagliari. The 37-year-old is available on a free transfer after leaving Watford at the end of last season.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Unknown Genius
- Kontakt:
OjChinaglia je napisao/la:![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.