FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jul 2014, 03:49

Bunker kuknjava Antinogomet kuknjava Obožavam kmečanje na ovu foru.

Ni meni nije jasno zašto si očekivao više od momčadi koja je krenula u utakmicu sa 2 i pol do 3 ofenzivna igrača,a par najbitnijih igrača još uvijek nije u pogonu.Možda da smanjiš očekivanja ubuduće kako od svoje tako i od protivničke ekipe.Malo realnosti niti tebi niti onoj dvojici klauna sa MUTV-a ne bi škodilo.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 jul 2014, 03:53

Nemam ništa protiv bunkera, čak naprotiv, kada su ozbiljne utakmice cilj opravdava svako sredstvo.
Ali ovako ispadate smiješni i jadni, što reče kolega sa naše teme, svaka vam čast kada ovo možete gledati svake sedmice. Pa čak i u prijateljskim utakmicama...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jul 2014, 04:00

Svakako da bi oni meni morali plaćat što ove Mazzarrijeve 3-5-2 brljotine gledam svaki tjedan.To smo davno utvrdili.

Raduje opet dobra obrana,naprijed ne može bolje dok se zaigraju Palacio,Hernanes,Kovačić,Alvarez...
Nadamo se i da Goluba Zdravka nećemo još dugo gledati u prvoj i da će Nagatomo što duže ostati prikovan za klupu.Takodjer bi bilo lijepo kad bi se što prije krenula isprobavat ta obrana sa četvoricom.Eto neke želje i željice :kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jul 2014, 04:31

Meni bi bgm bilo grehota dirat ovu odbranu sa trojcom, sa vidicem izgleda zo pravo dobro a i stavit neko od njih na klupu je ide mi nikako...
lijevo dodo koji je bgm pravo pojačanje još kad bi desno doveli nekog kvalitetnog to je po meni predobro ;)

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 30 jul 2014, 10:17

Mazari po svome igra uvijek na x, dobra odbrana Vidara to sve fino zatvorio sto su ovi propustili, ali prema napred nismo nista mogli bolje sa Kuzmanovicem kao kreatorom, ali eto nek se malo upoznaju ti igraci te nove pridoslice dok ne dode Kova, Herna, Palacio i Ricky pa cemo vidjeti kako ce to biti mozda jos neko pojacanje. I Boze de nek neko posalje ponude za Kuzmu, Silvestrea i ostale panjeve.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 30 jul 2014, 14:46

Ma daj zar fkt mislite da ce kuzmanovic uopste igrati kad pocne sezona ... hoce al kad na vrbi zasvrbi ... nek se ispuse dok moze .. a nadam se da ce neki jadovi zagristi za njeg ...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 jul 2014, 15:25

DPO :clap:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 30 jul 2014, 16:26

Vidim bilo je zanimljivo sinoc.Sreca zaspah. :)

BTW izgleda smo zavrsili Medela sad Baho na onim svojim Brzim objavi.
Amar Osim selektor BiH

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 30 jul 2014, 16:38

Igra bezveze. Bolje je izgledalo protiv Reala.

Vidić je zlatna koka, dobitak je i Dodo, možda i Botta koji voli loptu u nogama baš, ostalo nije vrijedno pažnje.
Nama je Željo svetinja jedina.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 30 jul 2014, 17:23

Ove dvije utakmice za mene uopste nisu bile lose ako uzmemo u obzir da 5 nasih ponajboljih igraca nije igralo (Palacio, Kovacic, Hernanes, Guarin, Alvarez), a svi su ofanzivno orijentisani uglavnom a na taj racun ofanzive najvise ide kritika. Kada se oni vrate ekipa bi trebala da dobije i glavu i rep. Samo me zanima kako ce to Macari da poslozi. Da li ce mu igradi M´Vila, Hernanes, Kovacic ili ako dodje Medel onda on M´Vila i neko od ofanzivno orijentisanih ?
Odbrana nam fakat djeluje mocno, i sada bi steta bilo da se dira trio iz zadnje linije. Samo kako ce sa ovom formacijom da fercera napad ostaje da vidimo.
I da li dolazak Osvalda seli Icardija na klupu ??

Btw, ima li sta od Firmina ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 jul 2014, 17:32

Kovacic je zacementiran, mislim da ce oko njega igrati Hernanes i M'Vila, odnosno to je moja neka zelja. Trebalo bi da je Guarin na transfer-listi, ako ga ne uspiju prodati, onda ostaje u rotaciji, sto je dobro za sto jacu sredinu ali ispastat ce napad jer onda od dolaska malo skupljeg napadaca vjerovatno nema nista.

