Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
A prvaka 2 puta.. To je ono za
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisu dzaba bile placalo se mislim 2 km.gio10 je napisao/la:Gostujuće Sarajeva i Želje se mogu gledati na Mojoj TV, bar su prošle godine se te utakmice mogle gledati bez ikakvog plaćanja..
Poserem se na BHT 
Nije se plaćalo, bile na onom kanalu BiH Telecom Premier Liga.. Znam da sam gledao Sarajevo kad su gostovali Rudaru kad su ih vile nosale da ne izgube, a ne bih sigurno marke dao da njih gledam, što implicira da je bilo besplatno 
Ja te volim, volim Željo..
ovo je glupo vala do bola, ima 5-6 nidje veze utakmica, a gdje je Sarajevo - Zeljo ?Lillard je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
1. kolo: Olimpic – Željezničar
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
4. Željezničar – Zrinjski
5. Čelik – Velež
6. Borac – Široki Brijeg/Sarajevo – Travnik
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
10. Travnik – Široki Brijeg
11. Željezničar – Velež
12. Mladost – Željezničar
13. Slavija – Olimpic
14. Široki Brijeg – Slavija
15. Borac – Velež![]()
Jel treba placat klub za prijenose ili sta? Nisam bas upucen, nije mi jasno da se nekoga prenosi 5 puta, nekoga jednom ili dvaput...
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nek si ti to upratioterabajt je napisao/la:Velež 5 puta prenosi i to svih pet puta u gostima.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Jedno vrijeme je bilo da se placa, ali evo zadnju sezonu se ne placaterabajt je napisao/la:Nisu dzaba bile placalo se mislim 2 km.gio10 je napisao/la:Gostujuće Sarajeva i Želje se mogu gledati na Mojoj TV, bar su prošle godine se te utakmice mogle gledati bez ikakvog plaćanja..
Nemoj tako, u tom kolu ima i drugi (haman) gradski derbiaS_Roma je napisao/la:ovo je glupo vala do bola, ima 5-6 nidje veze utakmica, a gdje je Sarajevo - Zeljo ?Lillard je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
5. Čelik – Velež
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
11. Željezničar – Velež
13. Slavija – Olimpic
15. Borac – Velež![]()
Jel treba placat klub za prijenose ili sta? Nisam bas upucen, nije mi jasno da se nekoga prenosi 5 puta, nekoga jednom ili dvaput...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma arena ce prenositi derbi sgurno.. Kad se sjetim kako su uradili prenos s Koseva, mnogo bolja opcija od BHTa i njihove "hd" slikeaS_Roma je napisao/la:ovo je glupo vala do bola, ima 5-6 nidje veze utakmica, a gdje je Sarajevo - Zeljo ?Lillard je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
5. Čelik – Velež
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
11. Željezničar – Velež
13. Slavija – Olimpic
15. Borac – Velež![]()
Ma jeb.o bht , arena je za njih izmislila prenose a jeste li sigurni da ce arena i ove god prenositi ligu. Jel ko gledo najavu , sta prenose sad za vikend.
- samo_lijevo
- Kontakt:
prenose Sarajevo u nedjelju.terabajt je napisao/la:Ma jeb.o bht , arena je za njih izmislila prenose a jeste li sigurni da ce arena i ove god prenositi ligu. Jel ko gledo najavu , sta prenose sad za vikend.
napokon normalni mecevi,ovo je odlicno sta se prenosilo prosle sezone.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Slazem se da je ova sezona na BHT bolji odabir utakmica.
Sta je sa Moja TV, i sa Arenom ima li spiska toga.
Pretpostavljam da Moja TV opet ide sa gostovanjima Sarajeva i Zeljeznicara, tu najvise love uzmu. Lesinari.
Pretpostavljam da Moja TV opet ide sa gostovanjima Sarajeva i Zeljeznicara, tu najvise love uzmu. Lesinari.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Znaci ako ti je profit na prvom mjestu, lesinar si? Zanimljivo...AdiFKS je napisao/la:Slazem se da je ova sezona na BHT bolji odabir utakmica.
