AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I vi ste ušli u utrku za Rabioa.
http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... situation/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... situation/" onclick="window.open(this.href);return false;
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Cim se mi za nekoga interesujemo, nema hljeba od toga. Pisi propalo.
ali dobro sto su krenuli u potragu za veznjacima. finally.
ali dobro sto su krenuli u potragu za veznjacima. finally.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Happy birthday to our two CEO’s Adriano Galliani (70) and Barbara Berlusconi (30)! #TantiAuguri #ForzaMilan

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Birani su na anketi najljepši dresovi. Milanov gostujući dres je najljepši i na broju je 1. naravno..
http://www.soccerbible.com/performance/ ... ll-shirts/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.soccerbible.com/performance/ ... ll-shirts/" onclick="window.open(this.href);return false;

-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Haj nek smo u necemu prvi.
Cuj 70? Fataj se penzije. Ovo ce se nastaviti gurati sa transferima dok ne dodje novi vlasnik, kunem se.
Cuj 70? Fataj se penzije. Ovo ce se nastaviti gurati sa transferima dok ne dodje novi vlasnik, kunem se.
Ma velike li nam koristi od lijepih dresova...
ma ne mozes ti to otjerati, jedino cekati da obojica riknu... a i tada ce vjerovatno klub naslijediti barbara, tako da ostajemo na istom.
za nadati se da ce shvatiti da vise ne mogu pratiti tempo danasnjeg fudbala i da ce se sto prije prodati nekome ko ce ustvari moci ulagati u prava pojacanja, onako kako to i pristoji ovom klubu.
i sta mislite o ben arfi? sezdeset osmi igrac za kojeg se interesujemo. a tek smo negdje na sredini.
ma ne mozes ti to otjerati, jedino cekati da obojica riknu... a i tada ce vjerovatno klub naslijediti barbara, tako da ostajemo na istom.
za nadati se da ce shvatiti da vise ne mogu pratiti tempo danasnjeg fudbala i da ce se sto prije prodati nekome ko ce ustvari moci ulagati u prava pojacanja, onako kako to i pristoji ovom klubu.
i sta mislite o ben arfi? sezdeset osmi igrac za kojeg se interesujemo. a tek smo negdje na sredini.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
znal se sta za balotelija sve vise ga ponovo povezuju sa arsenalom ali mi kao navijaci nebih volili da dodje pa toliko i ne pratimo cijela desavanja,,pa reko on je vas igrac mozda neko zna nesto vise 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nadamo se da ce otic (barem ja) al ne vjerujem da ce ga Venger dovest. Ako ode otici ce u Monaco ili PSGtopnik1 je napisao/la:znal se sta za balotelija sve vise ga ponovo povezuju sa arsenalom ali mi kao navijaci nebih volili da dodje pa toliko i ne pratimo cijela desavanja,,pa reko on je vas igrac mozda neko zna nesto vise
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ljudi jel ono Agazzi branio protiv Citija neki dan čitavu? Pa Gabriel je Buffon za njega
Ja mislim da Milan ima ubjedljivo najgore mlade golmane a Abbiati je star. Treba i to riješiti al daj bože.
Ja mislim da Milan ima ubjedljivo najgore mlade golmane a Abbiati je star. Treba i to riješiti al daj bože.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
daj bozemuxa je napisao/la:Nadamo se da ce otic (barem ja) al ne vjerujem da ce ga Venger dovest. Ako ode otici ce u Monaco ili PSGtopnik1 je napisao/la:znal se sta za balotelija sve vise ga ponovo povezuju sa arsenalom ali mi kao navijaci nebih volili da dodje pa toliko i ne pratimo cijela desavanja,,pa reko on je vas igrac mozda neko zna nesto vise
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Problem je sto i Gabriel nije puno bolji od njega. Mi moramo dovesti prvog golmana (Marchetti, Perin), Abiatija ostavit kao drugog, a Gabriel moze biti tek treci golman. Agazzija poslati gratis u transferu za Marchettija ili Perina_forzamilan_ je napisao/la:Ljudi jel ono Agazzi branio protiv Citija neki dan čitavu? Pa Gabriel je Buffon za njega![]()
Galliani also offered Preziosi (Genoa) an exchange Agazzi (+money) for Perin, however Genoa are asking for a high price for him. #MediaSet
ajde celo yebem te u usta zvaljava dovedi ga vise
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Propali ste ko kauč. Vidim priča se da je problem taktika, da je problem formacija. Svašta se priča tj. piše na temi.
Vama je problem financijske prirode, nemate više za germe. Još malo pa će FK Sarajevo imati veću financijsku moć od vas sa onim Malezijcem što se utrpa do grla i što ulaže u njih.
Vama je jedino rješenje da vas vaš vlasnik, inače dobroćudni političar i ljubitelj maloljetničkog picinog soka proda nekom ambicioznom bogatašu koji će biti spreman da razriješi kesu i dovede svjetske klase u klub tipa Reus, Hazard, James, Yaya Toure i slične. Ne možete vi s onim bogaljima meda. U klubu vam fale svjetske klase da prodrmaju sve što se prodrmati može. Tužno je da vam je jedan Balotelli glavna violina u napadu. Čovjek nema ništa u glavi, propuh živi.