Znaci ovo zasad sto je tu:

___________SH1_____________

___AR23_____NV15_____JJ5___

JC2___AH88__MK10__YM90_JN5

________RP8____MI9________

Ovakav sastav je najrealnije ocekivati. Mozda neke promjene na bekovima, jer je Dodo izuzetno dobar na ovim pripremnim, ali u biti to je to.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jul 2014, 17:57

slika

to je to... :cool:

klupa: Carrizo; (panj)Andreolli, Balanta?/Rolando?, Mbaye, Nagatomo, Krhin, Medel?, Guarin, Obi, Alvarez, Laxalt, Botta, Osvaldo?, Bonazzoli

rješio bi se D'Ambrosia, Kuzmanovića, Schelotta....
#SuningOUT

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 jul 2014, 18:03

Unknown Genius je napisao/la:Nemam ništa protiv bunkera, čak naprotiv, kada su ozbiljne utakmice cilj opravdava svako sredstvo.
Ali ovako ispadate smiješni i jadni, što reče kolega sa naše teme, svaka vam čast kada ovo možete gledati svake sedmice. Pa čak i u prijateljskim utakmicama...
:urnebes: :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 30 jul 2014, 18:05

Jericho je napisao/la:
to je to... :cool:

klupa: Carrizo; (panj)Andreolli, Balanta?/Rolando?, Mbaye, Nagatomo, Krhin, Medel?, Guarin, Obi, Alvarez, Laxalt, Botta, Osvaldo?, Bonazzoli

rješio bi se D'Ambrosia, Kuzmanovića, Schelotta....
Da si rekao Nagatoma hajd ok ali sto D'Ambrosia? Covjek je i vise nego solidan i sigurno ce biti bolji od japanske amebe..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 30 jul 2014, 18:12

Thorin je napisao/la:Da si rekao Nagatoma hajd ok ali sto D'Ambrosia? Covjek je i vise nego solidan i sigurno ce biti bolji od japanske amebe..
da se razumijemo potjero bi ja i Nagatoma, ali od tog nema ništa... Yuto bar ima igru prema naprijed, može uvijek šlampavo probit, ubacit, stvorit priliku.... Danilo je loš u oba pravca, pogotovo prema naprijed...

desno Johnny/Nagatomo... lijevo Dodo/Mbaye/Obi?... sasvim dovoljno
#SuningOUT

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 30 jul 2014, 18:51

Apsolutno se razilazimo u misljenju.. Ako jeDanilo los u defanzivi onda nezz kako to izgleda dobar defanzivan bek.. Nagatomo nam ne s*ebao 70% napada po svojoj strani prosle sezone jer nema ni promil fudbalske inteligencije, a da ne govorim da nema suta, preglednosti niti ista sto bi ga karakterisalo kao igraca kalibra vrijednog Intera, osim brzine kojom uspije nadomjestiti bar malo sve mane svoje igre..
Danilo moze igrati i lijevo i desno, odlican u defanzivi, solidan naprijed, biti ce jos bolji dok se uklopi u sistem a i mlad je..

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 30 jul 2014, 19:24

Iskreno ocekivo sam vise od DAbrosija, pogotovo sto su ga pojedini forumasi nahvalili. Po meni nista nije pokazo. Doso je u januaru pa je bio izgovor da nije uigran sa ekipom. I u ove dvije prijateljske je po meni bio najlosiji. Defanzivno jeste solidan ali prema naprijed ga uopste nema, a svi znamo da u ovoj 3-5-2 formaciji bekovi mozda i najvise trebaju da pridonose u ofanzivnoj igri.

Al ne treba puno sudit nakon ovih prijateljskih, svakako da ga trebamo zadrzat i pruzit mu sansu i ove sezone.

Nagatomo i Jonathan su po meni prvi izbor za bekove iako bi Dodo lagano mogo izbacit nekog od njih.

Ako dodje Osvaldo treba nam jos jedan SS jer mi Botta djeluje skroz bezopasan. Nek rijese ovo sa Medelom i to bi trebalo bit to. Otjerat Silvestrea a ostavit Ibrahima nek konkurise za stopersku poziciju

EDIT: Kovavic i Obi nastavljaju po starom, ozlijedjeni tokom priprema
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 30 jul 2014, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 30 jul 2014, 19:25

slika

:)
Amar Osim selektor BiH

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jul 2014, 21:14

Ima Ricky ako ne ode za tog nekog AMa SSa ako zatreba, jbg iako je po njeni cer i bolji izbor obi su se odlučili za Osvalda ;)

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 30 jul 2014, 21:32

Svaka riječ je suvišna
:kralj:
slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.