BHT definitivno ima bolji odabir utakmica nego prijasnjih sezona ali nista drasticno jer su neke velike utakmice neobjasnjivo izostavljene, a u isto vrijeme nije ok da nema nijedna utakmica Viteza ili Drine. Također, koliko god meni takodjer vise odgovara da prenos Željezničar-Sarajevo bude na Arena zbog vise stvari, takve utakmice drzavna televizija bi MORALA da prenosi zbog popularizacije domaceg sporta. Ali sta je to jos normalno u ovoj drzavi
Ideš na utakmicu i završeno sijelo. Koga briga ostatku BiH za taj prenos i kakva crna popularizacija. Boli nas qracAnelZ je napisao/la:Znaci ako ti je profit na prvom mjestu, lesinar si? Zanimljivo...AdiFKS je napisao/la:Slazem se da je ova sezona na BHT bolji odabir utakmica.
BHT definitivno ima bolji odabir utakmica nego prijasnjih sezona ali nista drasticno jer su neke velike utakmice neobjasnjivo izostavljene, a u isto vrijeme nije ok da nema nijedna utakmica Viteza ili Drine. Također, koliko god meni takodjer vise odgovara da prenos Željezničar-Sarajevo bude na Arena zbog vise stvari, takve utakmice drzavna televizija bi MORALA da prenosi zbog popularizacije domaceg sporta. Ali sta je to jos normalno u ovoj drzavi
- samo_lijevo
- Kontakt:
ja ti logike,svaka ti cast.Tuzlak04 je napisao/la:
Ideš na utakmicu i završeno sijelo. Koga briga ostatku BiH za taj prenos i kakva crna popularizacija. Boli nas qrac
Ja ne propustam nijednu utakmicu klubova iz Sarajeva u Evropi, bilo da je rijec o kosarci, rukometu, fudbalu (muskom i zenskom), futsalu ili koji vec sport postoji, a dok fudbal pratim sve utakmice Željezničara, ženskih selekcija reprezentacije, omladinskih reprezentacija i sl. kada igraju u glavnom gradu. Znaci, sto se mene tice, prenosa ne mora biti niti jedne utakmice iz lige. No niko, ali bas niko me nece ubijediti da derbi Željezničar-Sarajevo ne izazove najvecu paznju medija i ljudi u BiH i da je gledanost te utakmice najmanje 3-4 puta veca od bilo koje druge utakmice na TV-u sto se tice nase lige. A samim time vrsis popularizaciju koja je pogotovo za nasu ligu prijeko potrebna iako su klubovi glavni zaduzeni za popularizaciju samih sebe.Tuzlak04 je napisao/la:Ideš na utakmicu i završeno sijelo. Koga briga ostatku BiH za taj prenos i kakva crna popularizacija. Boli nas qracAnelZ je napisao/la:Znaci ako ti je profit na prvom mjestu, lesinar si? Zanimljivo...AdiFKS je napisao/la:Slazem se da je ova sezona na BHT bolji odabir utakmica.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Racku ste od ovce...Lillard je napisao/la:A prvaka 2 puta.. To je ono za...
Ne znam koji im je vrag,zasto ne bi mogli postaviti kamere na utakmicama koje ne prenose na TV, pa napraviti stream utakmica na sluzbenoj stranici bhrt-a.Sve sto treba je naci kamermane koji ce zumirati i to je to.Zivimo u 2014,nismo u 89',kada su se utakmice pratile radio prijemnikom.
StarMo nije skutorija...
Državna televizija bi MORALA prenosit. Čuj MORALA. To neko obavezno štivosamo_lijevo je napisao/la:ja ti logike,svaka ti cast.Tuzlak04 je napisao/la:
Ideš na utakmicu i završeno sijelo. Koga briga ostatku BiH za taj prenos i kakva crna popularizacija. Boli nas qrac
- samo_lijevo
- Kontakt:
nije niko rekao bukvalno da moraju,vise je to zbog tezine same utakmice.Uostalom oni bi dosta zaraditi na tom mecu,ali evo vidis da i to ne zanju iskoristiti.Tuzlak04 je napisao/la:Državna televizija bi MORALA prenosit. Čuj MORALA. To neko obavezno štivosamo_lijevo je napisao/la:ja ti logike,svaka ti cast.Tuzlak04 je napisao/la:
@ samo_lijevo
Frajeru, nisi skontao poentu priče.
Frajeru, nisi skontao poentu priče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.