Vama je problem financijske prirode, nemate više za germe. Još malo pa će FK Sarajevo imati veću financijsku moć od vas sa onim Malezijcem što se utrpa do grla i što ulaže u njih.
Vama je jedino rješenje da vas vaš vlasnik, inače dobroćudni političar i ljubitelj maloljetničkog picinog soka proda nekom ambicioznom bogatašu koji će biti spreman da razriješi kesu i dovede svjetske klase u klub tipa Reus, Hazard, James, Yaya Toure i slične. Ne možete vi s onim bogaljima meda. U klubu vam fale svjetske klase da prodrmaju sve što se prodrmati može. Tužno je da vam je jedan Balotelli glavna violina u napadu. Čovjek nema ništa u glavi, propuh živi.
Fakat imamo zastrašujuću transfer politiku 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bas si nam nesto novo rekao.
Slazemo se u vecini, mada ima malo i u samom nacinu igru, ne moze ti Siti C dati pet golova, a da im i ne prismrdis golu cestito. Pored svega, zasad mi se Pippi cini kao promasaj. Ali vidjet cemo, da ne prenagljujemo unaprijed.
Ja ne znam kako ce oni ovog Agazzija pokusati uvaliti nekoga, pa nije niko vesla sisao. Lik vrijedi jedva milion, bas ce nam znacajno finansijski pomoci u ovom zamjeni.
Ja bi prije pokusao sa Gabrielom, nije tolika flopina i ima mjesta napretku.
Slazemo se u vecini, mada ima malo i u samom nacinu igru, ne moze ti Siti C dati pet golova, a da im i ne prismrdis golu cestito. Pored svega, zasad mi se Pippi cini kao promasaj. Ali vidjet cemo, da ne prenagljujemo unaprijed.
Ja ne znam kako ce oni ovog Agazzija pokusati uvaliti nekoga, pa nije niko vesla sisao. Lik vrijedi jedva milion, bas ce nam znacajno finansijski pomoci u ovom zamjeni.
Ja bi prije pokusao sa Gabrielom, nije tolika flopina i ima mjesta napretku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kakav crni Agazzi bolje daska petica brani nego on. Jbt danas svaka ubleha može igrati za Milan.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Grenierov agent izjavio da je moguce da njegov klijent pojaca Milan.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan have sold around 8.000 season tickets for the 2014-2015 season so far.
Le Parisien reports that Milan have contacted Marseille to inquire about their 29-year old goalkeeper Steve Mandanda. ovaj se s nama povezuje svako ljeto majke mi
Stephan El Shaarawy says his injury is behind him and he's ready to return to leading attack for both Milan and Italy
El Shaarawy: "I can assure the fans that the playing philosophy is there. We just need to be patient."
El Shaarawy: "I understand that the fans are disappointed, but I’m convinced that we will be ready by the end of August."
El Shaarawy: "I see the right determination when I look in my teammates' eyes."
El Shaarawy: "The objective is to return to playing in the Champions League. This group of players deserve it."
El Shaarawy: "Inzaghi has asked me to look after the off-pitch details, such as nutrition & resting. These things are very important to me."
El Shaarawy: "Inzaghi transmits an incredible enthusiasm onto the players, and that's his best quality."
El Shaarawy: "Inzaghi’s will and charisma are helping us a lot. He has been asking us more for attitude than tactics so far."
El Shaarawy: "Inzaghi has an incredible spirit of sacrifice and he’s transmitting it to us players."
El Shaarawy: "Mastour is predestined, and he has the skills of a champion."
El Shaarawy: "Mastour? We’re roommates on this trip, and I give him some advice every now and then."
Le Parisien reports that Milan have contacted Marseille to inquire about their 29-year old goalkeeper Steve Mandanda. ovaj se s nama povezuje svako ljeto majke mi
Stephan El Shaarawy says his injury is behind him and he's ready to return to leading attack for both Milan and Italy
El Shaarawy: "I can assure the fans that the playing philosophy is there. We just need to be patient."
El Shaarawy: "I understand that the fans are disappointed, but I’m convinced that we will be ready by the end of August."
El Shaarawy: "I see the right determination when I look in my teammates' eyes."
El Shaarawy: "The objective is to return to playing in the Champions League. This group of players deserve it."
El Shaarawy: "Inzaghi has asked me to look after the off-pitch details, such as nutrition & resting. These things are very important to me."
El Shaarawy: "Inzaghi transmits an incredible enthusiasm onto the players, and that's his best quality."
El Shaarawy: "Inzaghi’s will and charisma are helping us a lot. He has been asking us more for attitude than tactics so far."
El Shaarawy: "Inzaghi has an incredible spirit of sacrifice and he’s transmitting it to us players."
El Shaarawy: "Mastour is predestined, and he has the skills of a champion."
El Shaarawy: "Mastour? We’re roommates on this trip, and I give him some advice every now and then."
Tako i treba, jedini način da se budala natjera da ulaže il da proda tim jeste bojkot utakmica i prazne tribine. Koga ce ljudi doc gledat, Constanta, Zacarda, Nianga.... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.